Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böyle PC`de Hangi Oyunlar Oynanır?
Merhaba Arkadaşlar Malum Yaz Geldi Yeni Oyunlar Denemek İstiyorum Vakit Geçirmek İçin.Benim Külüstür Bu.Hangi Oyunları Rahat Oynaya Bilirim?
5dhKJ8T.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mount And Blade Warband ve Euro Truck Simulator 2 öneririm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
marioklasik.jpg

Biraz kasabilir.

Not: Mount Blade - GTA serisinden uygun olanları denemelisiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-06-2015 Saat: 17:51)Alker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mount And Blade Warband ve Euro Truck Simulator 2 öneririm.

ets 2 yüklenmez çünkü işlemci düşük deneyebilir fakat çok kasacağından eminim

konuya gelince tavisyem pc gereksinimlerini arttırman işlemciyi core 2 ve rami 4 veya  6ya çıkarırsan oyunlar çoğalabilir.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-06-2015 Saat: 18:19)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-06-2015 Saat: 17:51)Alker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mount And Blade Warband ve Euro Truck Simulator 2 öneririm.

konuya gelince tavisyem pc gereksinimlerini arttırman işlemciyi core 2 ve rami 4 veya  6ya çıkarırsan oyunlar çoğalabilir.

dedigini yapması kötü olabilir ramleri ddr2 cogunlukla 2 slot vardır 4 lük ddr2 den 2 adet taksa 8gb ram mhz leri max 666mhz olsa 2.666 = 1222 mhz lik 4 gb lik ramler eder cl 10 dan hesaplarsak kötü bir secim olur. işlemciyi i3 yada i4 yapabilrisen iyi olur ekran kartınıda gt460 gibi minik bir modele yükseltirsen iyi olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ETS 2 , CS:GO , Payday2 , LOL , S4 League Benimde 2 gb ram 1,7 Gb ekran kartı hepsini birden kaldırıyor bi sorun yok sendede kaldırır öle umuyorum :d 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-06-2015 Saat: 18:19)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Her zaman derim. Bir oyun yalnızca bir parçaya bakmaz diye. ETS2 yükler; hatta ayarlarını neredeyse ellemez. Ben 1.60 GHZ Amd İşlemci, 2 GB Ram ve 2 GB AMD Radeon Ekran kartı ile sorunsuz oynuyorum. Arkadaşın yalnızca e.kartı düşük sanırım ancak işlemci e.kartını destekler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
CS:GO , Outlast, Gta 4 (Kasabilir.), Farcry 3 , payday the heist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu resimdeki programı Program ise adı ne ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Navruz 8x2 Gb Ram Alabilirsin ve 600TL Gibi Civarlarla İşlemci 3.2 veya 3.6 İşlemci Öneririm :)

[Ekran Kartını 1 üst modelini alırsan Rahat Rahat Oynarsın :) ]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tüm herşeye overclock yaparak performansı artır. (Abartma, aşırı ısınma vs. olabiliyor ve aşırı ısınmadan kaynaklı kapanmalar)

Sonrasında arkadaşların dediklerini rahatlıkla oynarsın
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önerileriniz İçin Teşekkürler Arkadaşlar.İşlemciyle RAM`ı Yakın Zamanda Değiştiricem.İşlemciyi i5 Ramı 4 Yada 6 Yapıcam..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
i5 Pahalı bu aralar, AMD almak lazım. Ekran kartı Nvidia olup çakışmasına rağmen sıkıntı çıkartmıyor. AMD İşlemciler oyunlarda daha başarılı. Hep şundan bahsetmişimdir.

Intel bir bilgisayarı açtığınızda "10" puandan bilgisayar başlar, 5 Saat içinde "8" puana düşer performansı.

AMD bir bilgisayarı açtığınızda, "8" ile başlar. 10 saat sonra "7,8" ile devam eder. Yani Apple şöyle Apple böyle diyenlere karşılık Apple kullanıcısı nasıl Mac OSX'de yaptığımın yarımını yap Linux'a geçeceğim dediyse, bu da öyle bir olay. Kullanım alanına bakar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
rayray93 hocama katılıyorum abimin bilgisiyarında nvida gtx 620m var 3.5 gb ekran kartı -6 gb ram var ama bf4 kaldırmıyor benimki 4gb ram 2gb ekran kartı amd a4 ama kaldırıyor :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2015 Saat: 14:47)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: rayray93 hocama katılıyorum abimin bilgisiyarında nvida gtx 620m var 3.5 gb ekran kartı -6 gb ram var ama bf4 kaldırmıyor benimki 4gb ram 2gb ekran kartı amd a4 ama kaldırıyor :)

Ben A10 4.1GHz kullanıyorum ve a10 işlemci kullanan pek yok. Bu yüzden tek ben mi böyle düşünüyorum derken, A4 kullanıcısının fikri bile böyle ise tabii ki AMD  alınması daha mantıklı. GHz hızı  Ram ve diğer parçaların MHz hızına etki sağlıyor. O yüzden 3.00GHz'den aşağı işlemci alınmamalı (oyun için).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önerileriniz için teşekkürler.Değerlendireceğim hepsini..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping