edit//kamil55
Support Rank Psd
|
@Edward: Dosyayı indirdim ancak işte çakallığın son noktasını yapmışlar. Rank dosyasının içerisinde bir not eklemişler. Diyorlarki ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! ** sisteminin destek sitesine aitmişmiş, kaynağı orasıymış orayı ziyaret edip oradan indirecekmişiz.
- Bakın açık konuşuyorum olgun ve yetişkin birisi bu hal ve hareketleri yapmaz. Buda gösteriyorki asipatron abiniz onüç-ondört yaşında bir ergen gibi davranıyor, belkide öyledir. Bu mesajımla bu düşman sistem saçmalığını noktalayacağım. Eğer bu kadar seviyorsanız bu ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! ** sistemine gidin ve birdaha bu foruma ayak basmayın. En azından şerefli bir şekilde gidersiniz, ama böyle yaparsanız affedersiniz ama burada söylersem yeri olmaz. Unutmayınki bu sistemi terkeden kişiler bu sistemden fazlasıyla faydalanmış kişilerdir. İki-üç aya ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! ** sistemi bitecektir, bundan eminim. Kendinizi emniyete alacağınıza tutturmuşsunuz ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! ** diye bu nedir arkadaşım yahu? - Ne bu celalki gelip bu sisteme düşman oluyorsunuz, eğer sistem açacaksanız tatlı bir rekabet içerisinde açın. Böyle düşmanlıkla biryere varılmaz. Varılsa bile bu kötülük-düşmanlık düşünenler zararlı çıkar, bundan emin olun. Beni artık bazı kişilerin gözünde öyle pislik bir adam gibi anlatan olmuşki ben bile kendimden şüphe ettim, başkalarının lafı beni yargılamaz. Benim arkamdan bana kötü laflar edenler kimse onlar pislik adamlardır. Özet: Sonradan pişman olacağınız hal ve hareketleri buradan yapmayın gidin ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! ** sisteminizde yapın. https://instagram.com/alphazzers
25-07-2015 Saat: 21:57
İşi baya ilerletmişsiniz.. Bakın o forumda çok sevdiğim kişiler var ben orayada üyeyim destek oluyorum sen orayı seviyorsan destek olmak istiyorsan buraları gelip sevdiğin yeri neden kötü duruma düşürüyorsun?
(25-07-2015 Saat: 21:54)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Edward: Dosyayı indirdim ancak işte çakallığın son noktasını yapmışlar. Rank dosyasının içerisinde bir not eklemişler. Diyorlarki ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! ** sisteminin destek sitesine aitmişmiş, kaynağı orasıymış orayı ziyaret edip oradan indirecekmişiz.Ordan alıntı yaptım zaten orayla bir bağlantım yok gördüm paylaştım alıntıdır diye yazdım başa
25-07-2015 Saat: 22:06
captain hocama katılıyorum burayı bırakıp oraya gidenlerede dedim o sistem en fazla 4-5 ay kalır taş çatlasa 8 ay ki buda az bir süre sonra hepsi buraya gelip banımı açın diye bunu yapın diye gelcekler onlar geldiğinde de bunları onlara hatırlatırız.
25-07-2015 Saat: 23:17
Maalesef o ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! **'de olan arkadaşlar kendileri üye toplayamayacak kadar cahil ve beceriksizler. 10TR.NET'den topluyorlar. Bakabilirsiniz ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! **'deki herkes bu sistemeydi önceden. Sisteminizi kurun bir şey demiyorum ama burada saçma sapan şeyler yapmayın. Çok ağır konuşmak istemiyorum ama herkesin bir sınırı var. Sınırı zorlamayın.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
25-07-2015 Saat: 23:19
Yahu bağlantım yok diyorum neden anlamıyorsunuz ordan gördüğümü burda paylaştım ALINTIDIR diye ekledim
25-07-2015 Saat: 23:32
Hangi sitede paylaşılmış ve konu linkini bana özelden atabilirmisin?
- Çünkü ben ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! ** destek sitesinin konularını teker teker inceledim oda yetmedi support.10tr.net'ide inceledim, ancak böyle bir konuya rastlamadım acaba neden? https://instagram.com/alphazzers
(25-07-2015 Saat: 23:32)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hangi sitede paylaşılmış ve konu linkini bana özelden atabilirmisin?Yolluyorum ve özür dilemeni bekliyorum
25-07-2015 Saat: 23:35
Tamam teşekkür ederim.
- İndirip kontrol edip paylaşsan daha iyi olur. Çünkü sizin paylaşımlarınız üzerinden bir nevi çıkarcılık yapıyorlar. @Bilsoft: Liderim konuyu kilitleyebilirmisiniz? https://instagram.com/alphazzers
26-07-2015 Saat: 00:03
** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! **'ye üyeyim. Davet ettiler aslında kendim gittim ama burayı bırakmadım buraya bir lafım varmı yok 10tr'yede giriyorum orayada giriyorum 2 yerdede takılmayı beceriyorum demekki bu büyük bir başarı benim için şimdi sana soruyorum cem ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! **'ye bende üyeyim banadamı düşman diyeceksin ? @#Captain
Ben kimseye düşmanız demiyorum dostum. Onlar bizi düşman sistem gibi görüyorlar ve uygunsuz hareketler yapıyorlar.
- Bu konuda burada tartışılmaz, ama açıklık getireyim: biz hiçkimseye düşman değiliz, tatlı rekabet istiyoruz. Ama o sistemin adminleri düşman gibi topu-silahı hazır etmiş en ufak şeyde saldıracak. Birazcık olgunlaşsalar bu dediklerimi anlayabilecekler. (Eğer bir şey yazacaksan özelden yazarsan sevinirim, bu konuya bu kadar mesaj attığım yeterli, daha fazla atmam.) https://instagram.com/alphazzers
Merhaba artık bir açıklama yapmak zorunda kaldim. Ben power admin nickli adminden izinli multi hesabim. Bu olaylar çok canıma tak etmeye başladı artık. Bakın su an otobüs yolculuğu yapıyorum ama konu kilitlenmeden yazmak istedim. Bu sistemde herkesin bildiği gibi ben de adminim. Bu sistemi kurarken bizim amacımız bir ortam kurmaktı. Ya da ben oyle saniyordum. Megerse oyle değilmiş. Burda banlananlar toplanmış bizim siteye koz oynuyorlar intikam icin. Bu düşmanlık olaylarından da sıkıldım artık sistemimizi bu amaçla kullananlardan da sıkıldım iyi ki bi sistem kurduk. Benim amacım buraya düşmanlık olusturmak degildi. Banlandiktan sonra gözüm açıldı olgunlastirdi diyebilirim beni. Biz adminle hadi yukleyi yeniden açıyoruz ben banli olmama rağmen cekmedim ben her seyimi.
(25-07-2015 Saat: 23:17)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Maalesef o ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! **'de olan arkadaşlar kendileri üye toplayamayacak kadar cahil ve beceriksizler. 10TR.NET'den topluyorlar. Bakabilirsiniz ** ! 10TL.Net Dışı Link Yasaktır ! **'deki herkes bu sistemeydi önceden. Sisteminizi kurun bir şey demiyorum ama burada saçma sapan şeyler yapmayın. Çok ağır konuşmak istemiyorum ama herkesin bir sınırı var. Sınırı zorlamayın.Sana gelince iki yüzlü yonetici. Çok ağır konuşmak istemiyormusmus. Bir kere bize hakaret etme hakkın yok. Yöneticiye gerekli cezanın verilmesini istiyorum. Skype da bana tema tema diye yalvarır burda hakaret eder. Not: bu yazıyı bağımsız olarak yazıyorum kimse beni böyle böyle yaz diye yönlendirmedi.
Sakin ol deli oğlan.
(26-07-2015 Saat: 08:40)Rexson Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba artık bir açıklama yapmak zorunda kaldim. Ben power admin nickli adminden izinli multi hesabim. Bu olaylar çok canıma tak etmeye başladı artık. Bakın su an otobüs yolculuğu yapıyorum ama konu kilitlenmeden yazmak istedim. Bu sistemde herkesin bildiği gibi ben de adminim. Bu sistemi kurarken bizim amacımız bir ortam kurmaktı. Ya da ben oyle saniyordum. Megerse oyle değilmiş. Burda banlananlar toplanmış bizim siteye koz oynuyorlar intikam icin. Bu düşmanlık olaylarından da sıkıldım artık sistemimizi bu amaçla kullananlardan da sıkıldım iyi ki bi sistem kurduk. Benim amacım buraya düşmanlık olusturmak degildi. Banlandiktan sonra gözüm açıldı olgunlastirdi diyebilirim beni. Biz adminle hadi yukleyi yeniden açıyoruz ben banli olmama rağmen cekmedim ben her seyimi. @Rexson İlk olarak ben kimseyle düşman olmak istemem. Düşmanlığı bitirmek isterim ama istemeyenlerde var aranızda. Biliyorum sen düşmanlığı bitirmekten yanasın fakat ismini vermek istemediğim arkadaş admine özel mesaj atıyor yetkililer bize küfür ediyor diye. Tabii yalan oda bizim küfür ettiğimiz falan yok. Benim sizin sisteminizle bir sorunum yok... Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
31-07-2015 Saat: 21:49
(26-07-2015 Saat: 08:40)Rexson Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba artık bir açıklama yapmak zorunda kaldim. Ben power admin nickli adminden izinli multi hesabim. Bu olaylar çok canıma tak etmeye başladı artık. Bakın su an otobüs yolculuğu yapıyorum ama konu kilitlenmeden yazmak istedim. Bu sistemde herkesin bildiği gibi ben de adminim. Bu sistemi kurarken bizim amacımız bir ortam kurmaktı. Ya da ben oyle saniyordum. Megerse oyle değilmiş. Burda banlananlar toplanmış bizim siteye koz oynuyorlar intikam icin. Bu düşmanlık olaylarından da sıkıldım artık sistemimizi bu amaçla kullananlardan da sıkıldım iyi ki bi sistem kurduk. Benim amacım buraya düşmanlık olusturmak degildi. Banlandiktan sonra gözüm açıldı olgunlastirdi diyebilirim beni. Biz adminle hadi yukleyi yeniden açıyoruz ben banli olmama rağmen cekmedim ben her seyimi. Böyle perspektif bir bakış açısıyla herkes olaya yaklaşırsa sorunda kalmaz.En azından orada da bizi anlayabileceğine inandığımız bir görevli var.Onun haricinde iletişimi info@10tr.net üzerinden kurabilirsin. “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi