Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tam 1 Yıl Oldu :)
İlk kez 05.05.2014 tarihinde bölüm şefi olmuştum. Aradan tam 1 yıl geçmiş. Bugün 1. yılı :)
Ayrıca liderliğimin de 1. ayı oluyor. 5 nisanda lider olmuştum.
Zaman ne de hızlı geçiyor :) Nerede o eski günler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ah :) Bende 2015'in Başlarında Üye Oldum. Mesaj Sayım 1'di Bir Site Tanıtmak İçin Üye Olmuştum. Ama Zaman Çok Hızlı Geçti. 900 Mesaj 50 Konu ve 28 Rep im Oldu. Düşünsenize Ben Sadece Bir Sİte Tanıtmak için üye oldum. Sonra başkalarının mesaj ve rep sayılarına bakıp yuh ben bu kadar çok mesaj atamama repim olamaz dedim. Ama zamanla kendiliğinden oluyo :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vaybe zaman ne çabuk geçiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Normalde aralıkta geldim buraya olaylar oldu sonra en son kayıt oldugum hesap bu oldu bende basladım mesaj yazmaya herkes bısey oluyor bende grafıker olayım dedim ustalardan bişeyler ogrene ogrene oldum bişeyler suan 1000 mesaj oldum çok giremiyorum lise sınavları vs..vs var çok meşgulum bu aralar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende 2013de kayit olmuştum bu torrent işi ile çok uğrasiyodum site açmak istemistim burayada hem logo vs istemek hemde yaşadığım sorulari cözmek için geldiydim. Neredeyse sonra 1 yıl girmedim buraya geldiğim zaman bölöm şefi olmak istiyordum tasarimlar yapmaya çalıstım yeni olduğun için iyi felab dediler ama şimdi baktığımda gerçekten neredeyse yaptığım tasarimdab utaniyorum ben çok hızlı bir şekilde geliştiğime inaniyorum saolsun alper yani @Albırt Enişten bu gelisme döneminde yorumlari ile bana destek oldu saolsun kendisini severim bu forumdaki ei iyi arkadaşlarımdan biridir şuandads baş grafikerim bakalim neler olucak ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nerde eskiler hepsi emekli oldular iyi gunlerimiz geçti onlarla yeni görevli arkadaşlarima başarılar beni yeni görevli arkadaşlarım tanimaz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
23.12.2012 - Günümüz
Yaşlandık mı ne?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 01:43)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 23.12.2012 - Günümüz
Yaşlandık mı ne?

:D bende 2013'te felan geldim :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10-02-2011 Bende bayağı yaşlıymışım be :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarıların devamını dilerim Mert :) İnşallah bende olurum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
15.03.2015 te Bölüm Şefi Adayı olmuştum :)
2 ay'a yaklaştık.
Zaman ne hızlı akıyor gidiyor.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben 3 ay BŞ adayı kalmıştım :)
Aday başvurumu kısa sürede kabul ettiler yeni olduğuma rağmen. Kısa dediğim 1 ay :D
Eylül 2013'te kayıt olmuştum ben. O kadar da yaşlı değilim. Ama 2 senem var yaklaşık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 10:39)Namikaze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10-02-2011 Bende bayağı yaşlıymışım be :D

Dedem :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Keşke önceden kayıt olsaymışım, pek önemi yok tarihin önemli olan bu süre içerisinde ne yaptığımız aslında :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
08.11.2012 - günümüze her türlü yetkiyi aldım :D (Genel Şef - Admin Adayı dışında :D)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bende 2012'nin başlarında oldum, 3.5 yıl oldu 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2013'te kayıt olmuştum öylesine, bu kadar bilgi sahibi olacağım aklıma gelmezdi açıkcası.. :) Nereden nereye be :Dd
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
02-04-2013

2 yıl, 3 ay olmuş. Çokta yaşlı sayılmasak gerek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gelicek ay 2 yıl olucak bendede.Neşesiyle hüzünüyle iyi günler çekirdik.Photoshop'a bu forumda başladım.@Helper sağolsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1 yıl 6 ay olmuş ilk geldiğimde vay bee ilk konumda sitemin temasını değiştirin...
sağolasın ufufuk dostum yardım etmişti tekrardan çok teşekkür ederim...
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping