Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasılsınız
Öncelikle tüm D10 ailesine hayırlı ramazanlar diliyorum..
Keyifler nasıl, nasıl gidiyor hayat LYS'ye giren arkadaşların sonuçları nasıl oldu acaba?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi gidiyor hakan abi. sen nasılsın LYS'ye ben girmedimde giren arkadaşlar var sanırım iyi geçti konuşuldu bir ara burada.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
valla iyi diyim ben lys değilde teoga girdim gayet iyi sonuç aldım tecihlerimi yaptım evde sıkılıyorum :D
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler, benim de hayatım gayet güzel gidiyor. LYS'ye girdim ortalama bi sonuç aldım bakalım 4 senelik hedefime ulaştım hakkımızda hayırlısı diyelim LYS ve Teog'a giren arkadaşların sınavlarının güzel geçmesine sevindim..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
LYS değil de TEOG'a girdim. İyi bir sonuç bekliyordum ama sonuç: 337. Tercih yapmam zor olacak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim abim girmişti LYS'ye 403 aldı herhalde İstanbul Üni.'sine gidecek hayırlısı
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlısı umarım tercih yaptığın lise hayatında yeni ve başarılarla dolu bir başlangıç olur.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuan tatildeyim gayet memnunum hayatımdan ;) ama tasarım yapmayı özledim bizde lise 3 olduk ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel ben tasarımı da bıraktım gibi gibi, lise hayatı güzel ya şimdi üniversiteye atılma vakti geldi bakalım o nasıl bir heyecan olacak hayatımda
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2015 Saat: 12:25)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel ben tasarımı da bıraktım gibi gibi, lise hayatı güzel ya şimdi üniversiteye atılma vakti geldi bakalım o nasıl bir heyecan olacak hayatımda

Be. 1 haftadır yapmıyorum tatilden dolayı gelince herhalde 1-2 günümü tasarımla geçireceğim ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi Diyelim İyi Olsun.Beni Hatırlarsın Herhalde.Bu Arada Geri Dönüş Olucakmı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hatırlamaz mıyım kimseyi unutmadım ki, burdaki sıcak ortamı bırakmak mümkün değil geri döneceğim desem bile pek aktif olamam yani şu anda bu modda iyi ilerde ne olur bilemeyiz tabi ki..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping