Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acı Haber :(
Sad 
Bilgisayara sinir oldum konu açtım hepinizden özür dilerim oturuyordum benim mehmet adlı bir arkadaşım var 3-4 ay önce Beyin Tümörü Hastalığına yakalandı ve 5 aydır tedavi ediliyor ilk 2 ay hastanedeydı şu 3 ay güzel geçmişti düzeliyordu sonra ateşlenmeler oldu Hacettepe Üniversite 'sine gittiler mehmetin ailesi (komşuyuz bayagı yıllık) sonra aradılar haber bekliyorduk bizde iyi haber bekliyorduk ama maalesef telefonda şunları duydum

"mehmeti kurtaramadılar" bu sözü duyduktan sonra gittim yatağıma ağladım geri girdim 1 hafta boyunca açık değilim iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN - BAŞIN SAĞ OLSUN - :( YEMİNLE ÜZÜLDÜM YA :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2015 Saat: 23:43)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN - BAŞIN SAĞ OLSUN - :( YEMİNLE ÜZÜLDÜM YA :(

Sağolasın kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın Sağ olsun :('
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepiniz sağolun allah sizin başınıza böyle birşey getirmesin ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın sağolsun, Allah Rahmet Eylesin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah Rahmet Eylesin , Mekanı Cennet Olsun Kardeşim.

Buraya yazdıkça için parçalanacak , üzülüceksin gördükçe gözün yaşarıcak ağlıyacaksın içine kapanırsan daha iyi burda paylaşırsan her yorumda üzüleceksin. Mesela benim facebook taki grubta Çağatay Mehmet KATLAV diye kardeşim vardı.
Herşeyden önce dostumdu/arkadaşımdı kalp ameliyatı oldu öldü bunu duydum gözlerim yaşardı ağladım resmen burda gelip konu açardım ama açmadım facebooktan engelliyeceğim her gördüğümde üzülmiyeyim diye.
Her aklına geldiğinde Elham oku hem sana hemde ona yararı olur bütün ölülerimize yasin oku böyle teşfik et. Kendini üzmemeye çalış.
Hadi Allaha Emanet Ol Kardeşim Seni Bekliyoruz.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın sağolsun kardeşim, Allah mekanını cennet eylesin. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tüylerim diken diken oldu. Başın sağolsun kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın sağ olsun ertan kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağolun arkadaşlar moralim bozuldu psikoloji 0 napsam :( yarın okula felan gitmiycem. kendimi toparlamam lazım bi ziyarete duaya gidicem cenaze kaldırılsa
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlıyorum seni kardeşim.. Bu dünya zaten gelip geçici önemli olan öteki dünya sen bol bol dua oku elinden başka bir şey gelmez.Burası senin ailen gibi senin acın bizim acımız kardeşim.Arkadaşın mekanı cennet toprağı bol olsun. @ertank
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak şimdi çok üzüldüm Başın sağolsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın sağolsun :/
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ruhu şad mekanı cennet olsun kardeşim, @QuitterTR haklı bunları gördükçe üzüleceksin, için daralacak, gözyaşlarına hakim olamayacaksın. Ben 4-5 ay öncesine kadar annemi kaybettim, babamı da hayatımda hiç görmedim. Ve imzam da babam ve anneme gönderme var ve gördükçe içim acıyor. Tekrardan ruhu şad mekanı cennet olsun kardeşim seninde başın sağ olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2015 Saat: 00:14)Knooker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ruhu şad mekanı cennet olsun kardeşim, @QuitterTR haklı bunları gördükçe üzüleceksin, için daralacak, gözyaşlarına hakim olamayacaksın. Ben 4-5 ay öncesine kadar annemi kaybettim, babamı da hayatımda hiç görmedim. Ve imzam da babam ve anneme gönderme var ve gördükçe içim acıyor. Tekrardan ruhu şad mekanı cennet olsun kardeşim seninde başın sağ olsun.

Anneyi kaybetmek çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın o acıyı sen yaşamışsın kader bu değiştiremezsin işte sağolasın :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin :( Takma katana zaten bu dünya gelip geçici ...
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cenaze yarın sabahmış okula felan gitmiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başın sağolsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform