Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Klavye Aldım [Nasıldır ?]
Merhaba arkadaşlar şuan itibari ile hem gamer hem coder olarak eski x7 klavyemden kurtulup logitech g105 aldım sizce nasildir ? kullan birisi varsa önerileri neler ?
yorumlarınız benim için degerli şuan evde degilim eve gidince kutu ve klavyenin resimlerini atıcagım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
öneririm fakat fiyat konusunda biraz sıkıntılı o paraya biraz daha iyi klavye var ama markasını unuttum hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2015 Saat: 18:16)#Oxygen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: öneririm fakat fiyat konusunda biraz sıkıntılı o paraya biraz daha iyi klavye var ama markasını unuttum hocam

Fiyat Konusunda 120 TL'ye aldım ? Pazarlık ile ? Yani Bu Fiyata Olan En İyi Tercih Olarak Gösteriliyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2015 Saat: 18:34)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-07-2015 Saat: 18:16)#Oxygen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: öneririm fakat fiyat konusunda biraz sıkıntılı o paraya biraz daha iyi klavye var ama markasını unuttum hocam

Fiyat Konusunda 120 TL'ye aldım ? Pazarlık ile ? Yani Bu Fiyata Olan En İyi Tercih Olarak Gösteriliyor.

Klavye Kaliteli ve Fiyatını Hak Eden Bir Klavyedir , zaten Logitech'in Tüm Yaptığı ( Klavye , mouse .... ) Hepsi Kalitelidir . Tabiki Razer Daha İyidir Ama Fiyat Farkı Var :) Ayrıca Ledli Klavye Mouse vb şeyler Hoşuma Gidiyor . Güle Güle Kullan Bi Sıkıntı Çıkacağını Sanmıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping