Yorum Sayısı: 5,586
Konu Sayısı: 303
Rep Puanı:
258
Teşekkürler: 2
12 mesaj içinde 37 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Neon Blazer
SanalPara (SP): 127 SP
- http://frmplus.10tr.net
Düşünün, forumun sahibisiniz. Foruma neler ekler yada neler kaldırırsınız ? Hepsini yorum olarak yazarsanız sevinirim..
Yorum Sayısı: 3,719
Konu Sayısı: 595
Rep Puanı:
151
Teşekkürler: 6
3 mesaj içinde 40 teşekkür verildi.
TexLİeMeD
SanalPara (SP): 703 SP
Bir yonetici yap deniyim hem daha iyi dusunebilirim :D :D
ama forumun dort dortluk basarilar iyibir forum yapmissin
Yorum Sayısı: 6,697
Konu Sayısı: 515
Rep Puanı:
219
Teşekkürler: 4
5 mesaj içinde 12 teşekkür verildi.
Saint
SanalPara (SP): 63 SP
Domain alırdım :D
CC ile almaya çalışıcam sana :D
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
Yorum Sayısı: 8,409
Konu Sayısı: 823
Rep Puanı:
441
Teşekkürler: 1
1 mesaj içinde 44 teşekkür verildi.
meta the god
SanalPara (SP): 59 SP
> Yeni kurallar getiririm.
> Yetkililer yetkiyi aldıktan sonra bildiğin yatıyor, fazla girmiyor arada bi girip biraz konu açıp gidiyor.
> Tema hoş sade ama gerçekten daha sade bir tema lazım, her renkten kullanma bence 2-3 ana rengin olsun, temayı onlardan ibaret yap.
Yorum Sayısı: 2,150
Konu Sayısı: 170
Rep Puanı:
76
Teşekkürler: 28
25 mesaj içinde 534 teşekkür verildi.
Treebzy
SanalPara (SP): 76 SP
.neti almaya çalışıyorum.
akşama alabilirsem alcam cc :)
eskilere hasret kaldık.
Yorum Sayısı: 4,949
Konu Sayısı: 569
Rep Puanı:
147
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 181 teşekkür verildi.
Kamil55
SanalPara (SP): 174 SP
ben alastyr den alıyorum gayet rahatım domain+host :)
Yorum Sayısı: 11,553
Konu Sayısı: 2,153
Rep Puanı:
1,131
Teşekkürler: 0
153 mesaj içinde 692 teşekkür verildi.
#Captain
SanalPara (SP): 2,982 SP
@Neon Blazer,
Forumunuza kaliteli çalışmalar yapan bir grafiker yöneticisi alın.
Forumunuza özel tema çizdirin, ama taslağını siz belirtinki güzel bir şey olsun, temanızı çizdirdikten sonra ücretli olarak hatasız kodlayabilecek birine 10tl verip temayı kodlattırın.
Temaya göre aldığınız grafiker yöneticisi rank yapsın, premiumluğu bile geçecek bir rank yapsın, birde logo yapsın.
Forumunuzdaki kategorilerin açıklamalarını düzgünce yazın mesela forum hakkında kategorisi 'Burada forum hakkındaki duyuruların/kuralların paylaşıldığı bölümdür' gibisinden çünkü ben çok gördüm böyle takıntılı insan, yani forum ciddiyet taşısın.
Kategorilerinizi çoğaltın ama bazı kategorileri ise tek başlıkta toplayın aynı expertboss.10tr.net gibi, emin olun gayet güzel bir forum olur.
Forumunuza en az iki senelik ciddi bir yönetici alın sadece bir tane alın. Yetkilileri değiştirin örnek; Admin, Co Admin, Genel Sorumlu, Yönetici, Süper Moderatör, Moderatör, Deneme Mod, Grafiker, Onursal Üye, Emektar Üye, Cezalı Üye, Forum Üyesi, Gold Üye, Vip Üye, Ayın Üyesi.
Böyle çok grup olsunki millet birbiriyle yarışsın, yetkili alımlarınızı zorlaştırın konu şartını yükseltin unutmayın mesajdan önce konu önemlidir, yani 'bilgi' en önde gelir.
Merak uyandıran şeylerin paylaşımını arttırın ödüller verin. Gold üye rankı kazansın örnek her hafta en çok konu açma yarışması yapın kazana gold üye olsun dört haftada en çok gold üye olan üye ise ayın üyesi seçilsin böyle bir rank yapın.
Son olarakta, foruma yaş sınırı vs. getirmeyin çünkü -13 yaş altı böyle konu paylaşımı yapıp bir forumda yetkili olmaya meraklı. Böyle kişileri yönetici yaptığınızda bir mesaj atın, yeni yetkin hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim iki kere hata yaparsan yetkin bir alt kademeye düşer gibisinden mesaj atın. Yönetim odası açıp kuralları belirtin, mesela üyelere sert davranılmayacak, hemen uyarı verilmeyecek banlanmayacak gibisinden birde şu durumlarda kullanıcıları bir ay banlayın. Reklam, spam reklam vs. gibisinden sizi rahatsız edecek durumlardan bahsediyorum.
Bazı forumlara reklam banneri verin, ama gidip orada konu açarak forum reklamınızı yapmayın unutmayın yaptığınız reklam forum kalitenizi düşürür yani oraya gelecek birisi derki o burada reklam yapıyor demekki yaşları o kadar düşük gibisinden düşünceler sarabilir.
Aklıma bu kadar geldi, artık siz ne yaparsınız bilemem.
https://instagram.com/alphazzers
Yorum Sayısı: 3,719
Konu Sayısı: 595
Rep Puanı:
151
3 mesaj içinde 40 teşekkür verildi.
TexLİeMeD
SanalPara (SP): 703 SP
Begendim super olmus basarilar
Yorum Sayısı: 6,310
Konu Sayısı: 283
Rep Puanı:
409
8 mesaj içinde 33 teşekkür verildi.
Ufufuk
SanalPara (SP): 353 SP
07-03-2015 Saat: 20:40
(Son Düzenleme: 07-03-2015 Saat: 21:09, Düzenleyen: Ufufuk.)
Yeni header çok daha iyi eline sağlık eskiside iyiydi veya daire kp avatar ekle :)