Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Askeri Lise Puanım
Sad 
Alsden 65 aldım arkadaşlar bunu Teog gibi sandım ve hepsini doldurdum. 4 yanlış 1 doğruyu götürüyordu ve ben :(:(:(;( birde çalışsaydım keşke calismadim odffffffff. Yorunlarinizi almak isterim.

@admin, @Edward @Caxing @kamil55 @bilsoft
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok düşük.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 14:23)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok düşük.

Şunu da belirtelim, 100 üzerinden.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
70 aldım kara tutuyor :) sınıf arkadaşım 83 aldı tıp tutmadı gitmiyor.astsubaylığı kazanmışsın :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 14:28)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 70 aldım kara tutuyor :) sınıf arkadaşım 83 aldı tıp tutmadı gitmiyor.astsubaylığı kazanmışsın :)

Helllal ama ben bos biraksaydim iyi alirdim senin arkadas GATA mi yazdi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bütün hepsini yazdı ama gitmiyor gata tutmadı diye.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben 83 alacam ve hiçbirine gitmiycem GATA tutmadı diye :P :D ona dua etsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
mert ful çekti gençler.

@#Power
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ciddimisin?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
65 deyince bir güldüm neyse als için 50 TL mi verdin

bu arada 65 alana ne veriyorlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak adaşım, bu komik bir laf değil, aksine benim gururunu incitecegin bir laf olduğunu düşünüyorum, eğer böyle yapmaya devam edeceksen benimle muhatap olma. İnşallah anlamışsındır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Can sıkacak bir şey yok, kafana takma. Bizim zamanımızda mı çok zordu anlamadım ki. Ya siz çok çalışkansınız yada biz çok tembeldik :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha Cok Calısmalısın Dostum. -_-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 15:11)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Can sıkacak bir şey yok, kafana takma. Bizim zamanımızda mı çok zordu anlamadım ki. Ya siz çok çalışkansınız yada biz çok tembeldik :)

Yorumun için teşekkürler Onur abi :) Ama @Rocky un dediğine çok kırıldım sadece. Sanki kendisi 100 almış ta benim aldığım puan'a gülüyor. Sizin zamanınızda zor olabilir, bende tembeldim ve hâlen tembelim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 15:17)ForumFix Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2015 Saat: 15:11)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Can sıkacak bir şey yok, kafana takma. Bizim zamanımızda mı çok zordu anlamadım ki. Ya siz çok çalışkansınız yada biz çok tembeldik :)

Yorumun için teşekkürler Onur abi :) Ama @Rocky un dediğine çok kırıldım sadece. Sanki kendisi 100 almış ta benim aldığım puan'a gülüyor. Sizin zamanınızda zor olabilir, bende tembeldim ve hâlen tembelim :)

ben 40 aldım kardeşim ne var bunda ben 40 aldım diye annemler bana kızdı ben bir güldüm anlatamam halada gülüyorum

@forumfix
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O zaman kendine gülmeye devam et @Rocky, neyse devam edersek 2'mizde uyarı alacağımız için konumu kirletmemeni istiyorum, iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping