Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İftiraya Kurban gittim Derin Darbe
Arkadaslar Kingman Kimdi bilmiyorum Ama Benim adima O nikle girip beni sitenizden banlanmaya sebeb oldu Allah kurani kerim uzerine Ailem uzerine tum sevdiklerim uzerine sizler uzerine yemin ederim o kingman ben degildim ben oyuna getirilerek sitenizden banlandim oysaki sizlerin arasinda kalmak hal ve hareketlerimi duzelttigimi ispat etmeye gelmistim ben Derin Darbe ne olur arkadaslar inanin bana cok buyuk yemin ettim yukarda ve ilk geldigimde herkesten ozur dilemistim ve tekrar tum adminlerden ve yoneticilerden ozur diliyorum ve yeni uyelerdende ozur diliyorum ama inanki kingman ben degildim bunu yukarda Yuce Rabbim biliyor o kisi kimse onuda Allaha havele ettim ben sizlerden ve beni taniyan degerli eski arkadaslarim olsun yoneticiler olsu hpsinden ozur diliyorum ne olur inanin bana son soylicem sey buraya uye olmamin amaci bu konuyu sizlerle paylasmak icin uye oldum :( :( ne olur affedin beni ve suan ezan oluyor ezanlar sahid olsun kingman ben degildim son sozumbudur :(
yazan Derin Darbe :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kendi kendine neden konuşuyorsun bildiğim bir psikolog doktoru var adresini verebilirim dostum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Dostum kendi kendime konusmuyorum mumkunse yoneticiler ve beni cok iyi taniyan arkadaslar yorum yapsin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Derin_Mevzu Benim teyzem psikolog istersen randevu alayım yerine? Bak tatlı güzel kardeşim yaşın 12 falan olmalı herhalde. Güzel kardeşim, tatlı kardeşim böyle kuran, ekmek, anne, baba üzerine yemin edilmez. Şuan sen yaşın 12 gibi davranıyorsun sanırım yaşında öyle? 
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngeL ne yapabilirimki artik tek carem yemin etmek kaldii
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Senin yaşın kaç evladım?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

PGM
Teşekkür verenler:
sizin üzerinize yemin ediyorum yazmışsın, bizi karıştırma :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2015 Saat: 18:21)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sizin üzerinize yemin ediyorum yazmışsın, bizi karıştırma :)

:D @Caxing bu durumda güldürdün aslında komik değilde güldüm :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yaşını söyleyemiyor d. d.

PGM
Teşekkür verenler:
Yıllar DD'yi değiştirmiş arkadaşlar adam artık derin darbeden çıkıp derin mevzuya giriyor yakında derin destek diye üye olur diye korkuyorum git artık bıktık !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kendi adina konus lutfen
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bıktık artık şu forumdan git istemiyoruz seni anlatamıyoruz galiba !

PGM
Teşekkür verenler:
Yüce Rabbim senin belanı versin derindarbe.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Burak sen yeni uyesin nie karisiyorsunki
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Neon Blazer sagol haklisin nedesen bisey demiyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
KİLİT / üye banlanmış
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2015 Saat: 18:28)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yüce Rabbim senin belanı versin derindarbe.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping