Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 10'dan Selamlar
Windows 8 vardı daha önceden Windows 10 yükledim. Daha iyi geldi :)
RVYXr1.png
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nasıl yaptın sözde bugün gelcekti bişey çok heycenlandım bekliyorum bekliyorum gelmedi kafayı yedim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
gokss eğer oyun oynamıcaksan sorun yok yoksa uyumsuzluk sorunu çıkar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:07)-Diks- Nickli Kullanıcıdan Alıntı: nasıl yaptın sözde bugün gelcekti bişey çok heycenlandım bekliyorum bekliyorum gelmedi kafayı yedim
Bende lisanslı win 8.1 vardı (laptoptan dolayı). güncelleme geldi ben de yükledim.
korsan olanlar yüklemeye çalışmasınlar duyduğuma göre yüklerken ürün anahtarı soruyor..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:08)Anonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: gokss eğer oyun oynamıcaksan sorun yok yoksa uyumsuzluk sorunu çıkar
bu laptop. masaüstü win7 ondan sorun yok :)
laptoptan oyun oynamıyorum fazla :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:09)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-07-2015 Saat: 17:08)Anonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: gokss eğer oyun oynamıcaksan sorun yok yoksa uyumsuzluk sorunu çıkar

Ürün anahtarı istemiyor diye biliyorum, yükleyecektim fakat biraz korktum. İster mi acaba?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:12)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-07-2015 Saat: 17:09)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ürün anahtarı istemiyor diye biliyorum, yükleyecektim fakat biraz korktum. İster mi acaba?
Orijinal değilse istiyor. Benimki lisanslı istemedi.
Hatta duyduğum siteyi öm atayım ben sana ..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Vardi Daha Yeni Gitti Ben Win7 yi Seviyorum Win10 Biraz Daha Eskisin En Büyük Hatayi Yapmissiniz Cünkü Simdi Zorunlu Güncellemeler Gelecek Her Gün Ve Her Saat Basi Onla Ugrasmayi istemem :)

Güle Güle Kullanin Göksel Hocam...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:15)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende Vardi Daha Yeni Gitti Ben Win7 yi Seviyorum Win10 Biraz Daha Eskisin En Büyük Hatayi Yapmissiniz Cünkü Simdi Zorunlu Güncellemeler Gelecek Her Gün Ve Her Saat Basi Onla Ugrasmayi istemem :)

Güle Güle Kullanin Göksel Hocam...
Sorun yok hocam win8 den daha iyi olması beni tatmin etti :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zenginliğini herkese göstermek zorunda değilsin burada maddi durumu kötü olan kişiler var mesela ben.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:20)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zenginliğini herkese göstermek zorunda değilsin burada maddi durumu kötü olan kişiler var mesela ben.

sevincini vs paylaşabilir ne alaka yiyecek birşey mi canın mı çekiyo bir yerin mi şişiyor :D
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:20)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zenginliğini herkese göstermek zorunda değilsin burada maddi durumu kötü olan kişiler var mesela ben.

Zenginlik mi bu ? Windows 10 internet üzerinden de indirilebiliyor windowsun güncel olması zenginliği göstermez
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Pirate benim bildiğim öyle birşey olmıyacak çünkü daha önce de çıkmıştı windows 10 fakat sürekli güncellemeler oluyordu bize gelecek hali çoğu güncellemeler bitmiş olacak yani ben öyle biliyorum yanlış ta olabilir 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yorumun beni çok üzdü, ne diyeceğimi bilemedim. ayrıca zengin falan da değilim :/
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ürün anahtarı istemiyor. Fakat yükledikten sonra kocaman bir windows 10'u alın yazısı duruyor. Ve ne yaparsanız yapın gitmiyor^
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bunu yüklesem ve yüklemenin ortasında kalsa tekrardan windows7 ye dönme şansım var mı?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:25)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ürün anahtarı istemiyor. Fakat yükledikten sonra kocaman bir windows 10'u alın yazısı duruyor. Ve ne yaparsanız yapın gitmiyor^
Hmm olabilir bende sitenin yalancısıyım.
Site istersen öm atarım..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:26)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben bunu yüklesem ve yüklemenin ortasında kalsa tekrardan windows7 ye dönme şansım var mı?
Hiçbir fikrim yok kardeşim..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:26)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben bunu yüklesem ve yüklemenin ortasında kalsa tekrardan windows7 ye dönme şansım var mı?

Dönme Şansın Var Fakat Uzun Bir İşlem..
Ben Stabil Sürümü Bekliyorum.İlk Sürüm Hataların Çoktur Bence..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
dönmez format gerekir
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 20 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform