https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thanks sistemini Türkçeleştirmek
Arkadaşlar Thanks sistemini Türkçeleştirmek istiyorum acaba nasıl yapabilirim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sistemini Derken Resiminimi Diyorsun Yoksa Panelini mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resmini mesela aldığı Teşekkür Sayısı gibi.
Bilen yokmu lütfen çok lazım...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yokmu ya yardım edebilecek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendisi bir plugin olduğu için sadece Ayarlardan düzeltebilirsiniz. Eğer orada Türkçeleştirme gibi bir yer yoksa yapabileceğinizi sanmıyorum. İnternetten bakın eğer Türkçe Teşekkür Sistemi varsa bize bildirin yükleyelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Şöyle diyorum belki olabilir. Temadan Şablonlardan falan isimlerle oynayarak?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2012 Saat: 12:54)gsmert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben Şöyle diyorum belki olabilir. Temadan Şablonlardan falan isimlerle oynayarak?

Plugin olduğu için kodları bulunmaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yada bunu siz ayarlayamazmısınız? Butonda Teşekkür Et Olarak.
Postbitte Alınan Teşekkürler Falan diye.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür et butonunu değiştirmek mümkün bunun için temanın klasörünün içine yeni teşekkür butonunu atmak gerekiyor ayrıca teşekkür eden yazısını şu şekilde türkçeleştirebilirsiniz:

Ana Sayfa » Şablon Setleri » Genel Şablonlar > thanks_postbit_outline çıkan kodlardan:

{$lang->thx_givenby} kodunu bulun silin ve yerine "Teşekkür Eden Kullanıcılar","Teşekkür Edenler" vs yazabilirsiniz
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler fakat postbitteki teşekkürü nasıl editlicem nereden editlicem? Bide buton nereden bulabilirim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herşeyi türkçeleştirdim ama Given 0 thank(s) in 0 post(s) bunu yapamadım nereden yapabilirim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2012 Saat: 08:53)gsmert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herşeyi türkçeleştirdim ama Given 0 thank(s) in 0 post(s) bunu yapamadım nereden yapabilirim?
Genel Şablonlara bakın.Thanks ile ilgili şablon orda bulunmaktadır.

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2012 Saat: 21:11)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-04-2012 Saat: 08:53)gsmert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herşeyi türkçeleştirdim ama Given 0 thank(s) in 0 post(s) bunu yapamadım nereden yapabilirim?
Genel Şablonlara bakın.Thanks ile ilgili şablon orda bulunmaktadır.

evet orada ama değiştirdiğimde sistem komple değişiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğru yerleri değiştirirseniz sorun olacağını sanmıyorum.
Dikkatlice inceleyin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping