Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eleqantss'tan mesaj.
Arkadaşlar konu tam nedir onu bile bilmiyorum sadece bu mesajı benden sizlere iletmemi istedi bende kıramadım.
VVWRJr.png

Ve şunları ekledi ;
Eğer  Bu Forumda ADALET VE 

ÖZGÜRLÜKDEN bahsedeceksek
Eşit Haklar Eşiginde Olmamız Gerekir.
Saygılarımla eleqantss.
bunu yazarsan sevinirim

Hocalarım konuyla asla alakam yok suç işlediysem konuyu Kilit + Çöp yapabilirsiniz eleqantss hocamız konuyu takip edecekmiş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forumun adaletini sorgulamak banlanan bir üye için doğru olduğunu düşünmüyorum, konu tartışma çıkaracak bir konu. 
Lütfen böyle konular paylaşmayın, kilit. 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Yapmış olduğumuz denetimlerimiz Sonucunda konularında tartısmalar inceleme sonucu yazmıs olduğu mesajların hala anlmadığını forum kurallarını ve görgü kurallarını uymadığı aşikar görülmektedir ve denetim ekibi olarak tarafsız incelip usulünce cezai işlemler yapılmıstır. Herkez yaptığı işlerinin bedelini biliyor oyüzden birdaha böyle konularla bizi yargılamayınız.

Esenlikler dilerim
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam dediğim gibi benim konuyla alakam yok kim suçlu onu bile bilmiyorum sadece kırmak istemedim , özür dilerim :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyla alakanız olmayabilir ama banlanmış bir kisinin mesajını foruma getirmekde çok saçma geliyor ve tartışmaya sebeb olabilir konu o yüzden kitliyorum..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping