Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balta - Bana Ait Creepy Pasta - İlk Pastam
Balta

------

Normal Bir Gün, Normal Bir Sabah, Uyandım. Okula Geç Kalacaktım, Geç Uyanmıştım. Kahvaltı Yapmaya Vaktim Olmamıştı. Direkt Okula Koşmaya Başladım, İlk Dersimiz Sosyal Bilgiler'di. Öğretmen Yine Başımızın Etini Yiyecekti. Neyseki Ders Boş Geçti, Öğretmen İzinliydi. Boş Derste Arkadaşlarım Futbol Oynarken Ben Sınıfta Tek Başımı Oturuyordum. Pencereden Aşağıya Baktım. Bir Adam Bana Bakıyordu. Adamı Hiç Sevmemiştim. Yüzünü Siyah Bir Kumaş Parçası İle Örtmüştü. Kafasın Yamultmuş Bana Bakıyordu. Umursmadım ve Sınıfın İçinde Dolaşmaya Başladım. Bir An Adam Bana Hala Bakıyor Mu Diye Düşünüp Pencereden Baktım. Adam Gitmişti. Endişeliydim, Fkat Neyseki Sınıf Başkanıydım. Sınıfın Kapı Anahtarı Bendeydi. Kapıyı Ne Olur, Ne Olmaz Düşüncesiyle Kitledim. Sırama Oturacaktım. Birden Bir Uğultu Duydum. Rüzgardır Dedim ve Umursamadım. Sırama Oturdum. Sonraki Ders Fen Sınavımız Vardı. Fen Kitabımı Çıkarıp Göz Atmayı Düşündüm. Olamaz Fen Kitabımı Unutmuştum. Olsun Dedim. Neyse ki Defter Yanımdaydı. Defteri Açtım ve Okumaya Başladım. Son Sayfaya gelince, Benim Yazım Olmayan Bir Yazı Gördüm. Şaşrıdım. Kim Yazmış Olabilirdiki Bunu? Yazıda Yazan Yazı "Emin Ol, Geleceğim!" Yazısıydı. Korkamaya Başlıyordum. Birden Aklıma Arkadaşlarım Geldi. Onların Yanına Gidip Oyuna Katılırsam, Beni Arayan veya Benle Bir Oyun Oynamaya Çalışan Adamdan Saklanabilirdim. Kapının Anahtarı En Son Cebimde İdi. Fkat Şuan Cebimde Sadece Bir Peçete Vardı. Çok Korkmaya Başladım. Anahtara Ne Olabilir Ki? Hiç Birşey Hissetmemiştim. Etrafa Baktım. Sınıf Dolabının Üstünde Bir Çanta Görünce Şaşırdım. Bu Kimin Çantası Acaba Diye Mırıldandım. Çantayı AÇmak İstedim Fakat Açmadım. Belki İçinde Özel Birşey Olabilirdi. Pencerenin Yanına Tekrar Gittim. Aşağıda Kimse Yoktu. Sınıfta Tek Başıma, Kilitliydim. Saatim Birden Aklıma Geldi. Saatime Baktım. Zilin Çalmasına 2 Dakika Vardı. Kurtuldum Düşüncesiyle Bir Of Çektim. Ama Fen Sınavımıza Bu Korkuyla Girebileceğimi Sanmıyordum. Umursamamaya Çalıştım Bu Olayı. Fakat Yarı Yoktu. Korku İçime Sinmişti. Aradan 2 Dakika Geçti. Zil Çalmamıştı. Bunada Şaşırdım. Zil Niye Çalöadı Acaba Dedim. Birden "Hoşça Kal" Diye Bir Uğultu Sesi Duydum. Zor Anlaşılan Bir Sesti Bu. Kapının Anahtarlığına Birden Baktım, Anahtar Oradaydı. Hemen Koştum. Anahtarı Çıkardım ve Tekrar Takıp Kapıyı Açtım. Karşımda Fen Öğretmeni Vardı. "Sınav Var!!!" Diye Bağırıp Duruyordu. Başka Birşey Söylemiyordu. Sadece "Sınav Var" Diye Bağırıyordu. Bende Arkadaşlarım Nerde Öğretmenim? Diye Sordum. Öğretmen İse, Kahkaha Atıp Aynı Dediğini Tekrarlıyordu. Bunları Bir An İçin Rüya Sanıp Rahatladım. Fakat Rüya Olmadığını Kalp Atışımdan Anlıyordum. Bende Öğretmene Tamam Öğretmenim Sınav Kağıdını Verin Olayım Dedim. Bana Hiç Birşey Vermedi. Aynı Şeyi Tekrarlamaya Devam Ediyordu. Sesi Gittikçe Yükseliyor ve Yankısı Artıyordu. O An Sıram Aklıma Geldi. Sırama Gittim ve Oturdum. Belki Öğretmen Beni Ayakta Gördüğüne Kızmıştır Diye Düşündüm. Sınıf Dolabının Tepesine Tekrar Baktım. Olamaz Az Önceki Çanta Orada Yoktu. Sınıfa Kimse Girmemişti, Kim Alabilirdi ki? Öğretmen Sonunda, Sınav Var Demeyi Bıraktı, Kafasını Kıtlattı ve Bana Baktı. Sınav İptal Dedi ve Sonra Bana Deney Yapacağız Dedi. Tamam Dedim. Büyük Bir Masa Getirdi. Üstünde Bir Balta Bir Bıçak Bir Yanıcı Gaz ve Bir Çakmak Bulunmaktaydı. Öğretmen, Sırıtarak Bana Baktı, Kafanı Eğ Bakalım Dedi. Korkumdan Dolayı Kafamı Eğdim. Öğretmen Baltanın Ucuna Bıcağı Sürtmeye Başladı. Sonrada Yanıcı Gaz Sürdü. Ardından Çakmağı Yaktı ve Baltanın Ucunu Yaktı. Ucu Yanmış ve Bıçakla Sivreltilmiş O Balta Gözüme Bir Şeytandan Daha Korkunç Gözüküyordu. Aklıma Acaba Kafamı Mı Kesecek? Diye Bir Soru Takıldı. Öylemi Oldu? Bende Bilmiyorum. Benim Bildiğim Tek Şey O Ucu Yanan Balta. Artık Bana Ne Olduğunu Kimse Bilmiyor. Bende Bana Ne Olduğunu Bilmiyorum. Hatırlayabildiğim Tek Şey İse "BALTA".

Arkadaşlar tamamen bana ait. (Ç)alınamaz! Ancak İzin alanların belirli kişilerine izin veririm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beğendim ancak hepsinin ilk başındaki harfleri büyük yapmaya üşenmedinmi :D:D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alışkanlık Olmuş, Yüzden Hep Öyle Yazıyorum :) Bu Cümle Gibi. Zaten Küçük Parmağım Sürekli Caps Lock'ta :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzen ancak slender man'e ne oldu ? Bu öğretmen benden daha psikopat ben kaçayım dedi herhalde :D 
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kusura bakma ama olmamış. Bu işlerden azcık anlayan kişi de güzel olmadığını anlar,söyler. CreepyPasta dediğin, adından da anlaşılacağı gibi KORKUNÇ olur, bu ise gerilim bile olmamış. Ki bir hikayenin korkunç olması için o hikayenin gerçekçi olması gerekir. CreepyPastaları korkunç yapan unsur da zaten budur. Ben bu hikayede hiç gerçekçilik göremedim. "Her şey bir rüyadır" diye düşünüp rahatlamaz mesela bir insan, veya camdan baktığında yüzü kapalı siyah bir adam görse öyle korkmaz. Yada bir öğretmen bir öğrenciye "Kafanı eğ" dediğinde öğrenci saf gibi kafasını eğmez. Gerçekçilik kısmını geçtim, bu mekanı kendi hayatından esinlendiysen, sen sanırım ilkokullusun. Şahsen ben ortaokulda - lisede bahçede OYUN OYNAYAN fazla kişi görmem. Yada bebek gibi hareketler yapan çocukları. Hadi bunu da geçelim, ne yazım kurallarına uymuşsun ne noktalama işaretlerine. Özellikle her kelimenin baş harfinin büyük olması beni çok rahatsız etti. Daha bir çok eksiğin var ancak geliştirebilirsin, bu yüzden bu kadar eleştiri yeter diye düşünüyorum. Yine de geliştirebilirsin kendini :) Başarılar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tabiki Hatalarım Olabilir, Fakat Usta Bir Pasta Yazarının Pastalarından Birisi, Hiç Gerçekçi Değildi. Ama Çok Seviliyordu. Yok Eve Kardan Adam Gelmiş Ev Sarsılmış, SOnra kardan adam hapşırmış ve ağzından ateş çıkmış... Falan Yazıyordu. Hemde Usta Pastacının Pastasıydı Bu. :) Ayrıca İlk Pastam Dedim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping