Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bölüm Şefi Nasıl Olabilirim???
Question 
Arkadaşlar Bölüm Şefi Nasıl Olabilirim?Bölüm Şefi Olmak İçin Ne Yapmalıyım???
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle ;
1)Üyeler Yardım

Örneğin bir üye bir konu açmış.Soru soruyor "Ben temayı değiştiremedim.Nasıl yuapabilirim" diye.(Misal)Siz de nasıl olduğunu cevap yazacaksınız.Bilmiyorsanız ya yorum atmayacaksınız ya da "Benim de haberim yok.Olsa söylerdim" diyebilirsiniz...

2)Mesaj Sayısı

Öncelikle başvuru yapmak ve Bölüm Şefi Adayı olmak için mesaj sayınız 250 veya(245 ila 250) olmalı.245 ile başvuru yapınız.Daha sonra 250 mesaja çıkınız.Sonra gece olur,uyursunuz.Ertesi sabah bakarsınız Bölüm Şefi oldunuz ne güzel...

Geri kalanları varsa aklımda değil...
Bu kadarı yeter mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yani Bende Bunları Biliyom Mesela Şeflere Yardım Ediyom Kilitlenmesi Gereken Konularu Uyarıyom Kilitliyolar. Bir Ara Lütfen Kiliitlensin Diye Uyardım Uyarı Gönderdim Uyardım Diye Deltoid Bana +4 Rep verdi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üyelere yardımcı olun hem bölüm şefi kolay kolay olunmuyor. Kodlamadanda anlamanız, DW 'yide iyi kullanmanız gerekiyor. (benim bildiklerim bu)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her geçen gün kendinizi biraz daha geliştirin. DW PS bunlar sizin geneliniz olacaktır.

Ayrıca bu konu biraz gereksiz. Pek bilgili olduğunuzu düşünmüyorum. Kendinizi tanıımyoruz daha sizi.

Daha erken PS bilginiz varken grafiker olarak ir gözlemlesin admin sizi benim görüşüm bu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bilgim yok ama senin olman lazım.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2012 Saat: 14:51)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Bölüm Şefi Nasıl Olabilirim?Bölüm Şefi Olmak İçin Ne Yapmalıyım???
Öncellikle bu konuyu incele;

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=94

Yararlı konular aç.
Üyelere yardım et.
Sürekli kendini geliştirmeye çalış.

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
post kasmayacaksınız üyele yardım edeceksiniz forumdaki kişilerle iyi geçineceksiniz ve türkçeyi düzgün kullanacaksanız :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping