Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Edit //
(16-04-2015 Saat: 23:55)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ee ben ona bakarsan bazı forumlarda da 25 yazıyorum :) Balıkesir'e gelmek isterseniz gelin, gezdireyim, kimliğimi gösterim.

Sen İzmire Gel Göster :) Yada Kimlik Foto At Güvenilir Birine.
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
(16-04-2015 Saat: 23:58)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Anlamadım? Fotom hakkında yorumlara açığım dedik, yaşıma girdik.. YAŞIM 20 (YİRMİ) bunu bilin, o yuzden doğum tarihimi imzama ekledim.

@EmreKRMN Askere niye gitmedin ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Universite 1 öğrencisiyim ondan olabilir mi ki? Devam edelim siz bana sorun skype verin, tövbe tmvbe ya manyak mısınız peki siz? İşiniz gucunuz yok emre krmn konu açsa da baltalasak. İşsiz GROUP
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu konunun bu kadar uzatılmasının sebebi nedir? Biri diyor beni 25 sananlar var biri  diyor 23 sananlar var. Konu da böyle bir sorumu var ki bazılarınız böyle yorum yapıyor.. Yaşını doğru veya yanlış söylemesinin size bir yararı var mı ya da zararı, yalan söylüyorsa kendine doğru söylüyorsa da kendine neden sürekli bu tür konularda 20-30 yorum atılıyor. 

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İşsiz GROUP iş başında sen merak etme online ;) Bunlara özel rank setide yapında verelim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yahu bende anlamadım cidden sanki Ultima Online'da skill kasar gibi mesaj atıyosunuz. Bi amaç olsa okey diyeceğim de ^^  neden bu kadar direttiniz anlamadım yazmak istemiyorum ama bir çok konuya yazamadığım içinde rahatsız hissediyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şuan forumda yetkili sayılırsın haddini aşma EmreKRMN. Arkadaşlar sizde fazla yüklenmeyin. Ne gerek var? Bırakın ister yalan söylesin ister doğru söylesin. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kaan Abi Konularını inceledim ilk yetkili başvurusunda 18 yazmış.

Konu 2014:http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=63472
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
YALANCI mı diyorsun sen bana asi. YAŞIM 20 DİYORUM İNANMAYANLAR YALAN SÖYLUYON DİYENLER VARSA YAZSIN ONA GORE BENDE BUNDAN SONRA TEDBİRLİ DAVRANAYIM. Yöneticiysem nolcak? Alınsın benim için önemi bile yok. Rutbesi alan havalanıyor..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu kapat @ASiPaTRoN 

Ergenlerle konuşmaktan bıktım...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2015 Saat: 00:18)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaan Abi Konularını inceledim ilk yetkili başvurusunda 18 yazmış.

Konu 2014:http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=63472

Az önceki yorumumu oku okuman yoksa gel öğretirim ben.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
? Ben sadece konularına baktım.

Ancak sen tam yaşındasın bazıları böyle oluyor.

Benim kuzenim 19 yaşındayken 16 yaşında falan gösteriyordu.

Abimin sınıf arkadaşı 16 yaşında 20 gösteriyor.

Bu kişisel birşey.

Ancak 18 yazmanıza takıldım.

Anlamış değilim.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
Birincisi , sen bana asi diyemezsin. Aramızda o derece bir samimiyet göremiyorum. Hitap edeceksen nickimi tam anlamıyla kullanmanı öneririm.
İkincisi , ben seni suçlamadım orada okuma yazmanı geliştirmelisin birazcık. 
Üçüncüsü , burada 20 yaşındayım diye gezecek kadar ne yaşadın? Doğum tarihini de imzasına yazmış. Yahu bize ne? Beni ne ilgilendirir senin yaşın. Ben akıl yaşına bakıyorum daha çok. Konuya işlem uygulamıyorum daha çok çirkinleşeceksen devam edebilirsin.
İyi Geceler
Edit: Emir kipli konuşmazsan sevinirim canım, karşında babanın uşağı yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben başka forumlarda da yöneticiyim, baksanız oralarda 18, 20. Bunu yazma sebebi can sıkıntısı :) 
Kimlikte Yazan;
DOĞUM TARİHİ:
26.01.1995
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2015 Saat: 00:24)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birincisi , sen bana asi diyemezsin. Aramızda o derece bir samimiyet göremiyorum. Hitap edeceksen nickimi tam anlamıyla kullanmanı öneririm.
İkincisi , ben seni suçlamadım orada okuma yazmanı geliştirmelisin birazcık. 
Üçüncüsü , burada 20 yaşındayım diye gezecek kadar ne yaşadın? Doğum tarihini de imzasına yazmış. Yahu bize ne? Beni ne ilgilendirir senin yaşın. Ben akıl yaşına bakıyorum daha çok. Konuya işlem uygulamıyorum daha çok çirkinleşeceksen devam edebilirsin.
İyi Geceler
Edit: Emir kipli konuşmazsan sevinirim canım, karşında babanın uşağı yok.

Canım derken, bak bunu en son diyen cocugu okulda dovup 2 haftalık uzaklaştırma aldım universiteden. Konuyu kapatır mısın ASİPATRON. Bize ne yazmış yarım saatir yaşımı sorguluyorsunuz.. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu kapatir misiniz Lutfen. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yaşı 20ymiş. Güldürme Emre! Bu arada neden bu kadar yaşını vurguluyorsun ki? İmzasına yazmış bir de yav yemin ediyorum ne saçma yaşıyorsun yav. Yaşın büyük diye emirde veremezsin. O zaman at üniversite kimliğini veya üniversite tam adını at ben yaşını bulurum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İstek üzerine kilit.
Derdi olan özelden yazabilir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App