Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Ranklar
Yeni Ranklarımız Hayırlı Olsun Koyulmaya Başlanmış Bir Kaç Kişide Gördüm :D
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen öyle...

Hayırlı Olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kim yaptı bunları
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Albırt Enişten yaptı :D
Umarım B1 lerede rank koyarlar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Albırt Enişten Yaptı
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@xoxox Umarım :))
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet iyi olmuş. Bende var rank :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mert eski rankların psd varsa verir misin cnm .s
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@xoxox :D Aynen Varmı :D
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-04-2015 Saat: 01:20)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mert eski rankların psd varsa verir misin cnm .s

PSD Taarruz adminde. Cem de silmiş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Normal üyelerin rankları vs. Kaldırıldı sanırım? 

//Kaldırılmamış hâlâ aynı rütbeler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yavaş yavaş yapılıyor.
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şöyle bir şey var, postbit dar ve rank geniş olduğu için, postbit rankı daraltıyor mecburen ve biraz rankın kalitesi düşüyor.
@KnownBoss, üye sistemi daha tam oturmadı sanırım. Üyelerde şöyle rütbeler var; Destek Yeni Üye - Destek Üye (1/4) - Destek Üye (2/4) - Destek Üye (3/4) - Tecrübeli - Kıdemli - Uzman
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet ranklar şimdi değişiyor üye rankları yarın gelicek :) . Güzel yorumlarınız  için teşekkür ederim ve oy verenlere  teşekkürler . Ayrıca @Novruz ve @#Captain gibi kişilerle yarışmam beni de onurlandırdı.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-04-2015 Saat: 01:32)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şöyle bir şey var, postbit dar ve rank geniş olduğu için, postbit rankı daraltıyor mecburen ve biraz rankın kalitesi düşüyor.
@KnownBoss, üye sistemi daha tam oturmadı sanırım. Üyelerde şöyle rütbeler var; Destek Yeni Üye - Destek Üye (1/4) - Destek Üye (2/4) - Destek Üye (3/4) - Tecrübeli - Kıdemli - Uzman

O daralma mevzusunu kaRanLık-61 hocamız söylerse düzeltirim
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-04-2015 Saat: 01:32)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet ranklar şimdi değişiyor üye rankları yarın gelicek :) . Güzel yorumlarınız  için teşekkür ederim ve oy verenlere  teşekkürler . Ayrıca @Novruz ve @#Captain gibi kişilerle yarışmam beni de onurlandırdı.

Tema ekibinin iconu keşke palet olsaydı, bu icon saçma durmuş. @Albırt Enişten .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-04-2015 Saat: 01:34)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-04-2015 Saat: 01:32)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şöyle bir şey var, postbit dar ve rank geniş olduğu için, postbit rankı daraltıyor mecburen ve biraz rankın kalitesi düşüyor.

O daralma mevzusunu kaRanLık-61 hocamız söylerse değiştiririm.

Ben karanlık admine ilettim.
Rankları postbite uyduracağımıza postbiti ranka uyduralım.
Postbitin genişliğini yükseltmesi için mesaj attım. Aynısı Quarter'da da oldu, senin rankların :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-04-2015 Saat: 01:34)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-04-2015 Saat: 01:32)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet ranklar şimdi değişiyor üye rankları yarın gelicek :) . Güzel yorumlarınız  için teşekkür ederim ve oy verenlere  teşekkürler . Ayrıca @Novruz ve @#Captain gibi kişilerle yarışmam beni de onurlandırdı.

Tema ekibinin iconu keşke palet olsaydı, bu icon saçma durmuş. @Albırt Enişten .

Bir türlü onu uyduramadım biliyor musun :D sürekli icon değişimi yaptım onda.

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-04-2015 Saat: 01:35)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-04-2015 Saat: 01:34)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bir türlü onu uyduramadım biliyor musun :D sürekli icon değişimi yaptım onda.

Bence iconu palet olarak değiştir ve yolla şu anki çok alakasız :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Power Mert Birşey Sorucam Mesela Sen Jüri Üyesisinya , Bide Tema Ekibi Liderisin.
Tema Sorumlularını Senmi Atıyorsun?
Admine Diyipte.

Herkez Hangi Bölümde Liderse O Bölüme Mi Atıyor?
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping