Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilen acil yardım
Arkadaşlar bilgisayarıma diğer bilgisayarımdaki arşivi atıcaktım. Takım usbyi dosyayı atıyorum açılmıyor. Sonra dosyada biraz bekledim Autorun yazdı gitti yazdı gitti. Görev yöneticisini açayım dedim, Görev yöneticisi yönetici tarafından en gellendi yazdı ne yapabilirim ?
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir Video Yada Resimini Çek Yardımcı Olayım. Etiket At.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hakkında çözümleri var internette görev yöneticisi açılmamasının
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sistem Geri Yükleme Yap Garanti Açılır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun galiba keylogger var.Görev yöneticisini engellemiş olabilir keylogerle sistem geri yüklemeyi dene şimdilik hiçbir yere şifreni yazma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 11:06)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun galiba keylogger var.Görev yöneticisini engellemiş olabilir keylogerle sistem geri yüklemeyi dene şimdilik hiçbir yere şifreni yazma.
keylogla alakası yok bence bende keylog attım bazı kişilere ancak görev yöneticisi gibi olayları engellemez..

Virüstür Büyük İhtimal.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 11:08)thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-05-2015 Saat: 11:06)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun galiba keylogger var.Görev yöneticisini engellemiş olabilir keylogerle sistem geri yüklemeyi dene şimdilik hiçbir yere şifreni yazma.
keylogla alakası yok bence bende keylog attım bazı kişilere ancak görev yöneticisi gibi olayları engellemez..

Virüstür Büyük İhtimal.

Keylogger programlarını birdaha araştır gerekirse başka indir anlarsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping