Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Scripti Geliştiriyorum Adı Ne Olsun
Merhaba arkadaşlar bugün bir forum scripti yapmaya başladımda sizce adı ne olsun scriptin ?
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
PGM
Teşekkür verenler:
GoldenPost.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Power ban yemedimi ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2015 Saat: 13:22)Crus59 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Power ban yemedimi ?

o benim imzam
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

#GünümüzünSorunuEGOİZM
PGM
Teşekkür verenler:
Ortaya somut bir şey koyabileceksen başla bu işe. Kolay iş değil, pes edebilirsin. Edersende boşa vakit kaybedersin.

FTRBB
TURBB
TRBB
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
PHP + MySQL mi yoksa ASP.NET mi ?
Builds mobile apps or something
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
PHP evde sadece onun kitabı var asp den anlamıyorum.
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

#GünümüzünSorunuEGOİZM
PGM
Teşekkür verenler:
SQL olarak ne kullanacan MySQL  mi ?
Builds mobile apps or something
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
evet.
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

#GünümüzünSorunuEGOİZM
PGM
Teşekkür verenler:
Forum scripti yapıyorum demesi kolay iş yapması ve yazmasında en az 1 yıla yaparsın bunun bütün sistemlerini sayfalarını ayarlaman gerek bunun içinde iyi bir host otomatık kurulum dosyayı ayarla suna çevır turkce ıngılızce admın panelı yaz ayarla adam gibi bir ekip kısacası hiç uğraşma derim çok büyük bir ekibe ihtiyacın var hepsine 1 görev vereceksin öyle olur bu iş.

- @newsong30 'un uraniumTR adlı bir scripti vardı yapıyordu ancak yapmadı neden ? anlattıklarımı yapamadıgı ıcın. @isimsiz..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2015 Saat: 13:57)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forum scripti yapıyorum demesi kolay iş yapması ve yazmasında en az 1 yıla yaparsın bunun bütün sistemlerini sayfalarını ayarlaman gerek bunun içinde iyi bir host otomatık kurulum dosyayı ayarla suna çevır turkce ıngılızce admın panelı yaz ayarla adam gibi bir ekip kısacası hiç uğraşma derim çok büyük bir ekibe ihtiyacın var hepsine 1 görev vereceksin öyle olur bu iş.

- @newsong30 'un uraniumTR adlı bir scripti vardı yapıyordu ancak yapmadı neden ? anlattıklarımı yapamadıgı ıcın. @isimsiz..

3 ay boşluğum var sonra lise liseyi sallıyorum 8.sınıftan sonra o yüzden uğraşçam ben bu işle Beni küçümseye alma ben tek başıma 3 d oyun yaptım 1 ay sürdü oyun yaptım scriptide yaparım.
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

#GünümüzünSorunuEGOİZM
PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2015 Saat: 14:02)isimsiz.. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-06-2015 Saat: 13:57)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forum scripti yapıyorum demesi kolay iş yapması ve yazmasında en az 1 yıla yaparsın bunun bütün sistemlerini sayfalarını ayarlaman gerek bunun içinde iyi bir host otomatık kurulum dosyayı ayarla suna çevır turkce ıngılızce admın panelı yaz ayarla adam gibi bir ekip kısacası hiç uğraşma derim çok büyük bir ekibe ihtiyacın var hepsine 1 görev vereceksin öyle olur bu iş.

3 ay boşluğum var sonra lise liseyi sallıyorum 8.sınıftan sonra o yüzden uğraşçam ben bu işle Beni küçümseye alma ben tek başıma 3 d oyun yaptım 1 ay sürdü oyun yaptım scriptide yaparım.

3D Oyun yapımı kolay burada koskoca bi forum script'i geliştiriyoruz diyorsun bunun her sayfasını sen 10 dakıkada bıtırırım dıyon yanı :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@ertank Neden bu çocuksu tavırlar? Bir kişinin hedefi varsa başarılar dilemekten başka size düşen nedir? Adamı tahrik etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Geldiğimde Geyik bölümü çocuksu randomlarla doluydu. Bitirdim bunu. Şimdi de asıl hedefim bu. Kendinizi toparlayın, konuşmalarınıza dikkat edin. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2015 Saat: 15:01)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ertank Neden bu çocuksu tavırlar? Bir kişinin hedefi varsa başarılar dilemekten başka size düşen nedir? Adamı tahrik etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Geldiğimde Geyik bölümü çocuksu randomlarla doluydu. Bitirdim bunu. Şimdi de asıl hedefim bu. Kendinizi toparlayın, konuşmalarınıza dikkat edin. 

Sen artık her konuya damlamaya başladın ha gözüme girdin artık be. Her girdiğin konuya yazdığın yorumda illaki şu olacak
ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Çocuksu tavırlar

Bırak bu işleri adam banlamak için tartışma arıyosun farkettim. Böyle bi yorum yazmayacaktım yazacaktım vazgeçtim son yorumunla zorladın.

- Ayrıca ben erdeme bişey demedim sadece bunun zor olduğunu ve başa çıkamayacak kadar düşük olduğunu söyledim öneri söyledim bunun suçu ne @ASiPaTRoN
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Erdem kardeş öncelikle sana scriptinde başarılar dilerim.
Script ad önerim ise ErdemBB yani ErdemBulletinBoard olabilir mesela.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2015 Saat: 15:05)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-06-2015 Saat: 15:01)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ertank Neden bu çocuksu tavırlar? Bir kişinin hedefi varsa başarılar dilemekten başka size düşen nedir? Adamı tahrik etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Geldiğimde Geyik bölümü çocuksu randomlarla doluydu. Bitirdim bunu. Şimdi de asıl hedefim bu. Kendinizi toparlayın, konuşmalarınıza dikkat edin. 

Sen artık her konuya damlamaya başladın ha gözüme girdin artık be. Her girdiğin konuya yazdığın yorumda illaki şu olacak

Bırak bu işleri adam banlamak için tartışma arıyosun farkettim. Böyle bi yorum yazmayacaktım yazacaktım vazgeçtim son yorumunla zorladın.

- Ayrıca ben erdeme bişey demedim sadece bunun zor olduğunu ve başa çıkamayacak kadar düşük olduğunu söyledim öneri söyledim bunun suçu ne @ASiPaTRoN

Bunu Güzellikle anlatmak varken ne bu kavga? Düzgünce gidip; arkadaşım bu böyle zordur; şunu şöyle yapabilirsin; hatta gerektiğindee bizde yardım ederiz" demek yerine direk adamı eleştiriyor, işinin boş olduğunu söylüyorsun. Cümleden çıkan anlam bu. Sende benim gözüme girdin bir kere.. Haberin ola..

Herkes birbirine saygı gösterdiği sürece dilediği yorumu yapar. Sen karşısındakinin şevkini kırarsan bu saygıyı bizden de kaybedersin..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkum yok evelAllah. 13-14 yaşlarında bir çocuğun gözüne girmişsem( ki gözüne batmak olacak o) benim için hiçbir sorun yok demektir. Bilinmeli ki sen daha google'a girmeye çabaladığında ben buradaydım. Ben yokken varolan "Destek forumunu yapalım adeta caps, random forumu" oluşumundan sadece ben değil birçok kişi rahatsız. Buna çözüm üretmeme banlamak için sebep arıyorsun diyorsanız, evet sizin dediğiniz olsun. Fakat üyelik için gerçek anlamda 13 yaş sınırı koyulmalı.

Konuyu da kilitliyorum Erdem'in izniyle...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 13 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping