Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Natural Theme | %100 Bitti
Evet arkadaşlar bu hayatımda yaptığım 2.tema çizişim.
Biraz acemilikler olabilir.
Kodlayan biri olursa rep karşılığında veya hayrına kodlatabilirim.(Kodlayanın isteğine göre).
Tema ;
l7XEvQ.png

Aklıma gelen bazı kodlayıcılar kodlarsanız sevinirim ;
, @kamil55 , @tugrul , @[b]Einstein™ , @Hatake , @ufufuk evet arkadaşlar aklıma gelenler bunlar aklıma gelmeyen kodlayıcılarda kodlayabilir , kodlarsanız sevinirim.[/b]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Header melodi grafik headerine benziyor sanki, eline sağlık ben beğenmedim :) BG seçimleri yanlış
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş , geliştirilebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen sadece headeri biraz benzettim onun dışında heryer benim fikrim , görüşün için teşekkürler BG dersen onuda natural bir tema yaptığım için ideali bu oldu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha sade bulabilirdin (:
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben pek beğenmedim ama kodlanabilir...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2015 Saat: 15:03)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynen sadece headeri biraz benzettim onun dışında heryer benim fikrim , görüşün için teşekkürler BG dersen onuda natural bir tema yaptığım için ideali bu oldu.

Heryer seninmi fikrin ?
Headerin üstündeki menüde bizden çakma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2015 Saat: 15:09)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2015 Saat: 15:03)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynen sadece headeri biraz benzettim onun dışında heryer benim fikrim , görüşün için teşekkürler BG dersen onuda natural bir tema yaptığım için ideali bu oldu.

Heryer seninmi fikrin ?

Hocam dikkat ederseniz header dışında benim dedim biraz özentilik ettiğimi kabul ediyorum.
Arkadaşlar lütfen kodlayabilir misiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2015 Saat: 21:15)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2015 Saat: 15:09)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Heryer seninmi fikrin ?

Hocam dikkat ederseniz header dışında benim dedim biraz özentilik ettiğimi kabul ediyorum.
Arkadaşlar lütfen kodlayabilir misiniz?

BG'leri değiştir ozaman çıkar kodlayan çünkü güzel durmuyor daha sade bak :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping