merhaba gençler ben ertan dün banlandım biliyonuz karanlık-61 adminimiz multi hesap diyerekten beni banlamış multi hesap olarak SlmKnk adlı kişi Mert Aslan - #Power Değil arkadaşımdır ki onun gmail hesabı ile benım gmaıl hesabım arasında harf farkı çok ErtanKahya hesabının banının açılmasını adam gibi arz ederim @kaRanLık-61 bunuda banlıcaksınız bılıyorum.. ama konuyu silmeyin lütfen dün neden atarlıydım diyenler olacaktır AnneAnnem çok yüksek bi hastalk geçirdi gozu gormuyor 2- okulda kavga ettim 10 kişi birden daldılar ordanda yedik dayağı eve geldim annemle kavga ettim desteğede bi bakıyım dedim uyarım %67 gorunce o an sinirler bozuk olduğu için öldüm gittim en sonunda hakketiğim banı yedim @Albırt Enişten kavga ettim mahsumken ozur dilerim herkesten tek isteğim @admin @kaRanLık-61 hocam sizden çok özür dilerim SlmKnk yani mert arkadaşımında banını açarsanız sevinirim herkesten ozur dilerim iyi günler
@admin @kaRanLık-61 @TaaRRuz @Edward @Falcon @Batuhann
Karanlık hocam bi banlamayında ömden anlatayım herşeyi
@admin @kaRanLık-61 @TaaRRuz @Edward @Falcon @Batuhann
Karanlık hocam bi banlamayında ömden anlatayım herşeyi
Alıntı:Demeyi unuttum aynı apartmandayız tek internet bizde var 5 komşu çekiyor IP Adresi aynı diyenler için