Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkesten özür diliyorum...
Dün sanırsam açtığım bir konu vardı. Bu konu adına herkesten özür dilerim. Artık orayı (herkes biliyor sanırsam) bıraktım. Sahalara yeniden döndüm. Forumda daha aktif, daha güzel grafikler yapabilen birisini görüceksiniz. Ama beni affetmeniz gerekiyor. Dün ki konu için tekrar tekrar özür diliyorum
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tabiki herkes hata yapar, hayatlarımız hatalarla dolu değilmi.. Hatayı farkedebilmek ve özür dileyebilmek önemlidir tabiki ama bu hatayı telafi edermi tartışılır. Hata yapılmıştır bir kere geri alamazsınız ama özür dilemeniz affedilmeniz için bi sebep olabilir :)

Tersten bakarsanız da, size karşı yapılan hatalara tepki verirken kendi yaptıklarınızıda unutmamanız gerekir, her hatayı affedelim demek değil bu söylediğim fakat herkesin hata yapabileceğini bilerek tepki vermek gerekir, affedilmemesi gereken hatalarda vardır tabiki işte onları affettiğinizde tekrar tekrar yapılması için kapıları açmış olursunuz.Bi söz vardı tam hatırlamıyorum ama sanırım şöyleydi: Bir insan sizi bir kez kandırıyorsa bu normaldir suçunuz yok, ikinci kez kandırıyorsa iyi niyetlisiniz, üçüncü kez kandırıyorsa apt*lsınız :) ben çok apt*llık yaptım unutmuyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her zaman bekleriz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben affediyorum seni, her insan hata yapar sonuçta Önemli olan bunu görmektir. Destek eski haline dönecek emin olun. Ortalık eski haline yavaş yavaş dönüyor. Tekrardan hoş geldiniz. Umarım aynı hatayı bir daha yapmazsınız :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Affetmiyorum çünkü konuyu görmedim anamamı sövdün bacımamı :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetkililerde işini yapmaya çalışıyor. Bazılarını kastetmesenizde herkez gorevini yapıyor ve bizi zor durumdada bırakıyorsunuz sonuçta burada herkez insan. Sevdiğim bir arkadasımsım inşallah birdaha olmaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tabiki Affedicez :)

Bu arada banlananlar arasında Hatake , eintein ve power arasında açıklama yapıcam sana niye banlandılar diye :
Taarruz admine oyun oynadılar yetkisinden atılması için. normalde bir üyeye forumdaki üyenin ıp adresini vermek yasak ve power üyeye verdi. einstein suçunu itiraf etti zaten. Hatake onları korumaya çalıştığından yakayı ele verdi.
TheFocused bütün düzenleri kurdu kilitli konu diye yazamadım bilgin olsun hepsi suçlu.
eintein suçunu itiraf etti diye 1 ay yedi yoksa power gibi ban yerdi.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benden sana tavsiye birşey söylüyorsan arkasında durmalısın yada hiç söylememelisin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2015 Saat: 17:36)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benden sana tavsiye birşey söylüyorsan arkasında durmalısın yada hiç söylememelisin

İnsanlar hata yapar ve tekrardan doğruyu görebilir. Önemli olan doğruyu görmek. Arkadaşla gurur duyuyorum şahsen. En azından yaptığı hatanın farkına vardı ve doğruyu buldu.
-Sen hiç hata yapıp geri doğruya dönmedin mi? Eminim ki olmuştur.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eistein suçu neydi hangi konuda yazıyor ?@QuitterTR
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2015 Saat: 17:53)#Oxygen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eistein suçu neydi hangi konuda yazıyor ?@QuitterTR

Konuyla alakasız yorum atma, bir çok kez post kasmaktan uyarılmışsın. Son kez ikaz ediyorum. Bir dahakine uyarı puanı alacaksın.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Post kasma değil bilgi almak için yorum attim herşeye post kasma diyorsunuz sizde nabayim AvanT gibi her birşey için konu mu acayim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2015 Saat: 17:59)#Oxygen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Post kasma değil bilgi almak için yorum attim herşeye post kasma diyorsunuz sizde nabayim AvanT gibi her birşey için konu mu acayim

Hayır daha önceki yorumlarınızı inceledim ve post kastığını gördüm. Konuyla alakasız bir mesaj bundan önceki yazdığın mesaj. Arkadaşa özel mesaj gönderip bilgiyi alabilirdin gene.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam bi daha kine öyle yaparım bu sırada konuyla alakasız değildi o QuitterTR yetkili suçları anlattı bende sordum Einstein suçu ne veya nerde yazıyor neyse ozur dilerim yinede o.m atarim böyle durumlarda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#OxyGeN Özelden Söylemek Yerine Burdan Söylemişsin.
Özelden Söyleseydin Böyle Olmazdı.Bunlara Dikkat Et.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping