Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WolfCraft PVP Açıldı
WolfCraft Minecraft
Server İp : 46.20.1.98:1116
Server Sahibi: Ben
Server Sürüm 1.7.5
Server : Faction PVP(PVP Açıktır)
WolfCraft Minecraft

Beklerim Hepinizi
Map Bana Ait
Kısa Sürelik MegaVip 2 Adminlik 6 TL
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Serverin İptalını VERDIM
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Server Kapandımı?
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu oyunu oynayanları anlamıyorum 1900 öncesi yıllardan kalma grafikleriyle neresi seviliyor ? oynanıyor çok saçma bir oyun üstelik videolarını izlediğimde 7 8 yaşında çoçuklar birbirlerine şakalar yapıyor çoçuk çoçuk diyaloglar geçiyor neyse saygı duymak lazım iyi oyunlar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2015 Saat: 01:54)byPARANORMAL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu oyunu oynayanları anlamıyorum 1900 öncesi yıllardan kalma grafikleriyle neresi seviliyor ? oynanıyor çok saçma bir oyun üstelik videolarını izlediğimde 7 8 yaşında çoçuklar birbirlerine şakalar yapıyor çoçuk çoçuk diyaloglar geçiyor neyse saygı duymak lazım iyi oyunlar :D

Oyunda kendi dünyanı yaratıyorsun . Herşeyi yapabilirsin özgürsün ama sokağa çık yapabilecekmisin ? Hayır tabiikide Minecraft ve benzeri oyunlar hayal gücünü arttırıyor. Ama sizin gibi geri kafalılar bunun değerini bilmiyor. O 7-8 yaşındaki çocukların gelişimi için bu tarz oyunlar gerekli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2015 Saat: 02:14)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-03-2015 Saat: 01:54)byPARANORMAL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu oyunu oynayanları anlamıyorum 1900 öncesi yıllardan kalma grafikleriyle neresi seviliyor ? oynanıyor çok saçma bir oyun üstelik videolarını izlediğimde 7 8 yaşında çoçuklar birbirlerine şakalar yapıyor çoçuk çoçuk diyaloglar geçiyor neyse saygı duymak lazım iyi oyunlar :D

Oyunda kendi dünyanı yaratıyorsun . Herşeyi yapabilirsin özgürsün ama sokağa çık yapabilecekmisin ? Hayır tabiikide Minecraft ve benzeri oyunlar hayal gücünü arttırıyor. Ama sizin gibi geri kafalılar bunun değerini bilmiyor. O 7-8 yaşındaki çocukların gelişimi için bu tarz oyunlar gerekli.

Kavga başlatıcak cümleler kullanmayalım lütfen.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2015 Saat: 02:16)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Zaten uyarım var birkezdaha alsam ne olacak ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2015 Saat: 02:17)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-03-2015 Saat: 02:16)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Zaten uyarım var birkezdaha alsam ne olacak ?

Uyarım var diyip forum kurallarına uymamazlık olmaz bir daha uyarı alırsınız.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping