Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HonoraryMore Thug Life
Ula bu Emre size ne yaptı!?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:25)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ula bu Emre size ne yaptı!?

Düzgün konuşurmusun. "Ula" kelimesi hiç hoş değil. köyde değiliz. Bide o ünlem işaretini kaldır.
-Amaç eğlenmek.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çocuk bi video atmış geldiğimiz yerlere bak abi ya :d
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Modaları takip etmezssen olacağı bu diyen sen değilmisin yurisa madem burası eğlenme yeri insanlar eğlenmek için şeyler yapıyor buna karışamazsın 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hemde bunun köyle alakası ne anlamadım?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:02)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Comic.

Lütfen Türkçeyi güzel kullanalım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özelden demiştir beni savun diye.
Neyse tartışmayı bitirelim. eğer devam edersen uyarı vericem.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:33)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özelden demiştir beni savun diye.
Neyse tartışmayı bitirelim. eğer devam edersen uyarı vericem.

@Yurisa hayal gücünüze hayranım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:18)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En azından o bir şey ifade ediyor, :ASD:SA bu nedir bunu da siz açıklayın .. Konu devam ederse sinirlenirim kardeşlerim benim :)

Türkiyede sosyal paylaşım sitelerinde genellikle A:SD:A gibi saçma işaretler kullanılır ozellıkle (facebook) @EmreKRMN
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sabahtan beridir tartışan benim herhalde haahahhahah :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biliyoruz da @Yurisa senin gibi ben başkalarına mesaj atıp +1 oy ver demiyorum, gelmiş bana "beni savun diye mesaj atmıştır" diyor, adminler kontrol etsinde şu da sussun be.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:37)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sabahtan beridir tartışan benim herhalde haahhhhah :D
Adam orda tartışma bitirmek istiyor sz uzatıyorsunuz. Yeter artık. Uyarı vericem daha ileri giderseniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bilmiyomuyum yurisa seni ha ? Hatırlarsanbana boş yere ban atıp küfür ettiğin için banlanmıştın, küçük çocuk seni :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@kaRanLık-61 konuyu bi incelerseniz hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:44)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben bilmiyomuyum yurisa seni ha ? Hatırlarsanbana boş yere ban atıp küfür ettiğin için banlanmıştın, küçük çocuk seni :D

Yazımınıza ve üslubunuza dikkat etmenizi öneririm @bozkurt06
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:44)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben bilmiyomuyum yurisa seni ha ? Hatırlarsanbana boş yere ban atıp küfür ettiğin için banlanmıştın, küçük çocuk seni :D
1 hafta Uyarı aldınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:47)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
1 hafta Uyarı aldınız.

Teşekkürler serdar kardeşim :)

Konuyu hortlatmadan devam edin arkadaşlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1 hafta Uyarı aldınız.

Bence gereksiz bir karar oldu ama neyse
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:50)EPHESUS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
1 hafta Uyarı aldınız.

Sözlü uyardım + küçük çocuk diyerek kçük düşürmeye çalışıp kavga çıkarmaya çalışıyor. Ne yapayım izleyimmi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:51)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-04-2015 Saat: 23:50)EPHESUS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
1 hafta Uyarı aldınız.

Sözlü uyardım + küçük çocuk diyerek kçük düşürmeye çalışıp kavga çıkarmaya çalışıyor. Ne yapayım izleyimmi ?

Neyse bu konuyu burada bitirelim yoksa yine ban alacağım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 16 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping