Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#Uzun Süre Yokum#
Merhaba Arkadaşlar :
Ailevi Birkaç Sıkıntı Ve Abimin Sağlık Problemleri Yüzünden Desteğe Uzun Bir Süredir Giremiyorum Yoklugumda Rütbe Sistemi Falan Değişmis Güzel Olmus Ama @#Captain Grafiker Lideri Olduysa Bir Abeslik Var Şanslı Biri Bu Cem Yoklugumdan Lider Olmus Neyse Özel Mesajlar Alıyorum Tasarımı Bıraktınmı Falan Diye Bırakmadım Arkadaşlar En Kısa Sürede Durumlar Düzelince Aranıza Geri Dönecem Bekleyin Beni . 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kendine iyi bak...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşürüz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşürüz, kendine iyi bak :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yokluğundan mı lider oldu sence Cem :D :D Gayet barizdi zaten onun olacağı. Yeni atanan liderler bir captain bir de ben :)
Görüşürüz, kendine iyi bak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cem Yetkisini Sonuna Kadar Hak Ediyor Görüşürüz.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür Ederim Arkadaşlarda Ben Cem Yetkisini Haketmiyor Demedim Ama Ben Olsam Çekişmeli Bir Seçim Olurdu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2015 Saat: 15:23)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür Ederim Arkadaşlarda Ben Cem Yetkisini Haketmiyor Demedim Ama Ben Olsam Çekişmeli Bir Seçim Olurdu :)

Sen yoksun ki, genel şef adayları arasında seçim vardı. Novruz ile #Captain arasında olmuş olabilir o :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen benim gönlümün grafik liderisin kardeşim :))
Sadece biraz giremedin, yoksa çalışkansın bu işlerde herkes biliyor. Dikkat et kendine sağlıcakla kal. Bekliyoruz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cem harika mı sizce? değerlendirmek bize düşmez tabii, ama burada grafiker lideri olmayı "parçacık hızlandırıcıyı icat etmek" gibi düşünmeyin. Yani tabii bir çekişme olabilirdi burada olsaydı. Adminler saçmalamış her zaman ki gibi biraz bence. Yani bir genel şef mi grafiker lideri olmalı, yoksa GERÇEKTEN GRAFİKER rütbesinde olan bir arkadaş mı? En kısa zamanda aramıza katılmanı isteriz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping