Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meraktan sigara içtim .d
Okulda sigara içenlerin yanıdna dolaşıyordum hep kokusu güzel geliyodu az önce yaktım bitane ne gereksiz bişeymiş bi duman olayını sevdim .d 1-2 tane daire çıkardım .d 
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sakın içme bence zararlı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Büyük Bir Başarı Sanki.
(Sana Kızmıyorum Sadece İçtiğine...)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence sen daire çıkardığını sanmışsındır sadece -.- 

Çok gereksiz bir şey parana yazık demii :D 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dünyayı kurtarıyormuş edası ile içine çektiği fırtların iki gün sonra bir tarafından fitil fitil çıkacağından habersizdir içen arkadaşlar. İlk etapta zerrece keyif vermeyen bir eylem olsa da sigara içerek statü sahibi olunan bir toplumun üyesi olmak gelişmekte olan bir toplum olduğumuzun göstergesidir. Ama içmemek muhteşem bir olaydır kendimden biliyorum ^^ genelde arkadaş çevresi ve popüler olma isteği insanı oralara iter ama kendini bilmeli insan, denemişsin devamını getirmeki bir işe yarasın ^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerekziz dediğime göre birdaha olmaz zaten gözümden yaşmı geldi dersin burnum azım acı tad oldumu .d bunedir ya milleti kandiriysiniz .d meraktan yaktım 1 cugara pederden çordum .d 

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben de yakmıştım meraktan, ama sen içine çekmemişsin :D Başının dönmesi falan lazım.
Bana bağımlılık da yapmadı. Biraz yapmıştır belki ama destek.10tl.net var ne sigarası :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 21:14)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben de yakmıştım meraktan, ama sen içine çekmemişsin :D Başının dönmesi falan lazım.
Bana bağımlılık da yapmadı. Biraz yapmıştır belki ama destek.10tl.net var ne sigarası :D :D

Boğazlarıma kadar çektim azımı falan açtığımda hiç bişey yoktu hohlayınca baca gibi tütüyor .d 

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bonzai kafami bozayi
her dumanda beynimi zorlayi
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben ilk içtiğimde öksürmekten ölüyodum az kala -.- 2. 3. de alıştım 2 gün sonra bıraktım. Sanırım bağımlılık yapıyormu diye 3 gün içmiştim :D 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 21:17)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bonzai kafami bozayi
her dumanda beynimi zorlayi
Böyle giderse yiyecem ben kafayi 
bütün semt olmuş baba zebbani

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet Dumanı Güzeldir Bende 1 Tane İçtim Sonra Sevmedim Bıraktım Bedenime Yazıktır Tövbe Ettim Önemli Olanda Budur. :D 

Öyle Duman Çıkaran Bir Cihaz Yapsınlar Çok Hoş Olur Eğleniriz Sağlıklı Sağlıklı. :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam sakın başka içme -.- pederdöver -.- 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 21:18)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öyle Duman Çıkaran Bir Cihaz Yapsınlar Çok Hoş Olur Eğleniriz Sağlıklı Sağlıklı. :D

Aynen güzel olur öyle bir şey :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana inanamıyorum bunu meraktan içtiysen devamı nasıl olur kim bilir ben daha 8 yaşlarındayken babam'ı gorurdum içerdi hep günde 1 kutu bıterdı yanına 5 tane kutu alır yıne içerdi doktora gıttıgınde akcıgerı komur olmuş cevabını almıştık 1 kere içtiysen devamını beklemeden sigarayı unutmayı çalış ben bira & sigara içmiycegime yemin ettim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya bi firt cek, tut sigaranin zifirinden dikey bicimde kaldir havaya al sana daire. Ben daireyi daire icinden geciriyordum tavsiye ederim.. Ozentilik yapip icme..

Not: 1 kere bile icmedim ancak bilirim bu meleti
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 21:20)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sana inanamıyorum bunu meraktan içtiysen devamı nasıl olur kim bilir ben daha 8 yaşlarındayken babam'ı gorurdum içerdi hep günde 1 kutu bıterdı yanına 5 tane kutu alır yıne içerdi doktora gıttıgınde akcıgerı komur olmuş cevabını almıştık 1 kere içtiysen devamını beklemeden sigarayı unutmayı çalış ben bira & sigara içmiycegime yemin ettim

Bak gerçekten böylesi daha yararlı, ben denedim ve çok gereksiz bişey olduğunu anladım artık hiçte içesim falan gelmiyor. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sigarayı bırakmış biri olarak ara sıra arkadaşlarımla kafede buluştuğumuzda nargile içerim. Bana kalırsa her ikisi de zararlı ve zararın neresinden dönersen kârdır. Ama bağımlılık olayına takılma. İradesi güçlü olan bırakır, bırakamayan bağımlılığı bahane eder. İnsanın yapamayacağı şey yok isteyince. Velhasılkelam bir daha içmemeni öneririm. Meraktan başlamak en saçması.. Boşver kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O Değilde Ben Ağazıma Bile Sürmedim Sıgarayı İnsanoğlu Kendisine Zarar Vereceğini Bildiği Halde Halen Bunu Yapması Veya İçmeye Çalışması Bana Tuhaf Geldi Bu Canın Acıyacağını Bile Bile Kendini Mesala kolunu Kökten Kesermisin? Biraz Mantık Kullanalırak Düşünüldüğünde Böyle Geliyor İnsanın Aklına Yani Bizdede Var Bunları İçmeyen Yokmu Tabiki Var.Onlarıda Uyarıyorum Ama Ne Diyeyeyim Bence Birdaha Bu İşe Kalkışma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gereksiz birşey bunu üreten her kimse bela okudugumu hatırlıyorum bana okulda ne kadar elime sigara verselerde içerim bu akşam dedim eve gittim evde parçalayıp çöpe atmıştım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping