Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vakti gelmeden yetki istemeyin bence.
Arkadaşlar bakıyorumda yeni arkadaşlarımız foruma geldiği gibi yetki istiyor (hepsi değil aralarından bazıları) yeri ve zamanı olmadan yetki istememelisiniz bence. Verilen görevleri yerine getiremeyip size olan güveni kırabilirsiniz, yani bu aptallık olur. Sadece bir öneri.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok haklısın.Böyle yapan çok fazla kişi var.Ama zamanla onlarda anlıyor,çok kolay yetkili olamayacaklarını :).
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen :)
Ben Zamanı Gelince Yetkili Olacağım Ama :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2015 Saat: 15:16)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bakıyorumda yeni arkadaşlarımız foruma geldiği gibi yetki istiyor (hepsi değil aralarından bazıları) yeri ve zamanı olmadan yetki istememelisiniz bence. Verilen görevleri yerine getiremeyip size olan güveni kırabilirsiniz, yani bu aptallık olur. Sadece bir öneri.

Ben dün kayıt olupda yetki isteyeni görmüştüm /gece/ allaha şükür yetkili açıkdıda konuyu sildi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet haklısın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2015 Saat: 15:12)drajum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Rütbeyi Çok İstiyorum Ama Henüz Hiç Gelişmedim, Kodlar Hakkında Çok Az Bilgim Var. Ve Daha Çok ERKEN.

Pq31ob.png

Benim Durumum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2015 Saat: 17:55)drajum Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-04-2015 Saat: 15:12)drajum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Rütbeyi Çok İstiyorum Ama Henüz Hiç Gelişmedim, Kodlar Hakkında Çok Az Bilgim Var. Ve Daha Çok ERKEN.

Pq31ob.png

Benim Durumum.

Online'nın yetkisi alınmadıkça/istifa etmedikçe o rütbeyi alamazsın şu an için :) Ayrıca daha çoook uzun yolun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hedef Uzman Grafiker :D
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping