Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bi banlamayın Asi gelsin
Biliyorum bu çok saçma diyip konuyu kilitleyeceksiniz ama sizden şunu istiyorum asipatron adamın dibi dediğiniz adam bu konuya bir gelsin onunla adam gibi konuşacağım banlamayın yetkililer
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi sana soruyorum asipatron amacın ne ? ne banlıyosun yine ? banlama ve benımle konuş düzgünce konuyuda kapatma
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Herkes yazabilir görüşlerini bunun yalandan atılan bir ban olduğunu gösteren bir sürü kanıt var
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Özel mesaj diye birşey var.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kanıtlara gelirsek
g5EyZb.png
Burada adaleti sorgulamak için beyine ihtiyaç var denmiş benım beynımle senınkini ölçsek benımkı daha buyuk olur. neyse mod kp'ye gereksiz bildirim ve öm'den hakaret denmiş bir konuda modkpye bıldırım attım cunku etiket eklentisi kapanmış bende göremezsin diye bildirim yolladım artık hangı yonetıcı görduyse. ÖM'den hakaret felanda etmedım ben bay asi. imzamdada hakaret yoktu bunu kendinde biliyorsun arkadaşlar sırf ismi benım ımzamda var dıye ban atmış. Bu çok gereksiz ve saçma. Şimdi asiyi beklıyoruz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ertan hatasız kul olmaz,herkez hata yapabilir,http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=80427 bu konuda böyle yazman banlanmanı gayet iyi açıklıyor.

asipatron hocamın yazdığı:

Kod:
Kişi adaleti sorgulamak,özelden rahatsızlık vermek ve nickimi kaldırmasını rica etmeme rağmen tekrar ekleyip imzada kışkırtıcı yazilar bulundurmaktan dolayı aklı başına gelene dek uzaklaştırılacaktır.
seni uyarmış imzanı değiştirmemiş.
PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2015 Saat: 16:11)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özel mesaj diye birşey var.

Rezilliğini herkesin görmesini istiyorum kanıtlar yukarıda.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2015 Saat: 16:13)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ertan hatasız kul olmaz,herkez hata yapabilir,http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=80427 bu konuda böyle yazman banlanmanı gayet iyi açıklıyor.

asipatron hocamın yazdığı:

Kod:
Kişi adaleti sorgulamak,özelden rahatsızlık vermek ve nickimi kaldırmasını rica etmeme rağmen tekrar ekleyip imzada kışkırtıcı yazilar bulundurmaktan dolayı aklı başına gelene dek uzaklaştırılacaktır.
seni uyarmış imzanı değiştirmemiş.

Bunu diyeceğine kendisi yapsaya? var yetkisi ben biliyorum zamanında aynı yetkiyle imzamı değiştirmişti kendin değiştir dedim daha cevap vermedi uyarı vermiş bende değiştirmedim. kendisi değiştirir diye var yetkisi çünkü ben biliyorum sırf banlamak için değiştirmemiş ve kıştırtıcı yazılar bulundurmak? banımı açsınlar ve baksınlar imzada ne yazıyor ne yazmıyor rahatsızlık felanda vermedim ben
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Eğer banımı kaldırırsa bu konuyu okuyup onunla sonsuza dek muhattap olmayacağıma yemin ederim.
Çünkü bu bana atılan 2. ban ve gereksiz yere atıldığı çok açık hepiniz görüyorsunuz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence Genel Şef olarak güzelce uyarmış seni. Bir yönetime şikayet sunuyorsan kişi ile halledemeyeceğini bildiğin halde ona yanlış yapıyorsun dememen lazım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2015 Saat: 16:19)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Genel Şef olarak güzelce uyarmış seni. Bir yönetime şikayet sunuyorsan kişi ile halledemeyeceğini bildiğin halde ona yanlış yapıyorsun dememen lazım.

Madem onun yetkisi genel şef kadar büyük dediğim gibi tekrar söylüyorum
ertank4 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:var yetkisi ben biliyorum zamanında aynı yetkiyle imzamı değiştirmişti kendin değiştir dedim daha cevap vermedi uyarı vermiş bende değiştirmedim. kendisi değiştirir diye var yetkisi çünkü ben biliyorum sırf banlamak için değiştirmemiş
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence gayet iyi bir karar vermiş. Haketmişsin. Uzatmaya gerek yok. Asipatron hocam gayet iyi görevini yapıyor. Nelerlerle uğraşıyor asi hocam. Senide atıcak üzerinden
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ve bir garip tarafıda ismini kaldırmadığım için banladığı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2015 Saat: 16:21)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence gayet iyi bir karar vermiş. Haketmişsin. Uzatmaya gerek yok. Asipatron hocam gayet iyi görevini yapıyor. Nelerlerle uğraşıyor asi hocam. Senide atıcak üzerinden

Geldi şunun destekcileri git kaan abinin yanına kum oyna.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
asipatron şuan aktif konuya gel bakalım banlama 2 dakıka konuş
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yahu ertan, ben sana 4 saat önce imzanı değiştir bak uyarı yersin diyip uyarmamışmıydım seni güzel kardeşim. Şimdi burda haklıyı haksızı geçiyorum bir son duruma bak ve birde benim sana söylediklerime bak, sen bunun farkında ol diye söyledim ve farkında olmana rağmen silmemişsin, burda ben dahil tüm yöneticiler daha ne yapabilirki senin için, geriye bi tek bunu bırakıyorsun adama. Kız gibi trip atmak ta bir işe yaramıyor, yani sakız gibi uzatmanında bir anlamı yok uyarıdan sonra düzenleseydin yani ne vardıki. İşte şimdi olay uzasında uzasın vallahi anlamıyorum sizi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
banlıyolar :) adamlıgınız bu kadar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
asipatronunuz şu konuya yorum yazana kadar banlamayın lütfen
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Daha fazla uzatmanın anlamı yok. Son noktayi üst yetkililer koysun. Kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi ufak çapta bir açıklama yapayım bu olayı kapatalım artık.

Hesabının banı 1 haftalıktı. 1 aya çekiyorum. En ufak bir multini görürsem o ceza katlanacak. Eğer ki adam gibi durursan bir multini yanlışını sezmez isem dilediğim vakit 1 ay dolmadan cezanı kaldıracağım.
Şimdi gel gelelim neden ceza yedi bu şahıs?
Uyardığımda "Bunları diyeceğine kendin editlesene asi bey?" diyecek kadar gevşek bir hal almışsın bu 1.
Ardından..
İmzanda Nickimi saçma sapan şekilde kullandın, rahatsız olduğumu söyledim kaldırmadın / Adalet vs. gibi saçma çırpınışlarda bulundun. Unutma, bende bu yollardan geçtim ama senin gibi ortalıkta ağlanarak, konu açarak değil. Bir şeylerin düzeltilmesini isteyerek.
Sana attığım mesaja gelelim mi? Gelelim bence.
"İmzandan adımı sil. Ve D10'u eleştirecek sözler etme. O imzayi düzenlemeni istiyorum. Kibarca da söylüyorum şuan. " "İmzanı kökünden değiştirecek misin? İmzanı sıfırla ve bir daha benimle muhatap olma lütfen. Anlaştık? Anlaştık. "
Bu 2 mesajdan sonra çocuk çocuk davranarak kendine yakışacak cinste hareketler ettin. Ne kadar mı banladım? 1 Hafta. Peki neden bu ? Dinlenmen ve bazı şeyleri sorgulaman için. Öncelikle de kendini. Bak bakalım sen yokken burada saçma bir konu açıldı mu şu abuk subuk reklam konuları dışında?
"Açtığım konular haram olsun sana şeref*** seni allah bu yaptıklarının cezasını vericek sen devam et." diye Support'tan mesaj atmadın mı? IP'sine kadar çıkartır kanıtlarım bunu. Gelip burada şimdi de multi açıyorsun.
Unutma ki; Ben bu yetkiyi taşıyorsam sevmesen bile saygı göstermek zorundasın. Tamam hadi ben bunu geçtim sana dedim ki muhatap olma benimle. Sen? Hala bu davranışlara devam ediyorsun. Eğer ki yetkiyle havalanacak biri olsaydım ben burada Genel Şef'e kadar her türlü rütbeyi aldım. Herkes naptığımı nasıl davrandığımı gayet iyi bilir. 3 senedir buradayım ve şuanda artık hobi olarak giriyorum işimin gücümün arasında.
Sevgilerimle.
Yolun açık olsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping