Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumu Tamamen Bırakıyorum
Forumu Bazı Arkadaşlar Yüzünden Bırakıyorum Sizlere Kolay Gelsin Arkadaşlar O Bazı Arkadaşlar Yetinin 1 Damlasını Bile Haketmiyor Ondan Daha Fazla Hakedenler Var O Yetkiyi Tekrar Kolay Gelsin Ve Tasarım İşini Bu Arada Tamamen Kesicem Hepinize Teşekkür Ederim 1 Kişi Hariç O Konuyu Okursa Kendini Anlayacaktır 

WarTR İyi Günler Arkadaşlar Hiç Birinizi Unutmıyacağım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gerçek hayatta başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Reelde başarılar dostum, ama bir kişi yüzünden gitmeni açıkçası saçma buluyorum.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
@TheBoss Boşu Boşuuna Adamın Hakkında Girdin 
@WarTR 'nin Yaptıgı http://i.hizliresim.com/DM53lm.jpg
Senin Çalıntı Dediğin WP : http://i.hizliresim.com/d5NXXZ.jpg
Bunları Karşılaştır Öyle Yorum Yap Şimdi İstersen İstediğin Kadar Uyarı Ver Adamın Boşu Boşuna Hakkında Girdin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sana Bir Şey Diyimmi Şu Hayatta Sana Hırsız Deseler Ne Yaparsın Şuan Gerçek Hayatta Olsun İsterse Annem Desin Yüzüne 2 Tane Vurur Çıkar Giderim

DeathAngeL
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
!! Rodus !! 

Beni Desteklediğin İçin Sağol Ama Şimdi Bana Destek Verdiğin İçin Sanada Şimdi Birşeyler Yapar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bunlar Böyle kardeşim bende bi nevi bundan bıraktım yetkimi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2015 Saat: 13:22)WarTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: !! Rodus !! 

Beni Desteklediğin İçin Sağol Ama Şimdi Bana Destek Verdiğin İçin Sanada Şimdi Birşeyler Yapar

İlk Başta Bende Farklı WP Sandım Ama Karşılaştırınca Aradaki Fark Ortada
@WarTR
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@TheBoss Adam Çalıntı Yapmamış Ki. Sadece Efekt Vermiş BencedeGayet Güzel Olmuş. Neden Adamı Bunu Yaptın. Valla Hakkını Helal Etmesse Ahirette Yerin Kötü Olur TheBoss :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
SunXDizayn-E Hayırlısı Neyse O Olsun Şuan Sadece Forumda Bulunmamın Sebebi Yetkili 2 3 Kişiye Mesaj Attım Ve Cevap Bekliyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Beni Savunan Herkeze Teşekkürler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yapmış bir hata uyarın forumu bırakmak bişey değil kardeşim. Gidip jüri üyelerine başvur onlardan yanıt gelmezse bırak. Ben bu forumda kaç kere banlandım kaç kere uyarı aldım. Hala uyarı puanım var benim. Ama ben forumu bırakmıyorum :) Yani biraz olgun tavırlar sergilenmeli. Bu son söylediklerime sana söylemiyorum WarTR. Artık forumun yaş ortalaması düşüyor. Olgunluk diye bir kelime dahi yok. O nedenle olgun tavırlar gösterip dışarıyı etkilemeliyiz biz. Dediğim gibi her sırtını çıkarana hançer vurmakta bişey değil. Bak şöyle yapabilirdin; kardeşim benim tasarımım çalıntı değil ki bak arasındaki farka diğebilirdin. Olgun bir tavırla. Ama hemen forumu bırakıyorum falan başlıyor. @WarTR Tamam haklısın ama dediğim gibi forumu bırakmak bir şey değil. Hırsız olmayı bende istemem ama benim dediğimi o arkadaşa deseydin olay çözülebilirdi. Bakın biz bu forumu bu şekilde büyültemeyiz arkadaşlar olgun olmalıyız, yönetim hakaret etmemeliyiz, karşı gelmemeliyiz. Bakın hep diyorum. Beğenmediğin forumda çıkış butonu yukarda... Ama şuanda öyle bir durum yok ortada bir yanlış anlaşılma var o nedenle forumu bırakmana gerek yok diyorum. Ama senin iradende bu senin kararın. İnşallah bu yazımı okurlarda bir ders alırlar. Her neyse;
iyi destekler...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

PGM
Teşekkür verenler:
DeathAngeL 

Sana Birşey Diyimmi Hala Kabullenmiyor Hata Yaptıgını Ben Ne Diyim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sırf benim yüzümden forumu bırakıyorsan söyle ben bırakırım senin yerine.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yahu kavgayı bırakın arkadaşlar bir sakinleyin gidin çıkış yapın bir şeyler yapın kavga etmeyin lütfen.

PGM
Teşekkür verenler:
Ben Yetkililere Bildirdim Cevap Gelsin Kendimi Banlattırcam Ve Gidicem
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bir daha burada herhangi bir yetkiliye yüklenecek olursanız ilk bana yüklenin. Ayıp günah. Sen bir üyesin ne hakla yetkiliyi etiketleyip adamın hakkına girdin diyorsun ? Herkes haddini bilsin. Konuyla ilgilenen bir yetkili olmadığına göre bakıyorum. Kilitliyorum şimdilik.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping