Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emre KRMN'a Teşekkurler.
Selam Dostlar.

@EmreKRMN Hocama Tüm Emekleri İçin Teşekkür Ediyorum.Bir Buçuk İki Gün İçerisinde Tam İsteğime Göre Bir Tema Hazırlayarak Ne Kadar Yetenekli Olduğunu Bir Kere Daha Gösterdi.Eğer Böyle Bir İthiyacınız Var İse Kesinlikle %100 Güvenilir ve Yeteneklidir.Kendisine Buradan Tekrar Teşekkür Ediyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aslında temanızı 5-6 saat içerisinde bitirirdim, bazı özel sebeplerden dolayı 2 gun surdu bu yuzden sizlerden özur dilerim ve teşekkur ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Demo?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
10tr.net dışı domain olduğu için veremem.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bir demo,Caps vs ekleseydiniz daha iyi olurdu..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@EmreKrmn ne kadara yapıyorsun temayı ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Parayla Mı Yapıyon Temaları Emre Abi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
html'ye ekleyerek demoyu atar mısın bi? 
Bu aradada gösteriş için açılmış bir konu sanırım, alışveriş yaptığın insana özelden teşekkür edemiyor muydun?
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Sitelerinize özel tema fiyatı 40 TL'dir arkadaşlar.. @webevi @newsong30
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aşırı Ucuz! :) Belki Yazın Yaptırırım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hmm Ben düşünüyorum da güzel bir tema yapabilir misin ? Özele Gel istersen @EmreKrmn
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@webevi özel mesajdan devam edelim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2015 Saat: 19:29)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: html'ye ekleyerek demoyu atar mısın bi? 
Bu aradada gösteriş için açılmış bir konu sanırım, alışveriş yaptığın insana özelden teşekkür edemiyor muydun?

İyi Tasarımcı Olduğu İçin Burada Açtım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@EmreKRMN Özel tema yaptırabilirim yaz tatilinde şöyle 4 tane falan. Maçlar başlıyor maçlardan para çıkarsa yaptırabilirim. Kendimde yapabilirim yalnız
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2015 Saat: 19:29)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: html'ye ekleyerek demoyu atar mısın bi? 

Tema ile ilgili bi resim konulsa güzel olurdu, böylece konuyla ilgili hemfikir olabilir ve 10tr'nin tema ekibindeki üyenin ne kadar yetenekli olduğunu görmüş olurduk. Bu şekilde konu açılması da gösteriş başka bişey değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Evet bir demo veya resim olsa bizde bir değerlendirirdik.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benim temalarimin ne kadar iyi oldugunu bilenler bilir. Bu konuda da benim yetenegimi arastirmaniz gereksiz olur. Temalarima bakin, yetenegimi olcersiniz :) Bir cok referansim var, musteri memnuniyeti ile de yetenek olculebilir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2015 Saat: 23:36)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim temalarimin ne kadar iyi oldugunu bilenler bilir. Bu konuda da benim yetenegimi arastirmaniz gereksiz olur. Temalarima bakin, yetenegimi olcersiniz :) Bir cok referansim var, musteri memnuniyeti ile de yetenek olculebilir.

Tabi senide beğenenler vardır ona bir şey diyemeyiz. Biz temanın iyi kötü olduğunu tartışmıyoruz. Sadece temayı merak ettik.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benim sizlere demo veya bir kac fotograf vermem suandan itibaren gereksiz, tema teslimati yapildi cunku. Bundan sonra sadece destek veriyorum. Kendi siteme de musteri memnuniyetleri diye bir sayfa veya script kuracagim. Oradan bakabilirsiniz, en yakin zamanda.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Müşteriyi memnun etmeye ne var, iki tatlı dil yeter. Önemli olan rakiplerini tatmin edip onları susturabilmektir. Bunu yapıp yapamayacağını bilemiyorum, yargı felan yok. Yani bende demoyu merak ettim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 14 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping