Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ergenlikle Alakalı Acil Yardım
NOT:Konu yeri yanlış ise özür diliyorum.

Merhaba Arkadaşlar. Ben 14 Yaşındayım Ergenlikle Alakalı tüm belirtiler oldu. Yani ergenliğe girdim. Fakat arkadaşlar ben eskiden şu anki gibi değildim. Şuan okulda kızların dizlerine falan bakmaya çalışıyorum... Acil yardım arkadaşlar ben böyle değildim acil yardım. Çok Acill. Bunlara bakmadan nasıl durarım. Arkadaşlar ergenlikten dolayı böylesin diyorlar. Doğru Mudur? Lütfen Acil yardım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen bende bakıyorum hatta öğretmenimin bacaklarını telefonla bile çektiğim oluyor

(eğer uygunsuz içerik ise editlermisiniz)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ergenlik kardeşim bakmamaya çalış.Kötü bir şey..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Off ya. yok yani bunun çözümü :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen öyle 20 yaşını falan geç düzelirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Var,güzel ahlak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Atlatılması gereken bir dönem değil, psikolojik bir rahatsızlıktır bence :) deri değiştiren yılan gibi ortalıkta değil mümkünse bir köşede sessiz sakin topluma bulaşmadan atlatmak gerekir. :D İnsanın ortaçağ'da çocukları 18 yaşına gelene kadar manastıra kapatan asillere hak veresi gelir. Bakın özelllikle de erkeklerin en itici olduğu dönemlerdendir. bıyıkları yoktur ama bıyık yerine kara kara tüyleri vardır. sesleri ince do, kalın do arasında gelip gider. Beynin gelişimiyle vücut gelişimi bir gitmediğinden ergen kişinin eline koluna mukayyet olamadığı dönemdir, sabredeceksin ^^

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O Herkezde Oluyor Birtek Sizde Değilki ? Bizde Bakıyoruz Ama Genellikle Bakmamaya Çalış :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zamanla geçecek bir davranıştır . Ergenliğin zirvesi dediğimiz noktalar . 16 yaşındayım ve hiç bakasım gelmiyor ama eskiden bakıyordum doğruya doğru :D

Ayrıca çevreninde etkisi vardır
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1. Gözleri, Allah Teâlâ'nın haram kıldığı şeylerden sakınmak gerekir.

2. Cinsel yöne ağırlık veren hikâye ve öyküleri okumaktan veya bu gibi şeylere önem veren internet sitelerini takip etmekten uzak durmak gerekir.

3. Kötü arkadaşlarla oturmaktan uzak durmak gerekir.

4. Mümkün olduğunca şehveti az düşünmeye çalışmak gerekir. Esasında şehveti düşünmekte bir sakınca yoktur, fakat uzun sürdüğü takdirde sahibini harama sürükleyebilir.

5. Vakti, faydalı şeylerle geçirmek gerekir. Çünkü boş vakit, insanı harama düşmeye götürebilir.

6. Gençlerle kızların aynı ortamda bulundukları umumi yerlere gitmeyi azaltmak gerekir.

Ergenliğin de verdiği cinsel dürtüden ötürü oluşan bir durumdur.. Öncelikle bunun haram olduğunu da söylemek isterim.. Bayanların / Genç kızların öyle giyinmesi onların ayıbıdır..(Daha doğrusu toplumun bir görüşüdür, normal karşılanır).. Ama senin için göz zinası olduğunu unutma.. Şu yazıyı da bir oku istersen..
Kod:
http://semerkanddergisi.com/goz-ve-haram/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward Hocam Öncelikle Haram Olduğunu Biliyoruz Fakat Ergenlikte Olabilecek Şeyler Bunlar :) Ben Önceden Çok Fenaydım Şimdi Bakasım Bile Gelmiyor Yani Hocam Bu Doğal Birşey Doğanın Kanunu 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şahsen bende 14 yaşındayım 1-2 hafta öncesine kadar bende böyleydim bunun tek kurtuluşu sosyal aktivite şu anda mua-thai yani tayland boksu ile ilgileniyorum ve hayatım eskisine göre daha güzel hem yeni arkadaşlar hem yeni şeyler öğreniyorum tavsiyem sosyal bir aktiviten olsun önceden hocalarım derdi inanmazdım şimdi inandım sosyal aktivite en iyi hem ders hem az bilgisayar hemde rahatlık :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping