Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foruma admin olmak isteyenler var mı?
Lightbulb 
Merhabalar arkadaşlar ben bu gün yeni bir proje oluşturuyorum. Bir forum kurdum bu forumd adminlik yapacak birisi var mı? Her türlü şeye yetkisi olacaktır. Forumun rankları, teması ve her şeyi hazır durumda şuan. Ben sadece teknik adminlik yapacağım. Forum düzenini falan siz sağlayacaksınız. Ben forum içindeki düzen sizin himayeniz altında olacak. Ben sadece teknik durumları kontrol edeceğim. Tabii terbiye sınırını aşarsa güzel yönetemezse ben adminin rankına el koyabilirim. Her neyse gelmek isteyen varsa konu altına mesaj atsın.

Site: www.forumpsn.10tr.net
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz Saçma birşey olmuş hevesini kırmak istemem ama / ücretli bir site olsa teknik adminlik yapabilirsin FTP Var çünki pluginleri ordan ayarlıcaksın ama 10TR de panelden yapılıyor teknik adminlik gibi birşey olmaz adminde senin yaptıklarını yapabilir veya yapamasada plugin önemli olmaz. Yinede başarılar //
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kırılmıyorum böyle yorumlara. 10TR.NET ne için var peki? İnsanlar mybb'yi sevsin herkesin kendine ait bir forumu olsun diye var. Bir şey diyeceğim. Acaba ben mi daha bilgiliyim yoksa mybb yeni başlamış birisi mi? Plugin eklemekte falan ne var. Bence bu teknik adminlik işi ftp olmadan yapılıyor. Ben böyle düşünüyorum yani. Lakin 10TR.NET'de kimse bir şey öğrenemez diyorlar. Öğrenmesini bilene 10TR.NET'in öğreteceği çok şey var ;)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben olabilirim tabi istersen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana ulaşabileceğim bir iletişim adresi verir misin? (Facebook hariç çünkü ben kullanmıyorum)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
peki skype ekleyebilirsin prololoyuncusu08 olması lazım ekleyebilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hotmail adresim mahmutisik99@hotmail.com
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En yakın zamanda size geri dönüş yapacağım.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben gelebilirim forumpsn'den konuşalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeş üzmem istemem ama Ata özkan bu forumu görürse çok kızar logo rank herşey çalıntı olmaz ama :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Günceldir...

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Jew Adlı Üyelik Açtım Forum da.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bn olabilrm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir saate kararımı veririm.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping