Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
admin Nickli admin Hkk
Merhaba arkadaşlar,

admin gerçekten çok yoğun özel mesajlara bakamıyor.

JY7RkY.png

Önerim herşeye admin nickli admini etiketlemeyelim.

Görüyorumki bazı konularda 2-3 kere etiketlenmiş.Siz böyle yaparak daha önemli konulara bakması zorlaşıyor sizden ricam biraz daha dikkatli olmalıyız.

Saygılarımı Sunarım...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bundan sonra oda etiket atanlara kızacak sanırım oyle dıyordu ben etıketlemedım zaten karanlık hocamız aktif yazmıştım tek işi bitince öm atarsın dedim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
doğru sanki bu forumda 1 admin var diğer adminlrimizede mesaj atabilirsiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yani şunu istiyorsunuz(genel): Admin(ler) özel mesaj alımlarını vs. ayarlar kapatsın yada plugini iptal etsin.. Herşeyde admin.. Biz ne güne duruyoruz anlamıyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Guzel paylasim elinize saglik herkesin isine yariyacak bir konu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biz ne  güne duruyoruz  diyorsun dier yetkililere  mesaj attım beni rahatsız etme diyorlar Sence Nie atmasinlar admine mesaj :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2015 Saat: 23:31)VataN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biz ne  güne duruyoruz  diyorsun dier yetkililere  mesaj attım beni rahatsız etme diyorlar Sence Nie atmasinlar admine mesaj :)

Kimler diyor, fotoğraf atarmısınız?
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
QuitterTR ben destek için yardım istemiştim azarlar gibi bana beni bidaha rahatsız etme yazdi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fotoğraf atarsan, o mevkinin liderine bu olayı iletirim gerekli uyarıları yapar.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kusura bakmayın mesaj kota si dolduğu için silmişdim ve burası destek forumu burda üyelere destek ve yardım için var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Captain Ben atabilirim silmemişsem.

@VataN o olay öyle değil :)

Bütün olaylara mesaj atıyor.
Konu aç diyorum gine atıyor.

Heryere etiketliyorlar.
1 gün girmedim bi baktım 20 ÖM gelmiş.
Hepsini yanıtlayana kadar canım çıktı.
Sinirlendim tabikii.

Edit:Bulamadım Facebook gel anlatıyım.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2015 Saat: 23:24)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bundan sonra oda etiket atanlara kızacak sanırım oyle dıyordu ben etıketlemedım zaten karanlık hocamız aktif yazmıştım tek işi bitince öm atarsın dedim

Evet bir yorumunda görmüştüm.

(24-04-2015 Saat: 23:25)Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı: doğru sanki bu forumda 1 admin var diğer adminlrimizede mesaj atabilirsiniz
İllaki diğer 2 adminler değil sırayla olacak bu iş.

(24-04-2015 Saat: 23:26)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yani şunu istiyorsunuz(genel): Admin(ler) özel mesaj alımlarını vs. ayarlar kapatsın yada plugini iptal etsin.. Herşeyde admin.. Biz ne güne duruyoruz anlamıyorum..
Aynen Öyle.
(24-04-2015 Saat: 23:27)P.ÖzGüR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Guzel paylasim elinize saglik herkesin isine yariyacak bir konu
Rica Ederim'de bu konuya bu yorum biraz saçma gibime geldi ?

@P.ÖzGüR
(24-04-2015 Saat: 23:31)VataN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biz ne  güne duruyoruz  diyorsun dier yetkililere  mesaj attım beni rahatsız etme diyorlar Sence Nie atmasinlar admine mesaj :)

Özel mesaj'dan destek vermek yasak konu açarsan benden yararlanabilirsin diyer Yöneticileri bilmiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben diyorum şu etiket zırvasını kaldırın diye..
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin Zaten Gerek Olmadıkça Mesaj Atmayın Diye Bir Konu Açmıştı Fakat Yeni Gelenler Atıyor Yine Karanlık Ve Taaruz Adminimiz Ne Güne Duruyor Yada Diğer Yetkililer :) Bunun İçin Bir Duyuru Koysunlar Anasayfaya :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Pirate ye katılıyorum.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben sildim kusura bakmayin ama konu aciyorum post kasma oluyor mesaj atiyorum post kasdiniz üyeden uyari geliyor yani ne yapsakda uyari aliyoruz ondan sonrada neden özel den mesaj atiliyor deniyor bu forum destek forumuysa bizde üyeysek ozaman sizinde bizlere yardimci olmaniz gerekiyor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu açtığınızda post kasmassınız.

2014 te açılmış konuya yorum atıyorsunuz?
daha ne bekliyorsunuz ki?
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
valla herkes yorum atiyor sa bende atarim sen daha ne bekleyebilirsin ki :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
QuitterTR ben seni hic bir yere etiklemedim bide yalan konusuyorsun kendin hakliymissin gibi üstte cikmaya calisma lütfen Yukarda allah var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
QuitterTR ben seni hic bir yere etiklemedim bide yalan konusuyorsun kendin hakliymissin gibi üstte cikmaya calisma lütfen Yukarda Allah var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 15 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping