26-02-2015 Saat: 22:37
Hocam ben CapsK kusura bakmayın bugüne kadar size özenmiştim ama artık sizin önerinizi dikkate aldım artık sitemde kendi kategorim kendi paylasımım olacak Hakkınızı Helal Edin Hocam @Edward
Edward Hocamdan Özür Diliyorum
|
26-02-2015 Saat: 22:37
Hocam ben CapsK kusura bakmayın bugüne kadar size özenmiştim ama artık sizin önerinizi dikkate aldım artık sitemde kendi kategorim kendi paylasımım olacak Hakkınızı Helal Edin Hocam @Edward
26-02-2015 Saat: 22:40
neden özel mesaj atmadın anlamadım
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
26-02-2015 Saat: 22:41
Genel bir duyuru olsun dedim. zaten geyik köşesi
26-02-2015 Saat: 23:25
Anlamadığım bir şey var. Her gördüğünüz kişilere neden "Hocam" diyorsunuz ? Bir insanın hoca olması, bu kadar kolay mı ?
27-02-2015 Saat: 00:00
@KnownBoss Tartışma Çıkarmayın.
-Nasıl Hoca Olmasın? Gördüğünüz Üzere Adaletli Bir Şef.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye
27-02-2015 Saat: 01:22
(27-02-2015 Saat: 00:00)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @KnownBoss Tartışma Çıkarmayın. Kendisi saygın, üslublu, adaletli bir insan. Orasına bir şey demiyorum. Bir insanın hoca olabilmesi için yaşam tecrübesi de gerekiyor. Forumda geziyorum. Herkes birbirine hocam felan diyor. Herkes birbirinin hocası olmuş. Arkadaşım de, kardeşim de, başka bir şey diyin yani. 20 - 30 yaşında adam yok ki karşında. @QuitterTR - Amacım tartışma çıkarmak değil. Her şeyi tartışmaya bağlamayın. Kötü bir şey demedim. Amacım tartışma olsa direk hakaret ederdim.
27-02-2015 Saat: 19:32
Ben saygı gösterdiğim kişiöere hocam derim.
-Bu da sizi hiç ilgiöendirmez. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|