Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Değerlenecek projelere hosting sponsoru olunur.
Merhaba, 

Forumda böyle birşey yasak değilse değerlenecek projelerinize hosting sponsoru olabilirim. Allaha şükür durumumuz yerinde, eğer gerçekten isteyen ve domaini olan arkadaşlar varsa mesaj olarak projesini anlatabilir. 

Bizde gerekli koşulları ve yaratıcılığı görürsek sponsor oluruz. 

Forumda yasaksa konu kaldırabilirim...
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ÖM atıldı..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler, böyle bir şey olması iyi oldu :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Değerlendirilecek projelere domain almayı düşünüyorsun yanlış anlamadiysam bence cok iyi olur eğer öyleyse yasak değildir bildigim kadariyla

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 21:39)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Değerlendirilecek projelere domain almayı düşünüyorsun yanlış anlamadiysam bence cok iyi olur eğer öyleyse yasak değildir bildigim kadariyla

domain değil hosting
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazın ortasına doğru bir proje başlatmayı düşünüyorum.Metehan veremez ise senden alabilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 21:53)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazın ortasına doğru bir proje başlatmayı düşünüyorum.Metehan veremez ise senden alabilirim.

Sunucu benim, metehandada var bilgiler. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Memurlarız diye bir projem var yetişkin işi yani domain var host yok . Host alırsan iyi olabilir .d
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar zaten domain sağlamıyorum. Yüz keremi dicem, hostingde almıyorum kendi sunucumdan sınırsız özellikte açıyorum 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam domain var işte hosting lazım verebilir misiniz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping