Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TTNET Kadar rezil bir internet yok
Az önce agar.io'dan çıktım oynuyordum adam gibi birisini buldum takım olduk 20-30 tane adam felan yedik 1. olan arkadaşıda yedikten sonra kral olduk tam oynuyordum birden gelde demesin baglantı kesildi diye siz olsanız sinir olurmuydunuz olmazmıydınız size soruyorum ttnet bunu inadına yapıyor. Tam adam gibi birisini buluyorum şu oyunda internet kesiliyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
 (superonline en iyisi onu kullan)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2015 Saat: 23:57)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 3Dmnyj.jpg
superonlineye gecmemis ttnetli gorunce ben (superonline en iyisi onu kullan)

Para yokki aga superonline'de çabuk bitiyor internet
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten 4 dk bi net gidip geliyor artık boşu boşuna küfür edip günaha giriyom artık zamanlaması varsayımlarım oldu yolda giderken bile 4 dk da bir küfrediyom
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2015 Saat: 23:59)EmreClone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zaten 4 dk bi net gidip geliyor artık boşu boşuna küfür edip günaha giriyom artık zamanlaması varsayımlarım oldu yolda giderken bile 4 dk da bir küfrediyom

Küfretmeye ne gerek var ara telefonlarını boşalt içini dök içini bitti sakinleşirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
TTNET'le Bir Alakası Yok Hocam Ben'de TTNET Kullanıyordum Arka Taraf'ta Telsiz Var Telsiz'i Cıkartdığımda inertnet Gidiyor'du Yani Siz'den Kaynaklana Bilir Bu Durum Kabloları Kontrol Edin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2015 Saat: 00:08)traqul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: TTNET'le Bir Alakası Yok Hocam Ben'de TTNET Kullanıyordum Arka Taraf'ta Telsiz Var Telsiz'i Cıkartdığımda inertnet Gidiyor'du Yani Siz'den Kaynaklana Bilir Bu Durum Kabloları Kontrol Edin...

Kablolarda sorun yok ama galiba benim modemimde var sorun ttnetin yeni bir modeli çıkmış ondan galiba ama 2 de bir kesmeleri bi ayrı sabır :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunu anlamanda güzel birşey ama biraz geç olmuş.
TTnetken internet hızım 13.0 mbps idi şimdi ise superonline
GYdrPN.png
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2015 Saat: 00:14)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunu anlamanda güzel birşey ama biraz geç olmuş.
GYdrPN.png

SSID güzelmiş :D ben win xp kullandıgım için öyle bi özellik yok ama yinede ttnetin sitesinden en son ölçtüğümde 2 mbps çıkmıştı normalde FiberNET 16 MBPS Kullanıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana göre en iyisi uydunet ama bizim burda yok.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynı sorun bizim burda var lojmandaki herkezin çoğunun ttnet internet 10 dakikada bir kesiliyor lolu bir türlü güncelleyemedim birde gece 12 den sonra çalışmıyor gibi oluyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En iyisi mobil şebeke :)
Şaka maka ama Uydunet en iyisi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2015 Saat: 00:17)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-07-2015 Saat: 00:14)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunu anlamanda güzel birşey ama biraz geç olmuş.
GYdrPN.png

SSID güzelmiş :D ben win xp kullandıgım için öyle bi özellik yok ama yinede ttnetin sitesinden en son ölçtüğümde 2 mbps çıkmıştı normalde FiberNET 16 MBPS Kullanıyorum

AKK Takılmışsın :)

TTnet kullanıcısıyım, hiçbir sorunum yok lokasyonla alakalı bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2015 Saat: 00:17)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
GYdrPN.png

Şuan superonline uTorrentden ne indirsem indiriyim indirme hızı 980kbps falan. Chromeden 910 kbps falan indiriyor. EGer superonlıne fibersiz böyleyse fıber alt yapısı yapılınca nasıl olak acaba.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping