Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumdaki son durumum hk.
Merhabalar arkadaşlar, birkaç gündür offline görünüyorum bunun sebebi ise dedemin maalesef hayatını kaybetmesiydi. Dedem dün 04:32'de maalesef hayatını kaybetti, 1 hafta boyunca giremeyeceğim arkadaşlar, beni anlarsanız sevinirim.. Herkese iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başınız sağolsun Emre.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2015 Saat: 20:33)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar arkadaşlar, birkaç gündür offline görünüyorum bunun sebebi ise dedemin maalesef hayatını kaybetmesiydi. Dedem dün 04:32'de maalesef hayatını kaybetti, 1 hafta boyunca giremeyeceğim arkadaşlar, beni anlarsanız sevinirim.. Herkese iyi forumlar.

Başınız sağ olsun. Dedene Allah en büyük rahmetler en güzel rahmetleri eylesin. Fatiha okudum burdan dedene. İyi günler Hyaırlı Ramazanlar. Ramazan'da rahmete kavuşması onun için çok iyi olacak üzülme.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın sağ olsun.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başınız SağOlsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah rahmet eylesin...  Mekanı cennet olsun
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başınız Sağ olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
başınız sağolsun hocam
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2015 Saat: 20:37)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-07-2015 Saat: 20:33)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar arkadaşlar, birkaç gündür offline görünüyorum bunun sebebi ise dedemin maalesef hayatını kaybetmesiydi. Dedem dün 04:32'de maalesef hayatını kaybetti, 1 hafta boyunca giremeyeceğim arkadaşlar, beni anlarsanız sevinirim.. Herkese iyi forumlar.

Başınız sağ olsun. Dedene Allah en büyük rahmetler en güzel rahmetleri eylesin. Fatiha okudum burdan dedene. İyi günler Hyaırlı Ramazanlar. Ramazan'da rahmete kavuşması onun için çok iyi olacak üzülme.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mekani Cennet Olsun Allah Rahmet Eylesin Basin Sagolsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın sağolsun emre.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın Sağolsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eğlesin. ALLAH (C.C) sabır versin.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping