Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eleqantss - Banım Hkk.
Merhabalar d10 :
Forumda uzun süredir üyeligim bulunup çoğu yetkiliyi çoğu üyeyi çok yakından tanıyorumdur onlarda aynı şekilde beni bu forumda ben çok kez grafikerlik yapdım ama son grafikerligimde bir kaç haksızlık yüzünden sonra istifa ettim her neyse bunları biliyorsunuzdur zaten ben asıl anlatmak istedigim konuya gelmek istiyorum BANIM Hakkında birkaç isteğim ve gerçekleri paylaşmak istiyorum.

Banım Hakkında :
Neden banlandın diyen arkadaşlar TÜRK halkını savunup Tartışma Çıkartan Kişiliğin kendi yapdıklarıyla TÜRK halkını yargılıyamıyacagını gösterdigim için , o arkadaş bana "küçük beyinli" dedi fakat ben dedim olarak algılandı tartışmayı ilk başta o başlattı ben başlattım olarak algılandı hadi ben yanlış anladım o kişiliğin yazdıklarını oktaydamı yanlış anladı , her neyse benim banımdan sonra @batuhann arkadaşımızın üstüne giden @einstein™ arkadasıda gördük komplolarını ve dostlarını nasıl sattıgını batuhann bana hiç birr görüntü sızdırmadı ama siz öle anlamak istediniz ben o sırada batuhandan ders alırken konu dikkatimi çekti screen shot aldım neyse bunuda geçdik hadi eyvallah bunada ama ben TÜRK halkını savunup haklı taraf ben olmama rağmen 3 Aylık Bir ban yiyorum O kişilikse 1 Haftalık Bir uyarı alıyor bu konuyu @Edward ve Adminlerin Detaylı Bir İnceleme Yapmasını İstedigim İçin Açtım .

Herkese Hayırlı Ramazanlar Hayırlı Sahurlar . Bu Olay Çözülene Kadar Multimi Banlamassanız Sevinirm , Olayları Detaylı Takip Etmek İçin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
okumadım ama konu kapatılacak bunu biliyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-06-2015 Saat: 01:46)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: okumadım ama konu kapatılacak bunu biliyorum :)

Konun kapatılacak bir tarafını görmedim ama uygun görürlerse kapatsınlar eninde sonunda haklı anlasılacak .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkandayım dostum ama konu lock yer .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-06-2015 Saat: 01:47)ED-Multi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-06-2015 Saat: 01:46)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: okumadım ama konu kapatılacak bunu biliyorum :)

Konun kapatılacak bir tarafını görmedim ama uygun görürlerse kapatsınlar eninde sonunda haklı anlasılacak .

Aynen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-06-2015 Saat: 01:48)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkandayım dostum ama konu lock yer .

Tartışma Yaratacak Bir İçerik Girmedim Sanmıyorum Locklanacagını .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu hesap kalsın 3 ay ban ciddi bir süre ilgileneceğim bu konuyla o zamana kadar bu hesabın kalsın arada sırada bana hatırlat durumu.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-06-2015 Saat: 01:50)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu hesap kalsın 3 ay ban ciddi bir süre ilgileneceğim bu konuyla o zamana kadar bu hesabın kalsın arada sırada bana hatırlat durumu.
Teşekkürler @TaaRRuz Ama Ben Banımın Kısaltılması İçin Açmadım Bu Konuyu Ortada Bir Yanlış Anlaşılma ve Haksızlık var Bu Sorunun Giderilmesi İçin açmıştım Konuyu Tekrar İncelemenizi Talep Ediyorum Sadece Banım Kalabilir Sıkıntı Değil Hiç
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-06-2015 Saat: 01:51)ED-Multi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-06-2015 Saat: 01:50)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu hesap kalsın 3 ay ban ciddi bir süre ilgileneceğim bu konuyla o zamana kadar bu hesabın kalsın arada sırada bana hatırlat durumu.
Teşekkürler @TaaRRuz Ama Ben Banımın Kısaltılması İçin Açmadım Bu Konuyu Ortada Bir Yanlış Anlaşılma ve Haksızlık var Bu Sorunun Giderilmesi İçin açmıştım Konuyu Tekrar İncelemenizi Talep Ediyorum Sadece Banım Kalabilir Sıkıntı Değil Hiç

Bende konuyla ilgileneceğimi söyledim yani banını kısaltacağım demedim.3 ay ban almanı gerektirecek ne olduğuna bakacağım fakat şu sıralar kafam hayli yoğun o nedenle sen biraz bu hesapla takip et forumu arada sırada hatırlat bana fırsat bulunca bakacağım.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform