Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kardeş diye birşey yok
—- düzenşedi
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne Oldu Ki Abi? Kötü bişey mi oldu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne oldu semih ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bakın size söyleyeyim gençler, kızı erkeği, çocukluk kardeşi herşeyi hepsi yalan zaten sırf onlardan yiyorsunuz bıcağı :) 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen kardeşim kesinlikle en iyisi öz kardeşin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"Bu devirde babana bile güvenme"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bütün sırlarım en iyi arkadaşımda kardeş gibiyiz. Ama ona okadar güvenmiyorum ben olmayınca neler yapıyor diye merak ediyorum cidden. "Bu devirde babana bile güvenme" .
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya ya en iyi arkadaş sanarsın bazen ama yanılırsın :S
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 23:04)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bütün sırlarım en iyi arkadaşımda kardeş gibiyiz. Ama ona okadar güvenmiyorum ben olmayınca neler yapıyor diye merak ediyorum cidden. "Bu devirde babana bile güvenme" .

@Gameiro # işte böyle olunca da sen iki yüzlü olursun. Tarafsız davranmak gerekir. Ne derlerse bilmem deyin geçin; kendimden biliyorum :) Belki de bu yüzden "Gerçek" arkadaşım yoktur..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@[b]Einstein™ yaşınız Kaç Merak ediyoruM.[/b]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnsan doğası gereği birilerine güvenmek ister. Bir kişi böyle yaptı diye genelleme yapma derim herkesin başına gelebilir böyle şeyler. 
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 22:33)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bakın size söyleyeyim gençler, kızı erkeği, çocukluk kardeşi herşeyi hepsi yalan zaten sırf onlardan yiyorsunuz bıcağı :) 

Aynen 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ahir zamandayız kardeşim, bu devirde herşey böyle aslında olmaması lazım, yalnız geldik yalnız gideceğiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 23:46)ByPoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @[b]Einstein™ yaşınız Kaç Merak ediyoruM.[/b]

19
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Örnek Reklam -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping