Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
League of Legends oynayanlar bakabilirmi?
- Bende oyuna merak sardım, bu yüzden oyunda hangi karekteri açacağımı düşünüyorum bi türlü bulmuyorum.
Oyundaki en güçlü atağa, yeteneğe, çevikliğe sahip olan karekter hangisi bana karekter önerirmisiniz?
Oyunda hakkındada küçük bir bilgi verirmisiniz?
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Midde mi oynamak istiyorsun topta mı ? Dereceli oyun mu normal oyun mu ona göre sana bir şampiyon önerebilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşte bir bilgi verirmisin, bu bahsettiğin şeylerden hiç anlamadım bana güzel bir karekter ve bölüm varsa lol'de bölümde önerirmisin?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Master yi al tam dediklerine uygun Solo, Top( Üst Koridor ) ve Jung ( Orman )'da Oynar
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 15:26)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Master yi al tam dediklerine uygun Solo, Top( Üst Koridor ) ve Jung ( Orman )'da Oynar

Fiorada olabilir lolde isminizi söyleyin atalım istiyorsanız @#Captain @Saint
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 15:23)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Midde mi oynamak istiyorsun topta mı ? Dereceli oyun mu normal oyun mu ona göre sana bir şampiyon önerebilirim
Hm Derecelimi Normalmi diyosunda adam oyuna başlıcak sen dereceli diyosun birlikte çelıncırlarla ranked atarız cemle hatta

Cem bunda hayır yok bana gel .D 

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Talon Öneririm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 15:27)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2015 Saat: 15:26)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Master yi al tam dediklerine uygun Solo, Top( Üst Koridor ) ve Jung ( Orman )'da Oynar

BadPickle Ekle Captain daha 3 level olcakta 3 level olunca 30 levellerle atması normalda değil oynuyamaz feedler küfür yediğinle kalır

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben 30 lvl e kadar haftanın beleşleriyle oynamıştım :D Dereceliye başlayınca yavaş yavaş karakterleri açmaya başladım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Captain.

Top=ÜstTaraf tı Galiba
Bot=Alt Taraf
Mid=Orta

Sakın Feed Yemede Ceza Yersin :D
Ben Penta Kill Atmıştım.
29 Öldürme 3 Ölüm 15 Asist vardı.
Ekran Hatası Veriyo Vermese Oynardık :)

Neyse
Q W E R Tuşları Skil atıyor.

Q W E Normal Skil

R Özel Skil.

Karakter Olarak Sana Lee Sin , Teemo , Garen , Master
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 15:28)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2015 Saat: 15:27)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

BadPickle Ekle Captain daha 3 level olcakta 3 level olunca 30 levellerle atması normalda değil oynuyamaz feedler küfür yediğinle kalır

botlarda atarız :D ekledim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi şu karekterleri söylerken açıklarmısınız özellikleri ne falan, yani böyle herkese wslerde kafa tutacak şekilde olmak istiyorum, itemleri ben dizerim sorun yok karekter sorunu var. Daha hesabımı oluşturmadım, şuandada lol yükleniyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Master diye karekter söylediniz, onun bir görüntüsünü atarmısınız?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
MasterYi_0.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
oyuna başlayınca eğitim modunda herşeyi oyun anlatır karakter konusunu diyorsan hepsini dene bence bizim söylediğimizle değilde kendi karakterini kendin seç ona alış google'dan rehberler bul 30 levela kadar karakter açma bedava karakterleri kullan.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zed Favorimdir Main Zed . 

Nick : Grafox Ekle Atarız Bi Ara Cem :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Normal maptaki ortadaki koridora mid deniyor üste top alta ise bot deniyor. Topa genellikle tank yani canı yüksek kolay kolay hasar almayan şampiyonlar gidiyor(istisnalar var). Mide AP yani yetenek gücü vuran sampiyonlar gidiyor (yine istisnalar var). Bota ise ADC(saldırı gücü taşıyıcısı) ve desteği gider. Normal oyunun bir özelliği yok normal maçlar oluyor. Derecelide ise 30. Seviye olunca girebiliyorsun ve 10 maç oynadıktan sonra seni oynayışına göre bir lige yerleştiriyor. Lig atlayabiliyorsun.
- Senin sorun için kolay olarak ve güzel vuran Fiora ve Pantheon alabilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 15:29)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi şu karekterleri söylerken açıklarmısınız özellikleri ne falan, yani böyle herkese wslerde kafa tutacak şekilde olmak istiyorum, itemleri ben dizerim sorun yok karekter sorunu var. Daha hesabımı oluşturmadım, şuandada lol yükleniyor.

Talon Ve Katarina İle Rahat Kafa Tutarsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyunda tümrakterlerin ayrı özleelliği vardır ama önerdiklerim:

Rengar,Master Yİ.,Khazix,Malzahar,Jax,HeimerDinger,Yasuo,Katarina
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam 15 levelden sonra normal maç atmaya çalış , hep botlarla atarsan kolaylık sağlamış olursun fakat normal de öyle olmuyor . Hele bide 30 olup dereceli atarsan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping