Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Birlikte Çalışmak İstermisiniz ? - bilsoft -
jSrmK0i.png

Merhabalar..

Yaptığından tatmin olmayıp, begendiği şeyden üç gün sonra sıkılmak suretiyle surekli üretme heyecanı içerisinde yanıp tutuşan.. ek olarak, görmeyi iyi bilen, geceleri uyumamayı öğrenen, kahveyi seven arkadaşlara sesleniyorum tekrar merhaba konuyu iyi okuyun.

Bildiğiniz üzere tema çizimi yapıyorum bununla birlikte farklı çalışmalara da el atmış bulunmaktayım lakin 10TR bunun sadece istediğim kadarını gördü. Başlamadan önce şunu belirtmek istiyorum, sadece başlangıç olarak sitede paylaştığım tema çizimlerimin çoğunu kodlandıktan sonra ücretsiz olarak paylaşacağım ve bana bu yolda yardımcı olacak arkadaşlar lazım. Neden bahsettiğimi tahmin edersiniz, Coder arkadaşlar. Tema kodlanırken /images klasörü ile ayrı kodlanacak, 10tr'de istek olursa yine 10tr için ayarlanabilir ama benimle çalışacak arkadaşlar temalarımı dediğim şekilde kodlamalı ve zaten 10tr için de kafamda planladığım süpriz çalışmalarım olacak. Birlikte çalışacağımız arkadaşlar da haliyle bu çalışmalara ortak olacak.

Sadece tema kodlanmayak tabiki de index, arayüzler vb. bununla birlikte ücretli olarak sunacağımız çalışmalar da olacak. Bu sebepten kodlama bilgisi iyi olmalı. Eğer düşünen olursa konuya yorumunuzu, bana ise özel mesaj atın ayrıntıları konuşalım.. Bununla birlikte paylaşımlara ortak olacağımız arkadaşlar; adım geçsin ortak paylaşımlarımız olsun yada elimi sallasam ellisi zihniyetinde olan takdire layık olmasını kaldıramayan bir tarafını şişiren tipler kesinlikle ama kesinlikle mesaj atmasın, bana paylaşmayı seven mütevazi ve daha yeni üye olmuş hiçbir bilgisi olmayan arkadaştan tutun admin'e kadar bana göre hiç bir farkı yok, yeni üye neyse admin'de öyledir benim gözümde. Ayrıca mısınız misiniz eklerini admin gibi yönetici kişilere değil aynı değeri üyelerede göstermeli. Bunu söylüyorum çünkü tasarımlarını beğenipte takip ettiğim ulaşmaya çalıştığım arkadaşlar, bu tip insan grubuna dahiller.. hayırlısı diyelim..

Mesajlarınızı bekliyorum umarım düşündüğüm gibi olur da 10TR ve MyBB dünyasına ufakta olsa katkımız olur. Teşekkürler 10Tr.

Etiketlemeleri kesinlikle konuya göre değerlendirmeyin.
@OnLiNe @#Captain @Hatake @#Power @Kyoya @Novruz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuana kadar forumda tanıdığım / gözlemlediğim kadarıyla en olgun kişilerdensiniz. Çalışmalarınıza saygı duyuyorum dilerim daha iyi yerlere gelirsiniz hocam. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben size yardımcı olabilirim, iyi derecede kodlama tasarım deneyimim vardır. Şuan memleketimde değilim 07 Mayıs'ta geri döneceğim. Tabii size kalmış bir şey alırım ekibe derseniz mutlulukla size ve diğer ekipteki arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 10:55)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şuana kadar forumda tanıdığım / gözlemlediğim kadarıyla en olgun kişilerdensiniz. Çalışmalarınıza saygı duyuyorum dilerim daha iyi yerlere gelirsiniz hocam. :)

@ASiPaTRoN Çok sağolun, görecez bakalım neler yapacağız. Konuya olan ilgi bana yön verecek.
@Namikaze Tabi siz döndüğünüz zaman konuşuruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim kodlama bilgim fazla yok ancak tasarımlarda yardım edebilirim.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"Boş konuşmalar" nedeniyle silinmiştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Gelebilirim Ama İstersen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kodlama Bilgim Çok Yüksek Değil Fakat Tasarım Konusunda Yardımcı Olmaya Çalışırım.Fakat Yazda(Mayısın Sonu Tahminen) Yardımcı Ola Bileceğim.Yakın Tarihte Önenmli Bir Sınavım Var Ona Hazırlanıyorum Şu Sıralar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben de gelebilirim, yardımcı olurum. Özellikle kodlamalarda. Hep çeşit çeşit tasarımlar yaparak kendimi geliştirmeyi severim, fakat ben bu işler için fazla mı küçüğüm acaba :)) Ben 14 yaşındayım 1 hafta sonra TEOG var zaten şu an hiç bir şey yapacak vaktim yok. Yazıyı da özet geçerek okudum fazla vaktim yok dediğim gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 11:52)Copsilo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende Gelebilirim Ama İstersen

@Copsilo Ama isterim :D aması var bu işin. Dediğim gibi şöyle bi genelleme yaparsak coder arkadaşlara yönelik açtım bu konuyu, grafiker arkadaşlara yetişemediğim taraflarda yada fikir amaçlı çok ihtiyacım olacak. Gerektiği yerde sizede dönerim :)

(20-04-2015 Saat: 13:15)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kodlama Bilgim Çok Yüksek Değil Fakat Tasarım Konusunda Yardımcı Olmaya Çalışırım.Fakat Yazda(Mayısın Sonu Tahminen) Yardımcı Ola Bileceğim.Yakın Tarihte Önenmli Bir Sınavım Var Ona Hazırlanıyorum Şu Sıralar..

@Novruz Tamamdır farketmez zaten üstte'de belirttiğim gibi her zaman değil gerektiği yerde döneceğim, isteğiniz var mı yok mu bilmek istediğim buydu. Sizin tasarımlarınızı da beğeniyorum, paylaşacak çok şeyimiz var teşekkürler.

(20-04-2015 Saat: 13:23)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben de gelebilirim, yardımcı olurum. Özellikle kodlamalarda. Hep çeşit çeşit tasarımlar yaparak kendimi geliştirmeyi severim, fakat ben bu işler için fazla mı küçüğüm acaba :)) Ben 14 yaşındayım 1 hafta sonra TEOG var zaten şu an hiç bir şey yapacak vaktim yok. Yazıyı da özet geçerek okudum fazla vaktim yok dediğim gibi.

@#Power Yazıyı bile özetle okudunuz yani ^^ tamam farketmez yine belirteyim önemli olan isteğinizin olup olmadığını bilmekti teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu an öğle arasındayım zaten ondan vaktim kısıtlı. Hem tam gün okuyorum hem de okulda ekstradan kurs görüyorum. Geçen TEOG'da okul birincisi oldum. Kendimi geliştirmem lazım özellikle birinciyim diye.
Ama isteğim var :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 13:29)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu an öğle arasındayım zaten ondan vaktim kısıtlı. Hem tam gün okuyorum hem de okulda ekstradan kurs görüyorum. Geçen TEOG'da okul birincisi oldum. Kendimi geliştirmem lazım özellikle birinciyim diye.

O zaman sizi bi tebrik edelim, başarılarınızın da devamını diliyelim ve oluruna bırakalım ^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 13:30)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-04-2015 Saat: 13:29)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu an öğle arasındayım zaten ondan vaktim kısıtlı. Hem tam gün okuyorum hem de okulda ekstradan kurs görüyorum. Geçen TEOG'da okul birincisi oldum. Kendimi geliştirmem lazım özellikle birinciyim diye.

O zaman sizi bi tebrik edelim, başarılarınızın da devamını diliyelim ve oluruna bırakalım ^^

Teşekkür ederim :) En kötü dersim bir anda matematik oldu. Önceden gayet iyiydi kısa bir süre önce çok kötü oldu :). Kodlamaya ilgim var ama matematiğe yok ayrı bir ilginçlik.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla en başarılı tasarım yapan kişilerden birisiniz.Tebrik ederim ve başlarılarınızın devamını dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam siz çizin yeter. Photoshopta CSS3PS adli eklenti var, kodlamaniza gerek yok eklenti css, html kodluyor.
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 14:20)ⓖⓞⓚⓒⓔⓛⓛ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam siz çizin yeter. Photoshopta CSS3PS adli eklenti var, kodlamaniza gerek yok eklenti css, html kodluyor.

O Eklentiyle Tema Kodlanmaz.Her İnce Detayı Algılayamıyor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim kodlama bilgim var ama uygun bir bilgisayarım ve girebileceğim vakit yok olay üstüne olay olunca elimdeki temalar dahi kaldı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
images dosyalarını upload konusunda, veya 10tr.net içine uyarlamada yardımcı olabilirim öyle tema kodlayacak bir kodlama bilgim yok maalesef.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping