Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HonoraryMore Thug Life
--------------------------------
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Comic.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
D:FDSGSZDFDs
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu nedir şimdi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:04)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu nedir şimdi?

Modaları takip etmessen olacağı bu.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
asd:ASD:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunun ne olduğunu biliyorum herhalde, komik mi sizce? Siz böyle saçmalıklara gülüyorsanız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D :D Güzel olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Emre abi katiliyor hic gulmedim ya biz anlamadik yada hic komik degil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten çok komik bak şuanda index tasarımımı bile kodlamayı bırakıp gülmeye başladım.. ha ha ha (nedir bu böyle saçma sapan gülme yorumları: :SAD:ASD: manyak mısınız kardeşim...)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazıları Okuyun. Bana Göre Lafı İyi Geldi. Zaten Canım Sıkılıyordu Yapıyım Dedim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:10)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten çok komik bak şuanda index tasarımımı bile kodlamayı bırakıp gülmeye başladım.. ha ha ha (nedir bu böyle saçma sapan gülme yorumları: :SAD:ASD: manyak mısınız kardeşim...)
Burası geyik köşesi, insan dilediğini paylaşır istediği gibide güler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:10)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten çok komik bak şuanda index tasarımımı bile kodlamayı bırakıp gülmeye başladım.. ha ha ha (nedir bu böyle saçma sapan gülme yorumları: :SAD:ASD: manyak mısınız kardeşim...)

Her gülen manyak oluyormuş.. düşündürücü..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu thug life videoları hangi programla yapılıyor ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:12)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu thug life videoları hangi programla yapılıyor ?

2 tane kullandığım var fakat ben genellikle vegas pro kullanıyorum. Diğeri ise camtasia studio
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:ASD:SAd: = bu nedir ben bunu sorguluyorum ondan sonra gelip bana türkçemizi düzgün konuş diye uyarı veriyorlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:13)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :ASD:SAd: = bu nedir ben bunu sorguluyorum ondan sonra gelip bana türkçemizi düzgün konuş diye uyarı veriyorlar.
Kardeşim,

:D : Türkçe bir kelimemi ? Bunu açıklaman yeterli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:13)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :ASD:SAd: = bu nedir ben bunu sorguluyorum ondan sonra gelip bana türkçemizi düzgün konuş diye uyarı veriyorlar.

Işığa yürü kardeşim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En azından o bir şey ifade ediyor, :ASD:SA bu nedir bunu da siz açıklayın .. Konu devam ederse sinirlenirim kardeşlerim benim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 23:18)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En azından o bir şey ifade ediyor, :ASD:SA bu nedir bunu da siz açıklayın .. Konu devam ederse sinirlenirim kardeşlerim benim :)

Konuyu kirletmek veya tartışma çıkarmak amacım değil.
o bir gülme şekli. hani çok gülersin ya..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping