Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neden Böyle..
ya noldu bilmiyorum. birkaçgündür böyle kalbim acıyor. sevgilimle tartıştık, ailemle tartıştık, Kardeşim dediğim kızla tartıştık. burda da çoğu kişi beni sevmiyor. ve nedense hep tartışıyorum ağız dalaşına giriyorum. bi öneriniz varmı nasıl geçicek bu acım, davranışım ?

@asipatron hocam öneriniz varmı.
@Edward sizinde hocam.
@jungi bir kız olarak sizinde önerinizi almak isterim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendini kötü hissettiğin için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Piskolojik Hepsi Bir Saglıkcı Olarak Söylüyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkes'den özür dile. Suçlu onlar bile olsa kabullen. Devam et kaldığın yerden..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 21:21)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Piskolojik Hepsi Bir Saglıkcı Olarak Söylüyorum :)
Bende öyle düşünüyorum. :)

Bak, Aç bi hareketli müzik biraz komik şeyler falan izle geçmezse gel burda bize yaz. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AŞk Acısı Çekiyosun Biraz Kendi Başına Takıl Kimseyi Takma :) Ve Sevgilini DÜşünme :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun, aynı sorun bende de var. Az önce Yurisa diye biriyle tartışmıştım :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öneriler İçin Teşekkürler.
-KnownBoss :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sağ elinle barışıksan sorun yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 21:45)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sağ elinle barışıksan sorun yok

Onlada küsüm.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 21:46)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2015 Saat: 21:45)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sağ elinle barışıksan sorun yok

Onlada küsüm.

git intihar et ozaman 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 21:47)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2015 Saat: 21:46)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Onlada küsüm.

git intihar et ozaman 

tamam 1dk intahar edip hemen geliyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sevdiklerinle yaşadığın sorunlar eleqantss'ın da dediği gibi psikolojik bir ağırlık yaşatıyor ve buna bağlı olarak böyle negatif bir ortam oluşuyor.. 
- Bana Göre Çözüm
Ailen ne derse anında yap, ikiletme. 
Sevgilinle arayı bulmaya çalış, ufak hediyeler al sürprizler yap.(en nefret ettiğim konuda öneri isteniyor, garip :) )
Burada veya Sanal Ortamda tartıştığın kişilerle arkadaşlıklar kurmaya çalış, Tartışmalara fazla girme, Her Türlü Duruma Karşı Pozitif Ol. İyi Dostluklar Kavga ile Başlar...
Tartışmaların başlama sebeplerine göre hareket et. Eğer falanca cümleyi kurduktan sonra tartışma başladıysa o cümleyi kurma, sorunları kendinde aramaya çalış..

Aklıma gelenler bunlar :) Kusura bakma..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 21:49)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sevdiklerinle yaşadığın sorunlar eleqantss'ın da dediği gibi psikolojik bir ağırlık yaşatıyor ve buna bağlı olarak böyle negatif bir ortam oluşuyor.. 
- Bana Göre Çözüm
Ailen ne derse anında yap, ikiletme. 
Sevgilinle arayı bulmaya çalış, ufak hediyeler al sürprizler yap.(en nefret ettiğim konuda öneri isteniyor, garip :) )
Burada veya Sanal Ortamda tartıştığın kişilerle arkadaşlıklar kurmaya çalış, Tartışmalara fazla girme, Her Türlü Duruma Karşı Pozitif Ol. İyi Dostluklar Kavga ile Başlar...
Tartışmaların başlama sebeplerine göre hareket et. Eğer falanca cümleyi kurduktan sonra tartışma başladıysa o cümleyi kurma, sorunları kendinde aramaya çalış..

Aklıma gelenler bunlar :) Kusura bakma..

Öneri İçin Teşekkürler Şefim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AŞK Acısına Henüz Bir Çözümüm Yok(Ben Çekiyorum Çünki :( )
Ailene Gelirsek Ne Derslerse Cevap Verme Başını Ey Ve Özür Dile..
Forum Ortamında Kavgalara Pek Girme Yorum Yazma.Tartışmadan Uzak Dur.Film Falan İzle.Önerilerim Bunlar :)
Ek: Ara Sıra Benle Konuş :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-02-2015 Saat: 14:49)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: AŞK Acısına Henüz Bir Çözümüm Yok(Ben Çekiyorum Çünki :( )
Ailene Gelirsek Ne Derslerse Cevap Verme Başını Ey Ve Özür Dile..
Forum Ortamında Kavgalara Pek Girme Yorum Yazma.Tartışmadan Uzak Dur.Film Falan İzle.Önerilerim Bunlar :)
Ek: Ara Sıra Benle Konuş :))

Özelden İletişim Adresinizi Verin Konuşalım :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim yaşım küçük ancak bir kıza aşığım benim teklifime hayır dedi ben edemedim arkadaşlarımın etti,kızla aynı sınıftayız yüzüme bile bakmıyor yani tek takılmak bir yönden iyi hocam ancak evet deseydi belkide neyse bence biraz tek takılın hocam tek başınıza gezin ve tek başınıza işler görün yaşım küçük ama ne biliyim bunlar işte :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumda tartıştığın kişilerden biri benim,olayı tatlıya bağlıyalım ve açıklarımızı kapatalım tartışmayalım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-02-2015 Saat: 14:57)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benim yaşım küçük ancak bir kıza aşığım benim teklifime hayır dedi ben edemedim arkadaşlarımın etti,kızla aynı sınıftayız yüzüme bile bakmıyor yani tek takılmak bir yönden iyi hocam ancak evet deseydi belkide neyse bence biraz tek takılın hocam tek başınıza gezin ve tek başınıza işler görün yaşım küçük ama ne biliyim bunlar işte :)
:) Alperen Kızın Linkini Atarsın Bana Özelden
(23-02-2015 Saat: 15:00)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda tartıştığın kişilerden biri benim,olayı tatlıya bağlıyalım ve açıklarımızı kapatalım tartışmayalım ?

Olur.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Yurisa; O psikolojik bir sorun yani tartışman ve sevilmemeyi hissetmen. Sen benle takıl hayatı yaşatayım sana :D
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping