Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
internet hızım iyimi sizce
ilk olarak aşağıdaki lerden hangisini seçemliyim bilmiyorum
BZO8VG.png
bende 1-8 seçtim vede denedim acaba hızım iyimi komşudan alıyorum interneti internet hızlandırıcımız var komşununda güçlü internet dağıtıcısı var aramızda 50 -100 m falan var ama internetim hayla yavaş geliyor bu rakmlar iyimi sizce
22OjMO.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-Bizim komşudan istesek internet parasının yarısını ister :( :D

-İyi gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ufufuk zaten veriyoruz :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biz 3 kişi kullanıyoruz 1.5 mbps. 300-400 kb ile indirebiliyorum. Bu arada internetin idare eder.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@TheBoss 7 kişi kullanıyoz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 22:33)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @TheBoss 7 kişi kullanıyoz :D
yokmuydu daha mahalleden toplasaydınız ? :D Heralde aylık 10 tl faln veriyosunuz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 22:33)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @TheBoss 7 kişi kullanıyoz :D
yokmuydu daha mahalleden toplasaydınız ? :D Heralde aylık 10 tl faln veriyosunuz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
senin internette belli etti kendini @TheBoss baksanya aynı yorum attın büyük ihtimalle internetinden

aşağıdaki fotoğraflardaki sadece bilgisayar telefonlar tabletler v.b. şeyler dahil değil
39OvjM.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 22:36)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: senin internette belli etti kendini @TheBoss baksanya aynı yorum attın büyük ihtimalle internetinden

aşağıdaki fotoğraflardaki sadece bilgisayar telefonlar tabletler v.b. şeyler dahil değil
39OvjM.png
yok birincide basamadım sandım sonra bidaha bastım anca gitti :D Steamdan CS Go indiriyorum normaldir yavaşlaması :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D Biraz Düşükmüş

Buda Benimki

yükleme hızım düşük :D
BZOv2M.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Tugrul anlamıyorum şu sayıları hangimizinki iyi benimkimi seninkimi ? :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 22:39)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Tugrul anlamıyorum şu sayıları hangimizinki iyi benimkimi seninkimi ? :D

Soldaki Benim Da İyi Sağdaki Senin Da İyi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yükleme hızı ne oluyor indirme hızı ne oluyor saniyede 5 mb. indiriyo seninki önemli olan benim için indirme hızı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 22:47)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yükleme hızı ne oluyor indirme hızı ne oluyor saniyede 5 mb. indiriyo seninki önemli olan benim için indirme hızı
İnternete dosya yüklleme hızı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping