Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Ben Newsong30
Merhaba Dostlar. :D

Ben Şimdi Kendimi Tanıtacağım. Çoğunluk hatta herkes bana newsong... diyor ben bundan sıkıldım! Gerçek kimliğimi söyleyecem. Bana artık gerçek kimliğimle hitap ederseniz sevinirim.

Adım: Berken
2. Adım: Eren
Soyadım: Uşar
Yaşım: 13.5 (Aralık'ın 3'ünde 14 Yaşında Olacağım.)
HTML: %61
CSS: %58
PHP: %11
VB.Net: %57
C#.Net: %23
MyBB: %51
VBulletin: %37
PhpBB: %19
Oyun Yapım: %36
Sitelerim: http://sanalforum.10tr.net/
Memleketim: Bitlis/Mutki
Yaşadığım Yer: Aydın/Nazilli (Burda Yaşayan Varsa Yorumda Belirtsin!)
Irkçılık Durumu: Her Irkı Severim (Kürt, Çingene, Türk Hiç Farketmez. Hepsi İnsan)
Siyaset Düşüncem: Gizlidir!
Okuduğum Okul: Cumhuriyet İlköğretim Okulu [6/C]
Hobilerim: D10'da Gezmek, Şakalaşmak, PC, Kod Yazımı
Fobilerim: Pöccek(Böcek) denen o korkutucu maymunlar!

Benden Bu Kadar. Bana Artık Adımla hitap edin. Örneğin Berken Abi, Berken Üstad, Berken Kardeş...

İyi Günler!!!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
14 yaşına girceksin ve 6. sınıfmısın ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu yaşta bu kadar çok şey bilmen iyi, ne kadardır uğraşıyorsun acaba?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1 Yıl Geç ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2015 Saat: 19:21)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu yaşta bu kadar çok şey bilmen iyi, ne kadardır uğraşıyorsun acaba?

Bu ve Geçen Yıldır Uğraşıyorum. İlgileniyorum Bu Tür İşlerle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence İsmail Memnun Oldum.
Üye > Grafiker Adayı > Grafiker > Uzman Grafiker > Grafiker 2. Seviye > Grafiker 3. Seviye > Emektar > Denetleme Ekibi Müfettiş > Denetleme Ekibi Baş Müfettiş > Denetleme Ekibi Lideri > Genel Şef > Yardımcı Admin > Admin > Emekli Admin
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaşına göre iyisin :) Başarılar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağolun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1 yıldamı oldu bunlar? Anne karnında yazılım mühendisliği konusunda master yaptın herhalde. İnsanlar senelerini veriyor da bu kadar iyi derecede bildiklerini söylemiyorlar. Bu kadar bilgin varsa neden ücretsiz forumlarda takılıyorsun? Aramıza hoş geldin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgileri abartmışsın sanki.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2015 Saat: 19:32)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1 yıldamı oldu bunlar? Anne karnında yazılım mühendisliği konusunda master yaptın herhalde. İnsanlar senelerini veriyor da bu kadar iyi derecede bildiklerini söylemiyorlar. Bu kadar bilgin varsa neden ücretsiz forumlarda takılıyorsun? Aramıza hoş geldin...

İstersen Herhangi Birşey Kodlamamaı Söyle. Kodlarım ve Veririm. İstersen Konularımada Bakabilirsin (Ayrıca Forumda Tanıdıklarımla Kıyasladım. O Yüzden Oranlar Yüksek Gelebilir.) :) Neden Ücretsiz Forumlarda Takılıyorum Dersen, Bu Yaşta Para wink.gif. Ayrıca Sağol :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu yaşta bu bilgileri bilmene rağmen sitene baktımda ne bileyim, neyse ön yargıyla yaklaşmayacağım eeee hocamsınız bir yerde bilgilere bakılırsa yeni bir site yapacağım bir kaç soru soracağım size özelden cevaplarsınız değil mi? çok lazımda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2015 Saat: 19:37)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu yaşta bu bilgileri bilmene rağmen sitene baktımda ne bileyim, neyse ön yargıyla yaklaşmayacağım eeee hocamsınız bir yerde bilgilere bakılırsa yeni bir site yapacağım bir kaç soru soracağım size özelden cevaplarsınız değil mi? çok lazımda.

Ha Foruma Özel Tema... Yapmamamın Nedeni Az Üye. Şimdi Uğraşsam Boşuna Olur Az Üye Olduğu İçin. Biraz Fazla üYEM oLSA Kendine özel tema yaparım yani :) Cevaplarım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
13 Yaşındasın Ve Bunları Biliyorsun

"HTML: %100

CSS: %98

PHP: %41

VB.Net: %87

C#.Net: %43

MyBB: %91

VBulletin: %87

PhpBB: %59

Oyun Yapım: %63"

Bana Gerçekci Gelmedi Açıkcası..
Javascript C+ C# C++ Falan Biliyorsun Herhalde Oyun Yapımdan Bahsediyorum Diyerlerini Geçtim Oyun Yapmak İçin Bile Bundan Daha Fazlasını Bilmen Gerekiyor Ben Bile Sadece Şu An 
JS %25
C# %30 Biliyorum 6 Yıldır Uğraştığım Halde ?
Yeni Katıldın Üstüne Geldim Ama K.b.
Bu Yaşta Bunları Bilmen İmkansız Matematik Kurallarını Bile Daha Düzgün Bilmiyorusun Oyun kodlamak İçin En  Az Lise 2 Konularını Bilemen Gerek (En Az) 
VBulletin(%87) Paralı Bir Script bilemen Garip Siten Versa Code Tagı İçerisinde Atarmısın Yada Özelden
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence bilgiler çok abartılmış. 1 yıldır bu kadar şeyi bilmeniz imkansız nerdeyse !
Ben 2 senedir ilgileniyorum, bildiklerim,
HTML %100
CSS %85 - Sana CSS'den soru, transform, transition, overflow, filter bunların ne işe yaradığını söyle. Sakın internetten bakıp da gelme.
PHP & MySQL %30
MyBB %92

Hepsi bu. Sendeki bilgilerin çokluğuna bak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya Arkadaşlar, Tanıdıklarım Arasında Kıyasladım. Sitede 20 Kişi Tanıyor İsem. Bu 20 Kişi Arasındaki Kıyaslamalı Oranlar Bunlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2015 Saat: 19:51)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya Arkadaşlar, Tanıdıklarım Arasında Kıyasladım. Sitede 20 Kişi Tanıyor İsem. Bu 20 Kişi Arasındaki Kıyaslamalı Oranlar Bunlar!

Bu oranlar ne kadar bildiğinin oranı, kıyaslamalı oranlar derken? Beni tanıyorsun mesela?
Birçok şey yazmışsın üstelik kendini övüyorsun resmen şuraya bak.

newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Benden Bu Kadar. Bana Artık Adımla hitap edin. Örneğin Berken Abi, Berken Üstad, Berken Kardeş...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2015 Saat: 19:51)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya Arkadaşlar, Tanıdıklarım Arasında Kıyasladım. Sitede 20 Kişi Tanıyor İsem. Bu 20 Kişi Arasındaki Kıyaslamalı Oranlar Bunlar!
o ünlemi kaldır lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2015 Saat: 19:55)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bu oranlar ne kadar bildiğinin oranı, kıyaslamalı oranlar derken? Beni tanıyorsun mesela?
Birçok şey yazmışsın üstelik kendini övüyorsun resmen şuraya bak.

newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Benden Bu Kadar. Bana Artık Adımla hitap edin. Örneğin Berken Abi, Berken Üstad, Berken Kardeş...

Hayır ben asla kendimi övmem. Sadece herkes birbirine öyle yazdığım halde diyince banaysa Newsong dendiğinde üzülüyorum. O yüzden.

Ayrıca Power ben senin adını bilmiyorum :D Tanımış sayılmam ki :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2015 Saat: 19:23)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence İsmail Memnun Oldum.
Bence demişsiniz Bende olucaktı değilmi

Benim adımda Batuhan Memnun oldum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform