Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yetkilililerin açtığı konular ve üyelerin açtığı konular hkk.

Kalite düşük oldu biliyorum lakin başka program bulamadım vaktim yok iyi geceler herkese.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence sorun arkadaş ortaminds olabilir ve nickim öylr okunmuyor ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim nickimi gayet güzel okudun bravo :) Niye biraz hayretle söyledin onu pek anlayamadım Neyse, uyarı versem epey komik olacaktı anlaşılan :) Sıkıntı yok uyarılık bir mevzu yok sadece geziniyordum kötü yakalanmışım.
Ayrıca yönetici olmak güzel bir şey burada. Hani nasıl desem. adminin yerinde olsam yöneticilerin her birine haftalık bir kez banner reklam hakkı veririm destekte. Sonuçta kimse para almıyor sistemden, sistemin de para kazandığı yok gerçi. Neyse konuya dönelim. Yöneticiysen insanlar konunda senden daha çok şeyler bekleyebiliyor. Daha çok ilgi duyuyor. Veya çok tanınıyorsundur. Olay bu yani. Sen bu önyargıyı kır derim bence. Güzel işler yap sitende. Bol Şans projende İyi geceler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 01:00)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim nickimi gayet güzel okudun bravo :) Niye biraz hayretle söyledin onu pek anlayamadım Neyse, uyarı versem epey komik olacaktı anlaşılan :) Sıkıntı yok uyarılık bir mevzu yok sadece geziniyordum kötü yakalanmışım.
Ayrıca yönetici olmak güzel bir şey burada. Hani nasıl desem. adminin yerinde olsam yöneticilerin her birine haftalık bir kez banner reklam hakkı veririm destekte. Sonuçta kimse para almıyor sistemden, sistemin de para kazandığı yok gerçi. Neyse konuya dönelim. Yöneticiysen insanlar konunda senden daha çok şeyler bekleyebiliyor. Daha çok ilgi duyuyor. Veya çok tanınıyorsundur. Olay bu yani. Sen bu önyargıyı kır derim bence. Güzel işler yap sitende. Bol Şans projende İyi geceler.

Hocam ben orda uyarilari yonetiyor yazdida korktum bi an bisey yaptim diye
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Saçmalamışın Nedeni ise Üyeler ile yöneticileri karşılaştırman bu saçma adam yorum atar atmaz buna karışamazsın bundan yakınmayın özgürsünüz bu forumda senin forumun tutmaz onun tutar felan yani her konusuna 1 yorum atıldı diye video çeken olursa 10tr.net'e adam kalmaz yani uzatmayın şöyle şeyleri lütfen.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu konu biraz saçma,çünkü işi filan olur neyse ayrıca üye ile yetkili arasında bir fark olmalı değilmi yanlış anlaşılmasın üstünlük değil,bir yetkili forumda 3 yıldır çalışıyordur tanınan biridir konuları ve forumu sevilir o zaman yorum yapılır ama bir üye 3 aylıkdır daha yeni yeni tanınır o yüzden böyle olur :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 14:52)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu konu biraz saçma,çünkü işi filan olur neyse ayrıca üye ile yetkili arasında bir fark olmalı değilmi yanlış anlaşılmasın üstünlük değil,bir yetkili forumda 3 yıldır çalışıyordur tanınan biridir konuları ve forumu sevilir o zaman yorum yapılır ama bir üye 3 aylıkdır daha yeni yeni tanınır o yüzden böyle olur :)

Size Katılıyorum Hocam.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 16:16)Red0x Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-04-2015 Saat: 14:52)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu konu biraz saçma,çünkü işi filan olur neyse ayrıca üye ile yetkili arasında bir fark olmalı değilmi yanlış anlaşılmasın üstünlük değil,bir yetkili forumda 3 yıldır çalışıyordur tanınan biridir konuları ve forumu sevilir o zaman yorum yapılır ama bir üye 3 aylıkdır daha yeni yeni tanınır o yüzden böyle olur :)

Size Katılıyorum Hocam.

@kamil55 kayıt tarihine konularına ünlülüğe baglı diyosun yani ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
WaRRioRa bende öyle sanıyordum aslında ama değilmiş mesela bizden önce olan biri 2013 te falan o kişi sitede daha fazla tanınıyor güvenlerini kazanıyor vede her kez onun sitesinde gidiyor mesela neonblazer
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 00:50)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence sorun arkadaş ortaminds olabilir ve nickim öylr okunmuyor ;)
Ben öyle okuyorum normalde nası okunuo?
(13-04-2015 Saat: 17:32)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: WaRRioRa bende öyle sanıyordum aslında ama değilmiş mesela bizden önce olan biri 2013 te falan o kişi sitede daha fazla tanınıyor güvenlerini kazanıyor vede her kez onun sitesinde gidiyor mesela neonblazer

NeonBlazer i bende biliyorum ancak yani ünlülerin forumlarına herkesin gitmesi bana saçma geldi o yüzden çektim bu videoyu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Feym Oldum . D10 un yeni famesi soksok :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 18:56)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Feym Oldum . D10 un yeni famesi soksok :)

@xoxox :D sorup duruyodun onları burdan buldum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 19:10)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-04-2015 Saat: 18:56)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Feym Oldum . D10 un yeni famesi soksok :)

@xoxox :D sorup duruyodun onları burdan buldum

Link at :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@xoxox

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=19696&highlight=%C3%9Cye+Ol+B%C4%B1rakmam
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=251 - Buda farede dönen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 17:32)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: WaRRioRa bende öyle sanıyordum aslında ama değilmiş mesela bizden önce olan biri 2013 te falan o kişi sitede daha fazla tanınıyor güvenlerini kazanıyor vede her kez onun sitesinde gidiyor mesela neonblazer

doğru ama eksik bu mesaj.. En ıyı mesajlardandır bu. Arkadaşlar 10tl.net zamanında alexada tavan yapan sıte sahıbı de oldum. Bu ışlerden cıkardığım en buyuk ders ve verebıleceğım en guzel tavsıye herkesle ıyı olmaya çalışmanız. Kaba değil daha çok herkese dost gibi davranıp sıtenızdekı yonetıcılerle cok katı kurallarla çalışmamanız gerekli. Orada sıze yardımcı olanlarla ıyı olun ki sıtenız daha iyi yerlere gelırken bır de dostunuz olsun. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 19:32)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

doğru ama eksik bu mesaj.. En ıyı mesajlardandır bu. Arkadaşlar 10tl.net zamanında alexada tavan yapan sıte sahıbı de oldum. Bu ışlerden cıkardığım en buyuk ders ve verebıleceğım en guzel tavsıye herkesle ıyı olmaya çalışmanız. Kaba değil daha çok herkese dost gibi davranıp sıtenızdekı yonetıcılerle cok katı kurallarla çalışmamanız gerekli. Orada sıze yardımcı olanlarla ıyı olun ki sıtenız daha iyi yerlere gelırken bır de dostunuz olsun. 

Katılıyorum.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yöneticiler ile üyeler arasında elbette bir fark var, bu doğru ve değiştiremeyiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yönetici ve üyeler arasında aslında bir fark yok aslında yöneticiler burda görevlerini yapıyor tanınabilirliği azbir oranda artıyor forum'a üye çekmek kaliteli bir iş yapmak istiyorsan neden aramayı bırakıp çeşitli etkilinkler düzenleyip copy paste konu değilde özgün içerik yazıp paylaşmayı blogger'ları takip edip onlarla ortak iş yapmaya bakın çünki forum'culuk devri pek fazla kalmadı sosyalağların gelmesiyle forumculuk devri öldü ama sosyalağlar gelmeden önce bir kaç büyük platforum sükse yapmasıyla ayakta kaldılar hala ayaktalar bir webmaster olarak ne gibi farklılıklar gösterebilirsin ne gibi yarardımlarda yada etkinlkler yapabilirsin bir forum için önemli olan budur sade ve öz içerik bilgiler saf olmalıdır olusturduğunuz formun amacı nedir o formun içeriklerinde baska sitelerde varmı varsa zaten sükse yapma oldukça düşük dediğim gibi farklıklar yaratmak lazım ;)
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 19:32)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Son uyarımdan sonra herkese saygılı sabırlı davranıyorum zaten ama yinede çok büyük fark var yani kayıt tarihine bakarakmı ünlü olunuyor o zaman neden adminler çok tanınmıyor ?
(13-04-2015 Saat: 19:58)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yönetici ve üyeler arasında aslında bir fark yok aslında yöneticiler burda görevlerini yapıyor tanınabilirliği  azbir oranda artıyor forum'a üye çekmek kaliteli bir iş yapmak istiyorsan neden aramayı bırakıp çeşitli etkilinkler düzenleyip copy paste konu değilde özgün içerik yazıp paylaşmayı blogger'ları takip edip onlarla ortak iş yapmaya bakın çünki forum'culuk devri pek fazla kalmadı sosyalağların gelmesiyle forumculuk devri öldü ama sosyalağlar gelmeden önce bir kaç büyük platforum sükse yapmasıyla ayakta kaldılar hala ayaktalar bir webmaster olarak ne gibi farklılıklar gösterebilirsin ne gibi yarardımlarda yada etkinlkler yapabilirsin bir forum için önemli olan budur sade ve öz içerik bilgiler saf olmalıdır olusturduğunuz formun amacı nedir o formun içeriklerinde baska sitelerde varmı varsa zaten sükse yapma oldukça düşük dediğim gibi farklıklar yaratmak lazım ;)

forumculuk devri ölmüş olabilir etkinlik aklıma gelmiyor konulara gelince konuları kendim araştırıp koyuyorum @Ares
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform