Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agario 'da adalet yok :(
Agario adlı oyunu oynuyordum büyüdüm "18" adında birisi taktı bana kafayı 3* dakıkadadır takıp edıyor aslında yıyebılecegı daha ıyı kısıler var ama yınede ---'ü bana yediği için bunu değiştiremiyoruz agario 'nun face sayfasına şöyle bir yazı attım şimdi 1 kısı orta buyukluklere geldı dıyelım bırdaha kucuklerı yıyemesın ama o kucuklerde bı sayıdan sonra yenilebilsin böyle bir istek attım hadı bakalım :) resim'dede kırmızıyla gosterdıgım yer skorumdur ve sıyahla gosterdıgım yerde benı yıyen o adamdır (adam bile denmez) çinliler en azından biraz geri kafalı çok fake yiyolar :D

Resim :
Kod:
http://i.hizliresim.com/kk631A.jpg

Oyun :

Kod:
agar.io
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AHAHA o oyun çok zevkli oluyor :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2015 Saat: 00:39)#Rainbow® Nickli Kullanıcıdan Alıntı: AHAHA o oyun çok zevkli oluyor :D

Ama çok fazla şeref--- dolu oldugu için bıraktım artık vallahi sinir ediyor insanı oyun ama gerçekten zevkli bir oyun :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
South Afrika da oynayın. Orada türkler oluyor. Adımı Türkçe Rap yapıyorum türkler gelip beni büyütüyor :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2015 Saat: 12:27)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: South Afrika da oynayın. Orada türkler oluyor. Adımı Türkçe Rap yapıyorum türkler gelip beni büyütüyor :D
Benim ismim ERTAN_TURKEY bi ara gorusursek buyultsen?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AmzA57.jpg
Tek başıma emeğimde 1. oldum fakat sizde bilirsiniz anlaşmalı adamlar kendilerini besleyip beni yediler..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2015 Saat: 13:34)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: AmzA57.jpg
Tek başıma emeğimde 1. oldum fakat sizde bilirsiniz anlaşmalı adamlar kendilerini besleyip beni yediler..

Baya iyi yapmışsın dün gece bir iki kere oynadım üçücü seferde 480 falan dı galiba ondan sonra benide yediler :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2015 Saat: 14:05)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Baya iyi yapmışsın dün gece bir iki kere oynadım üçücü seferde 480 falan dı galiba ondan sonra benide yediler :D

Her oynayışımda en az 600 oluyor, arada hemen yanıyorum tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz. :D
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
7583 müydü neydi rekor bu :D 1. olmuştum. Sonra ikiye ayrıldığım için yediler :)
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şuan oynuyorum  2987 ile birinci gidiyorum "Takım" maçındayım yeşillerdeyim mavi ve kırmızıdan eser yok :D haritaya sığmıyacak kadar büyüdüm taktik
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2015 Saat: 17:06)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şuan oynuyorum  2987 ile birinci gidiyorum "Takım" maçındayım yeşillerdeyim mavi ve kırmızıdan eser yok :D haritaya sığmıyacak kadar büyüdüm taktik

Taktik ? :D+ismin ney ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2015 Saat: 17:10)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-05-2015 Saat: 17:06)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şuan oynuyorum  2987 ile birinci gidiyorum "Takım" maçındayım yeşillerdeyim mavi ve kırmızıdan eser yok :D haritaya sığmıyacak kadar büyüdüm taktik

Taktik ? :D+ismin ney ?

9000 puanlı birisi geldi yedi 5000 oldum çok sinir oldum ya o adama :( çinliyde birde adamın yiyebileceği daha iyileri var ama yinede dediğim gibi ---'ü bizlere yiyor... 2 kişiydik birbirimize w ata ata büyüdük arkadaş son an bana destek çıktı ama beceremedi :/

- Kullandıgım isim ERTAN_TURKEY şuan çıktım. 2 saat'dir oynuyoz emek gitti :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çinlilerle oynayın. daha doğrusu en az kullanıcı neredeyse oraya girin.. ve büyüklerin yanına fazla gezmeyin benden tavsiye.. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2015 Saat: 19:07)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çinlilerle oynayın. daha doğrusu en az kullanıcı neredeyse oraya girin.. ve büyüklerin yanına fazla gezmeyin benden tavsiye.. 

Evet çinliler birazcık geri kafalı oluyor orası doğru ama oradada büyüyenler akıllı işte :D en iyisi gece oynayın geceleri "Ocenia" adlı yer 60-70 arası degısıyor oyuncu sayısı bide "Turkey" adlı bi server açsalar :( :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping