NOT: Önceki proje biraz herkeze ağır geldi bizde buna karar verdik .
EKİBİMİZ:
Grafikerler(Gezegen Resimleri Yapmış Olanlar vb. Tüm Bütün Resimleri Yapacaklar Logo vb. )
-Theboss
-QuitterTR
-Yakdoreee
-kemil344
-Albırt Enişten
-ScarypoweR
Coderler ( HTML Veya PHP Duyuru Sayfalarını Yapabilecek Kişiler )
-Tugrul
-Krons
EKİP GÖREVLERİNİZ YAZILMIŞTIR İstediğimde Yapacak Düzeydesinizdir İnşallah
EKİPTEN OLAN KİŞİLERİN Oyunda Her Türlü Ayrıcalıkları Olacak 10000 Karamadde Gibi Bitince Benden İsteyebilecekler .
Kesinikle Hiç Birşey Satılık Değildir Oyunda Sadece Admine Yani Bana Mesajla Ne Kadar İstediğinizi Yazacaksınız Bende Herhangi Birinin Forumunda 2 Konu Aç Diyeceğim Sonra Bakacağım Ve İstediğini Vereceğim Sistem Böyle .
Kara Maddeİstediği Sayıya Göre Konu Açacak :)
Böylece Sanırsam Forumlarda Gelişir
Oyunda Piyango Cinsi Şeylerde Var Yan Menüden Göre Bilirsiniz.
OYUNUN SCRİPTİ Kesinlikle bana ait değildir düzenleme bana aittir teşşekürler...
İyi Oyunlarr
Oyunun Linki : forumegg.10tr.net de Anasayfa Duyurularda biyerde bulun ve girin sorunlarınızı forumdaki bölümde belirtebilirsiniz.
EKİBİMİZ:
Grafikerler(Gezegen Resimleri Yapmış Olanlar vb. Tüm Bütün Resimleri Yapacaklar Logo vb. )
-Theboss
-QuitterTR
-Yakdoreee
-kemil344
-Albırt Enişten
-ScarypoweR
Coderler ( HTML Veya PHP Duyuru Sayfalarını Yapabilecek Kişiler )
-Tugrul
-Krons
EKİP GÖREVLERİNİZ YAZILMIŞTIR İstediğimde Yapacak Düzeydesinizdir İnşallah
EKİPTEN OLAN KİŞİLERİN Oyunda Her Türlü Ayrıcalıkları Olacak 10000 Karamadde Gibi Bitince Benden İsteyebilecekler .
Kesinikle Hiç Birşey Satılık Değildir Oyunda Sadece Admine Yani Bana Mesajla Ne Kadar İstediğinizi Yazacaksınız Bende Herhangi Birinin Forumunda 2 Konu Aç Diyeceğim Sonra Bakacağım Ve İstediğini Vereceğim Sistem Böyle .
Kara Maddeİstediği Sayıya Göre Konu Açacak :)
Böylece Sanırsam Forumlarda Gelişir
Oyunda Piyango Cinsi Şeylerde Var Yan Menüden Göre Bilirsiniz.
OYUNUN SCRİPTİ Kesinlikle bana ait değildir düzenleme bana aittir teşşekürler...
İyi Oyunlarr
Oyunun Linki : forumegg.10tr.net de Anasayfa Duyurularda biyerde bulun ve girin sorunlarınızı forumdaki bölümde belirtebilirsiniz.