Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstediğiniz PHP,HTML,CSS vs. Kodlar, Dersler. (Kodlamaya Dair Herşey)
Arkadaşlar şu son dönemdir takip ettiğim istekler baya azaldı, kod için birçok arkadaş mesaj atıyordu yarısı atıyor artık, eğer çekinen atmayan varsa istediğiniz ders olur kod olur, merak ettiğiniz birşey konuya yorum olarak atabilirsiniz. Boş zamanlarımda toplu olarak cevap vereceğim.

Veya yapamadığınız script kurulumu vs. özelden atın, ya kurulumuda göstereyim veya kurarım. 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben bir oyun hilesi yapmak istiyorum herhangii bir oyun farketmez nasıl yapabilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ayni sekilde banada ulasabilirsiniz zaten semih ortagim gibi acikcasi neden hala bu rutbede anlayamadim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema Kodlamayı Gösterirseniz Sevinirim.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 20:15)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben bir oyun hilesi yapmak istiyorum herhangii bir oyun farketmez nasıl yapabilirim

Şimdi hangi oyun olduğuna bağlı çeşitli açıklarından oyunun yola çıkarak yapabilirsin. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
mesela oyun açığı nasıl bulurum
benim adımda semih bu arada
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 20:16)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema Kodlamayı Gösterirseniz Sevinirim.
temayı ben çok sıfıradan kodlamadım genellikle default edit, özel mesaj atarsan ayrıntılı yardımcı olabilirim sana. Tema kodlamak biraz geniş bir konu çünkü..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 20:16)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayni sekilde banada ulasabilirsiniz zaten semih ortagim gibi acikcasi neden hala bu rutbede anlayamadim
Bende anlamadım, hertürlü yardımı yapıyorum fakat hala kaç aydır olan birşey yok hayırlısı olsun..  @admin
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazın arkadaşlar konuya çekinmeyin..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
PHP ile mesaj sınırlaması yapmak. Yani portal kısmında 50 karakter fazlası için DEVAMIN OKU şeklinde uyarı gelecek..
yada
Portal sayfasına eklenen konularda sadece resim gösterilecek.. Kısaca ProPortal gibi olacak..

Yapabilir misiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 20:58)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: PHP ile mesaj sınırlaması yapmak. Yani portal kısmında 50 karakter fazlası için DEVAMIN OKU şeklinde uyarı gelecek..
yada
Portal sayfasına eklenen konularda sadece resim gösterilecek.. Kısaca ProPortal gibi olacak..

Yapabilir misiniz?

ilk dediğinizi anladım hocam, yapılabilir. Fakat portal sayfasına eklenen konularda sadece resim gösterilecek derken onu anlamadım nasıl olacak yani o , yanında resimdemi olacak konunun öylemi istiyorsunuz blog şekli gibi
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Torrent - oyun anasayfası gibi.
yada şu sitedeki gibi;
Kod:
http://www.eptorrent.com/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben bi başlayayım kodlamaya, demo siteler üzerinden deneyeyim size yazacağım.. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
peki, konuya beni etiketlersiniz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
javascript ile neler yapabiliriz ? 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
  • JavaScript ile web de her türlü uygulama yapilabilir mi? Mesela bir klasörün icindeki dosyalari listeleyip orada istedigimiz bir dosyayi sürükleyerek (drag drop) baska bir klasöre atabilecek bir uygulama yapmak istedigimiz zaman bunu tamamen JavaScript ile yapabilir miyiz?
  • Kevin dayımında dediği gibi hiçbir şey imkansız değildir.
  • Javascript bir dildir. Client tarafında çalıştığı zaman client'ta yapılabilecek işleri yapar, server'da çalıştığı zaman server'da yapılabilecek işleri yapar.

• Javascript dilini;
  • ASP kodlarınızı yazarken kullanıyorsanız, server tarafında dosyalar oluşturabilir, kopyalayabilir, silebilirsiniz.
  • Windows Scripting Host bağlamında sistem üzerinde çalışacak batchleri yazmada kullanıyorsanız gene dosyalar oluşturmak, silmek, ziplemek mümkün.
  • Eğer bir web sitesinin client tarafındaki * scripting ihtiyacını karşılamak için kullanıyorsanız bu durumda dosyalar oluşturamaz, silemezseniz. Browser üzerinde çalışan script'ler client bilgisayarın dosya sistemine, bağlı bulunduğu ağa, kurulu programına, vs. erişemez. Bu durumda Javascript ile sadece HTML sayfası bağlamında işler yapabilirsiniz. Form validation, DHTML DOM gibi. (Eğer AJAX kullanırsanız, sayfa refresh olmadan serverdan taleplerde bulunabilirsiniz. Bu Javascript'in client tarafında daha çok iş yapabiliyormuş gibi görünmesine neden olur. Aslında yapılan iş server tarafındadır.)
  • Sonuç olarak Javascript, DHTML DOM ile birlikte client tarafında harika bir UI dilidir. Ancak server tarafındayken UI ile hiç bir ilgisi yoktur, batch neyin programlamaya yarar.
  • Hotmailin  beta versiyonunda mesela emaili sectikten sonra sürükle birak ile bir klasöre birakabiliyosun o  emaili. Böyle birsey nasil yapilabilir? Php ve javascript beraber kullanarak yapilabilir sanirim. Ben daha önce JSP ve PHP de birseyler yapmistim ama bu tür birsey bana degisik geldi. Bununla ilgili tabiiki googleda bol miktarda dokuman var ama bildiginiz güzel dokuman sitesi var mi?
  • Javascript ile çok değişik şeyler yapılabilir. Hotmail'in maillerin klasörlere sürüklenebilmesini sağlaması sadece bir örnek. Böyle bir şeyi yapmak için şu tarz bir çalışma yapabilirsiniz:
  • Bir mailin üzerindeyken farenin sol tuşuna basılmasıyla birlikte çalışan onmousedown eventi drag&drop işlemini başlatır. Bu başlatma işlemi genellikle dragging adındaki bir değikene true değerini atamakla ifade edilir.
  • Farenin sol tuşu bırakıldığında dragging=false ile sürükleme işlemi bitirilir.
  • Eğer sürükleme işleminin bittiği koordinatlarda bir klasör var ise seçili mail bu klasöre taşınır. Bu taşıma işlemi client tarafında DHTML ile görsel hale getirilirken, server tarafında bir AJAX talebiyle çaktırmadan uygulanır..
JAVASCRIPT'İN GENEL ÖZELLİKLERİ

• 1. Javascript kodlarını yazmak için Windows kullanıcıları için NotePad  Mac. kullanıcıları için Simple Text yeterlidir.
  • 2. JavaScript kodları --> etiketi ile biter.
  • 3. <script> etiketi JavaScript'i anlamayan eski sürüm tarayıcıların bu kısmı geçmeleri içindir.
  • 4. Genellikle yazım tarzı şu şekildedir:
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam SWF Kodlamak Nasıl Yapılıyor Mesala Transformice Oyunundaki Swf ler swf den kasteddiğim içinde multi hileler var
fly
speed
teleport gibi birçok hileyi tek bir arada toplamada denilebilir. Yani Kısacası TRANSFORMİCE hile Kodlamak İstiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mobilim yarin kendi pcm geliyor, herkese cevap verecegim. Uzun konulari om olarak aticam
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neden hala olamadin, coder bu yetkidesin hatake gibi bende anlamadim. Belki adminlerin gozunden kacmistir. @admin .
Yararli konu bu arada.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sagol..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping