Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayat bıktırdı...
Beyler sizden 2-3 tavsiye veya öneride diyebiliriz istiyorum, şu hayatta 2 kişi var hayatımda babam ve babaannem, babaannem hasta ve onun yanında kalıyorum babamda normalde burda oturuyor gözüküyor ancak haftada 2-3 kez geliyor ve babaannem 5-10 dakkada birşey istiyor. Evdeki sistemleri sadece ben bildiğim için herkez benden birşey istiyor, yok televizyonu aç yok bilgisayarı aç yok onu aç bunu aç ciddiyim canıma tak etti kaç bin kere denedim insan canı tatlı kıyamıyor kendine, hani intiharda edemiyorum şu kafadaki düşünceleri değiştiren bir hap var (uyuşturucu mu dersiniz bilemem) uçabilirim, felan diye düşündürüyor ondan mı alsam diye düşündüm herneyse bu akşam olan olaylar gerçekten canımı çok sıktı, kandil kutlamaya gelen 5-6 kişi vardı, televizyonu açamamışlar biri telefonunun kilidini unutmuş diğeri ocağı açamamış biri başka bişi istedi bende bağırdım hepsine köle miyim ben diye 5 dakika bekleyin be dedim, sonra hepsi bildiğin trip attı, gittiklerinde babam aradı ve sağlam bi sövdü açıkçası, içerde babaannem bağırdı felan ciddiyim şuan bunalıma girdim ya ne yapayım taktik verin. Yaşamak istemiyorumda kıyamıyorumda canıma.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Her şey imtihan dır. Uçucu maddeye gelince asla deneme. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Uyuşturucu bile Dayanmaz buna
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2015 Saat: 22:47)WordS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her şey imtihan dır. Uçucu maddeye gelince asla deneme. 

İnsanda yaşama hissi bırakmıyorlarki, ne yapabilirim?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
JY7VPY.jpg
Senin yerinde olmayı hiç istemezdim vallahi benim anneannem var 5-10 dakikada herşeyi ister bildigin bende getirmek zorundayım ayıp olmasın diye tek annem anneannem var babamla ayrılar sorun yok bızde sukur basımız sağlam
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Banada aynısı oluyor herşeye Ufuk Ufuk Ufuk ufuk şunu yap ufuk bunu getir vs.

En iyisi sen yat uyu  ve biraz daha sabret.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hayat bu benimde 4-5 gündür karnım ağrıyordu şiddetli duraksamasız ne yaptıysak geçiremedik doktorad gitmedim şuan iyiyim ama öyle intihar işlerine var bulaşma  hayatın tadını cıkar
PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2015 Saat: 22:56)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hayat bu benimde 4-5 gündür karnım ağrıyordu şiddetli duraksamasız ne yaptıysak geçiremedik doktorad gitmedim şuan iyiyim ama öyle intihar işlerine var bulaşma  hayatın tadını cıkar

hayatımın tadı yokki çıkarayım?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ne yapacaksın intiharmı ediceksin ? peki ne yapabilirsin ki başka diyelim intihar ettin eline ne geçti .) oyun oyna takıl kafana göre benimde canım sıkılıyor :)
PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2015 Saat: 22:58)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ne yapacaksın intiharmı ediceksin ? peki ne yapabilirsin ki başka diyelim intihar ettin eline ne geçti .) oyun oyna takıl kafana göre benimde canım sıkılıyor :)

edebilsem edeceğim, içimde bi tereddüt oluşuyor edemiyorum yapamıyorum bilmiyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Allah verdiği canı kendisi alır. Bu bir imtihan hepimiz zordu imtihanlardan geçiyoruz. Ben de öyle herkes de öyle şu an olmasa bile, elbet geçirdiğimiz ya da geçireceğimiz imtihanlar var. Hayat bu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Üzüldüm doğrusu napalim her kesin bur ailevi sorunu var
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aklı başında olan hiç kimse kendi canına kıyamaz çünkü can tatlıdır yok intihar ederim yok hap içerim diyosunuz da kolay mı bunlar. Hadi diyelim yaptın ahirette bunun sualini nasıl vereceksin bi düşün. Ne olursa olsun bu tür düşüncelerden uzak dur. Dünya geçicidir kimseye kalmaz burada kendi canına kıyıp ebediyen cehennemde yanmayı mı istiyorsun. Şuan haline şükretmen lazım. Evinde bilgisayarın var internetin var, aç değilsin açıkta değilsin. Bi düşün dünyada o kadar evsiz açlıktan kırılan insanlar var sen bu halinde intihar etmeyi düşünüyorsan onlar ne yapsın.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Allah kimsenin başına vermesin benim de ailem  yok ama şükürler olsun Rabbim ne güzel dostluklar arkadaşlar nasip etmiş daima yatıp kalkıp şükür etmek lazım Allah kimsenin başına vermesin Rabbim Yardımcı olsun kardesim (amin)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bardağın boş tarafını görmezden gel. Dolu kısmına bakmaya çalış. Ya onlar olmasaydı hayatında?
Sabret biraz daha. Gerçekten yardıma muhtaç olanlar var. Yaş ılerleyınce bu muhtaçlık durumu artar. Sevaptır yardımcı ol, gorevını yerıne getir.
Illa ki yeter onlarla yaşamayacağım dıyorsan bul kafa dengini beraber eve çıkın. çalışın para kazanın. Bak bunları demesı çok kolay ama senın şuan bı duzenın var. Kurduğun duzene ayak uydurmaya çalış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2015 Saat: 00:32)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bardağın boş tarafını görmezden gel. Dolu kısmına bakmaya çalış. Ya onlar olmasaydı hayatında?
Sabret biraz daha. Gerçekten yardıma muhtaç olanlar var. Yaş ılerleyınce bu muhtaçlık durumu artar. Sevaptır yardımcı ol, gorevını yerıne getir.
Illa ki yeter onlarla yaşamayacağım dıyorsan bul kafa dengini beraber eve çıkın. çalışın para kazanın. Bak bunları demesı çok kolay ama senın şuan bı duzenın var. Kurduğun duzene ayak uydurmaya çalış.

Yaklaşık 2 yaşımdan beri babaannemin yanındayım, 16 senedir evde olduğum süreçte 5-10 dakka oturduğum yerde zor oturuyorum, evet bir düzenim var ama düzenim 5 dakika bile oturmamak değil. O uyuduğu süreçte düzgünce bilgisayar başına geçebiliyorum, buda zor birşey neyse uzatmayalım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2015 Saat: 00:42)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 2 yaşımdan beri babaannemin yanındayım, 16 senedir evde olduğum süreçte 5-10 dakka oturduğum yerde zor oturuyorum, evet bir düzenim var ama düzenim 5 dakika bile oturmamak değil. O uyuduğu süreçte düzgünce bilgisayar başına geçebiliyorum, buda zor birşey neyse uzatmayalım.

@#Dizz

Aslında çok tombik, çok pamuk bir his bu. Genelde "Sen bana emanetsin" diyerekten disari cikman yasaklanır yada "yatmadan ballı süt iç, zayıfladın sanki pekmez iç kan da yapar" evladım mutfaktan bir bardak getirirmisin? dişlerimi koyucam" zonk.. "evladım kalk ezan okundu. günah bak ...günah..." (sabah namazı için kaldırır) "çay getireyim, tost yapayım, yemek ısıtayım" 1 ekmeği yediniz kendiside görmüştür ama "daha ne yedinki aa hep böyle yapıyosun" felan. Hayat hiç kolay değil be hele bir de onların tarafından bakarsan olaya gerçekten çok daha zor. 10 yaşımdan bu yana annesiz büyüdüm, 15 yaşında ayrı eve çıktım ve şuanda da tek başıma yaşıyorum cidden hayat çok zor. En azından hayatı paylaştığın biri var, benim sana tavsiyem, zor bir durumdasın seni çok net anlıyorum ama bu sabır ister. Onun sana seninde ona ihtiyacın var. Asipatron'un dediği gibi yaş ilerledikçe muhtaçlık durumu da çıkıyor ortaya, belliki bu görevde sana düşmüş. Çok daha kötü durumlarda olabilirdin, çıkayım ayrı yaşıyayım felan diye de düşünme onun vebali çok ağır olur. İleride bigün şu yaşadığın anları özlersin, çünkü benim özlediğim çok aanım var. İntihar olayı hakkında konuşmak istemiyorum geçen böyle bi konu vardıda oraya yorumumu atmıştım bahsetmek bile koyuyor bana ^^ Allah yardımcın olsun dayanmaya çalış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2015 Saat: 01:01)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-04-2015 Saat: 00:42)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 2 yaşımdan beri babaannemin yanındayım, 16 senedir evde olduğum süreçte 5-10 dakka oturduğum yerde zor oturuyorum, evet bir düzenim var ama düzenim 5 dakika bile oturmamak değil. O uyuduğu süreçte düzgünce bilgisayar başına geçebiliyorum, buda zor birşey neyse uzatmayalım.

@#Dizz

Aslında çok tombik, çok pamuk bir his bu. Genelde "Sen bana emanetsin" diyerekten disari cikman yasaklanır yada "yatmadan ballı süt iç, zayıfladın sanki pekmez iç kan da yapar" evladım mutfaktan bir bardak getirirmisin? dişlerimi koyucam" zonk.. "evladım kalk ezan okundu. günah bak ...günah..." (sabah namazı için kaldırır) "çay getireyim, tost yapayım, yemek ısıtayım" 1 ekmeği yediniz kendiside görmüştür ama "daha ne yedinki aa hep böyle yapıyosun" felan. Hayat hiç kolay değil be hele bir de onların tarafından bakarsan olaya gerçekten çok daha zor. 10 yaşımdan bu yana annesiz büyüdüm, 15 yaşında ayrı eve çıktım ve şuanda da tek başıma yaşıyorum cidden hayat çok zor. En azından hayatı paylaştığın biri var, benim sana tavsiyem, zor bir durumdasın seni çok net anlıyorum ama bu sabır ister. Onun sana seninde ona ihtiyacın var. Asipatron'un dediği gibi yaş ilerledikçe muhtaçlık durumu da çıkıyor ortaya, belliki bu görevde sana düşmüş. Çok daha kötü durumlarda olabilirdin, çıkayım ayrı yaşıyayım felan diye de düşünme onun vebali çok ağır olur. İleride bigün şu yaşadığın anları özlersin, çünkü benim özlediğim çok aanım var. İntihar olayı hakkında konuşmak istemiyorum geçen böyle bi konu vardıda oraya yorumumu atmıştım bahsetmek bile koyuyor bana ^^ Allah yardımcın olsun dayanmaya çalış.

Konuya yorum atan herkezin faydası oldu teşekkür ederim ancak, bir insan gece uykusundan uyandırılıp sadece telefon için uykusu bozulur mu :/ Hayat bu işte, adaletsiz dünya. Neyse. Bir yetkili konuyu kilitleyebilir mi?

@EmreKRMN
@#Power
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcının isteği üzerine konu kilitlenmiştir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping