Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yetkilililerin açtığı konular ve üyelerin açtığı konular hkk.
Yararlı Konu Açmışsın. Gerçekten Admin Bir Forum Oyunu Açsa 100 Yorum 1 Günde Geliyor. Ama Bzi Açsak, 4, 5 Yorum 2 Günde Geliyor. Forum Sistemdinde Yetkilendirme Olarak Eşit Olmasak Bile Hepimiz İnsanız. Bence Gerçekten Üyeler ve Yetkililerin Açtığı Konular Eşit Tutulmalı. Böyle Giderse Forumlar Krallık Gibi Olur. Herkes Admin'e Tapmıuş Gibi Olur. Böyle Olmaması İçin Her Konunun Yararlı Olduğunu Kimin AÇtığının Farketmediği Söylüyorum. İyi Günler

Rep Verdim WaRRioRa Çok Yararlı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-04-2015 Saat: 17:58)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yararlı Konu Açmışsın. Gerçekten Admin Bir Forum Oyunu Açsa 100 Yorum 1 Günde Geliyor. Ama Bzi Açsak, 4, 5 Yorum 2 Günde Geliyor. Forum Sistemdinde Yetkilendirme Olarak Eşit Olmasak Bile Hepimiz İnsanız. Bence Gerçekten Üyeler ve Yetkililerin Açtığı Konular Eşit Tutulmalı. Böyle Giderse Forumlar Krallık Gibi Olur. Herkes Admin'e Tapmıuş Gibi Olur. Böyle Olmaması İçin Her Konunun Yararlı Olduğunu Kimin AÇtığının Farketmediği Söylüyorum. İyi Günler

Rep Verdim WaRRioRa Çok Yararlı :)

Repini geri alırmısın rep protestosundayım
--
evet yararlı bir konu açtım yani illa o konulara girin demeye çalışmıyorum hani @kamil55 diyorki ;
kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:bir yetkili forumda 3 yıldır çalışıyordur tanınan biridir konuları ve forumu sevilir o zaman yorum yapılır ama bir üye 3 aylıkdır daha yeni yeni tanınır o yüzden böyle olur :)

Hani kamil şimdi bana kızcak ancak kayıt tarihinemi bakmamız gerek bu seferde tanınmak için yorum atıyoruz post olarak tanınıyoruz bizden nefret ediliyor en son ban geliyor. @newsong30
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence Konuyu Uzatmayın. Cumhuriyet'i Olan Bir Ülkedeyiz ve Cumhuriyet'i Benimseyern Forumları Severiz. Yani Herkesin Eşit Olduğu. BYani Bence Konuyu Uzatma WaRRioRa. Senin İçin Diyorum. Yetkililerden Biri Sinirlenirse Banlar veya Uyarı Verir.

-Repimi Ben Alamıyorum. Çok Özür Dilerim. Yetkililere Söyle Silsinler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-04-2015 Saat: 18:11)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Konuyu Uzatmayın. Cumhuriyet'i Olan Bir Ülkedeyiz ve Cumhuriyet'i Benimseyern Forumları Severiz. Yani Herkesin Eşit Olduğu. BYani Bence Konuyu Uzatma WaRRioRa. Senin İçin Diyorum. Yetkililerden Biri Sinirlenirse Banlar veya Uyarı Verir.

-Repimi Ben Alamıyorum. Çok Özür Dilerim. Yetkililere Söyle Silsinler.

@newsong30 Forum kurallarindan cikmadigim. Müddetce yonetici bile olsun keyfine gore uyari veremez banda atamaz ..
Bu arada repimi biri silebilirmi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Son güncelim artık konu bitmiştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: